Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 21/5/2015 ΩΡΑ έναρξης κειμένου 23"30
Φίλοι μου γεια σας. Ελπίζω να είσαστε όλοι  καλά.
Παρατηρήστε τις φώτο που έχω αναρτήσει  σήμερα.
Η δεύτερη  φωτογραφία δείχνει το πρόσωπο του Απόλλωνα  η οποία είναι αγορασμένη από γνωστό αρχααιολογικό χώρο. Η πρώτη φωτογραφία όπως βλέπετε απεικονίζει ένα πρόσωπο το οποίο έχει εμφανιστεί μετά από μεγέθυνση και ανάλυση της αστρικής πύλης την οποία θα βρείτε στην χθεσινή ανάρτηση στην τρίτη κατά σειρά φώτο. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Επίσης και το ΈΨΙΛΟΝ που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία της σημερινής ανάρτησης έχει βρεθεί μετά από μεγέθυνση και επεξεργασία της ίδιας αστρικής πύλης.
Το έψιλον λοιπόν είναι το ανδρομέδειο σήμα (οι ανδρομέδειοι αλλιώς ολύμπιοι από την κωδικοποιημένη εντέχνως μυθολογίας μας η οποία είναι η ιστορία όλου του πλανήτη ΓΗ προέρχονται από το Σείριο) και δείχνει από που κατάγονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Έλληνας δεν είναι αυτός που έχει γεννηθεί στην ΕΛΛΑΔΑ (αυτός είναι έλληνας στα χαρτιά), ΕΛΛΗΝΑΣ είναι αυτός που ζει με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιδεώδη και μπορεί να έχει γεννηθεί και στην αφρική για παράδειγμα. Ποια είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιδεώδη λοιπόν.
1. Να αγαπάς τον διπλανό σου σαν να είναι αδελφος σου.
2. Να σέβεσαι την ΓΗ στην οποία ζεις και μην ξεχνάμε ότι είμαστε ενοικιαστές εδώ και δεν μας
    ανήκει τίποτα.
3. Να βοηθάς συνανθρώπους σου οι οποίοι δεν έχουν να φάνε.
4. Να βοηθάς τους ηλικιώμένους.
5.Να μπορείς να νικάς τα πάθη σου και να μην γίνεσαι έρμαιο αυτών
6. Να μη βλασφημάς τα θεία γιατί με μια βλασφήμια μόνο τραντάζεται όλο το σύμπαν και μη σας      φαίνεται καθόλου περίεργο.
7. Να μην έχουμε για θεό μας το χρήμα(ο μόνος πλανήτης που οι συναλλαγές γίνονται με χρήμα είναι ο δικός μας).
Και πολλά αλλα φίλοι μου. Αυτοί λοιπόν είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι φέρουν το γόνο Ε μέσα τους και ακόμα πιο βαθειά στο DNA τους τον κρυμμένο ολύμπιο  ΙΧΩΡ ο οποίος κάποια στιγμή θα αφυπνιστεί και όταν συμβεί αυτό όσοι τον φέρουν μέσα τους θα θυμηθούν την ουράνια καταγωγή τους. Αυτές οι μνήμες είναι κλειδωμένες μέσω της ουδετέρας υπόφησης στον εγκέφαλό μας.  Σε ορισμένα παιδιά αυτή η μνήμη είναι ξεκλείδωτη για άγνωστους λόγους μέχρι την ηλικία των 6-7 ετών και θυμούνται περίεργα πράγματα τα οποία θα τα παρουσιάσω μέσα από ντοκυμαντέρ που υπάρχουν στο διαδίκτυο σε επόμενη ανάρτηση. Έως τότε καλά να περνάτε. Στο άμμεσο μέλλον θα αναρτήσω κι άλλες φώτο με ιπτάμενα αντικείμενα από γνωστό αρχαολογικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου