Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Φίλοι μου γεια σας. Τα μυστήρια της Πύλου είναι ένα καινούριο blog.                                                       O σκοπός της δημιουργίας του είναι να αφυπνίσει όλους  όσους επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του τόπου μας και φυσικά όλης αυτής της ευλογημένης χώρας που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ.
Δεν περιμένω ούτε έχω την απαίτηση να πιστέψετε όλα οσα γραφτούν και όλα όσα παρουσιαστούν από
φωτογραφικό υλικό το οποίο είναι άκρως αληθινό.
Δεν σημαίνει ότι όταν δεν πιστεύουμε ή δεν βλέπουμε κάτι είναι και ανύπαρκτο.
Για παράδειγμα. Την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων η οποία μεταφέρει τον ήχο ( και μιας και την ανέφερα αλοιώνει το ανθρώπινο DNA και ειδικά των παιδιών  έως 20 ετών γιατί την αποροφούν στο 100 τοις 100 γι αυτό προσοχή στα παιδιά σας) μπορεί να μην τη βλέπουμε αλλα υπάρχει. Όπως επίςης τα ραδιοκύματα το σήμα της τηλεόρασης και πολλά άλλα.
Επίσης το blog δεν έχει απολύτως καμμία σχέση και είμαι κατηγορηματικός σε αυτό με κόμματα και πολιτική.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους διαβάσουν αυτά που θα γραφτούν και επίσης θέλω να πω σε όσους έχουν τη διάθεση να τα χλευάσουν πολύ απλά να πατήσουν το Χ επάνω δεξιά και να βγουν απο τη σελίδα.
Λοιπόν, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, γι αυτό και σας παραπέμπω να παρακολουθήσετε το βίντεο του Παναγιώτη Τουλάτου που υπάρχει στην αρχή του blog στο οποίο αναλύει για ποιο λόγο ο τόπος μας ονομάζεται Πύλος. Τα συμπεράσματα δικά σας,
Προσεχώς θα τοποθετηθούν και αναληθούν φωτογραφίες αστρικών πυλών  οι οποίες είναι τραβηγμένες από την Πύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου