Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΕΣΤΩΡ!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 23/2/2016!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο!
Εδώ θέλω να παραθέσω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Το βιβλίο γράφθηκε το 2000 και περιέχει μυνήματα από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. Κοιτάξτε πως αντικατοπτρίζει τη σημερινή εποχή.
Μήνυμα ΟΛΥΜΠΙΩΝ: ΠΡΟΣΟΧΗ. Η νάσα γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. Όμως το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτησή μας και όχι για την υποδοχή μας. Υπάρχει συνεργασία με τους αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους ιουδαίους και αρκετές φυλές ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δε θα έχει καμία αξία γι' αυτούς. Έχουν μελετήσει το σχέδιο HAARP(ΧΑΑΡΠ) όπου οι κυριότερες βάσεις τους είναι η Αριζόνα των ΗΠΑ, η Γκαγκόνα της Αλάσκα και η Πύλος της ΕΛΛΑΝΙΑΣ(πείραμα νέστωρ). Οι αποστάτες φοβούνται μόνο την ΕΛΛΑΝΙΑ αλήθεια και θα προσπαθήσουν να διχάσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ με ύπουλες μεθόδους. Παίζουν το τελευταίο και πιο οξυδερκές παίγνιον(παιχνίδι). Με τις κινήσεις περί αντίχριστου που παρουσιάζουν, προσπαθούν, με εντολή των αποστατών, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κατά την άφιξή μας. Εκεί όμως που θα γίνει ο διχασμός είναι η επιμονή τους ότι ο Χριστός είναι συνεργάτης των αποστατών και θα επιφέρουν τέτοια σύγχυση που κανείς δε θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ , που υλοποιήθηκε πρώτα στο γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στη Λύρα, τον Σείριο και στη Γαία. Το σχέδιο απόκρουσης HAARP δεν έχει δυνατότητα αναχαιτήσεώς μας γιατί είναι πρωτόγονο για τις δικές μας τεχνικές. Η ομάδα αποκόλλησης G των ΗΠΑ που ελέγχεται από την υπηρεσία πληροφοριών έχει αποστολή  την επικοινωνία με εμάς. Αντίθετα η ομάδα Ω ελέγχεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ με αποστολή τη δημιουργία εκκρύθμων καταστάσεων με την άφιξή μας.
Λεπτομέρειες για πείραμα Νέστωρ:
Περιοχή. Νοτ. Πύλου Ελλάδα.
Βάθος πόντισης. 4500 μ.
Αρθμός ορόφων 12
Εμβαδόν ορόφου 1.607 μ.2
Συνολικό εμβαδόν 19.292μ.2
Ύψος μεταξύ ορόφων. 20μ
Συνολικό ύψος. 250 μ.
Αριθμός φωτοπολλαπλασιαστών. 6 επί 12= 72.
Ρίχνουν κάποια αντικείμενα στην θαλάσσια περιοχή της Χαβάη και αυτά βγαίνουν στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου.
Ακριβώς σε αυτό το σημείο οι αμερικάνοι έχουν κατασκευάσει υποβρύχιες και επιφανειακές εγκαταστάσεις  που ανήκουν στο σχέδιο HAARP απόκρουσης των εξωγήινων(ΟΛΥΜΠΙΩΝ).
Φίλοι μου τα συμπεράσματα δικά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσα χρόνια άλλα μας λεν, άλλα καταλαβαίνουμε με τον τρόπο που τα λεν και αυτοί προχωράν ανενόχλητοι(νομίζουν) τα σχέδιά τους.  Νομίζετε ότι τόσα ΟΛΥΜΠΙΑ και συμαχικά σκάφη πετάν τυχαία στην περιοχή μας; Οχι βέβαια. Ο καιρός της επέμβασης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ πλησιάζει!
ΕΣΘΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου