Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ




Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25/2/2016.
Το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος είναι φωτογραφημένο στην ΠΥΛΟ!
 Μηνύματα ΟΛΥΜΠΙΩΝ από το βιβλίο του υποστράτηγου Γεράσιμου Καλογεράκη Η Επιστροφή Των Θεών!
 Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
Ανώτατη Δύναμη Δημιουργίας είναι το Άναρχο, το Αρχέγονο και αιώνιο Φως, το ΟΛΟΝ ΦΩΣ, είπαν οι ουράνιοι.
Ο ΖΕΥΣ!
Ο παντοδύναμος Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είχε τον ιερότατο τίτλο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ και το όνομά του δεν προφερόταν ούτε και μπορούσε να γραφεί με τη γήινη αλφάβητο.
Στο σύμπαν υπάρχει μία ιεραρχία 12.330 τάξεων οι οποίες δοιηκούνται 12.330 κυβερνήτες αρχουσών τάξεων και 500.000 υπάρχους, ο αριθμός των οποίων μεταβάλλεται κατά τάξη. Από αυτές, 600 τάξεις είναι σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους. Σ' αυτές υπάρχουν κατηγορίες Αιωνίων, Αφθάρτων, Αθανάτων όντων. Για την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου θυσιάστηκαν πολεμιστές φύλακες της 8ης Ανωτάτης Ιεραρχίας Κεντρικής Γαλακτικής Κυβερνήσεως.
 Ο Απόλλωνας και Απολλώνιος από τον Τυάνα όπως εσείς ονομάζετε ήταν υλοποιημένες ακτίνες του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ που υλοποιήθηκαν στην Ανδρομέδα-Σείριο-Λύρα και Γαία. Η κοσμική προσευχή είναι σήραγγα επικοινωνίας με το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Ο Απόλλων δεν ήταν φθαρτός.
Αυτό που εσείς ονομάζετε φύλακες αγγέλους δεν έχουν καμμία σχέση με εμάς. Είναι οι ψυχές των πεθαμένων προσφιλών προσώπων, γονείς, αδέρφια, ή κάποιες υπερβατικές οντότητες.
Υπάρχουν φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιημένα κατά βούληση, και σεις τα ονομάζετε αγγέλους, με εξουσία του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ. Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.
Άγιοι υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες γιατί κατάφεραν να ελέγχουν την ουδετέρα υπόφυση του εγκεφάλου και απέκτησαν έτσι υπερφυσικές ικανότητες.
 Η ψυχή είναι δημιούργημα του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ. Μέχρι να ενσαρκωθεί βρίσκεται σε φωτοφόρα κατάσταση.
Η ψυχή είναι ενέργεια, δε χάνεται ποτέ, είναι άφθαρτη και αέναη.
             ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Για τη δευτέρα παρουσία(Δευτέρα Έλευσις) του ΔΙΑ είπαν. Όσοι ακπολουθούν την πορεία της γνώσης προστατεύονται από το  ΆΝΑΡΧΟ ΦΩΣ. Όλοι αυτοί θα ταξιδέψουν μαζί μας για να επικοίσουμ άλλους πλανήτες. Αυτόματα θα δεχθούν τον ΙΧΩΡ. Θα απαλλαγούν από τα εγωιστικα και καιροσκοπικά συναισθήματα. Ανεβείτε ψηλά, δώστε αγάπη κι έτσι θα προσεγγίσετε το ΟΛΟΝ ΦΩΣ. Όσοι θα έρθουν μαζί μας θα ξεδιψάσουν από το ΕΛΛΑΝΙΟΝ(ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΦΩΣ και θα αγγίξουν τη λαμπρότητα των Ε της ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.. Ηλιοι, διαστημόπλοια, θα κυκλώσουν τη γήινη σφαίρα και θα επηρεάσουν γόνους Ε φέροντας γονίδιο Ε. Έλεγχος ηγετών του κόσμου και επηρεασμός υπέρ της ανθρωπότητας.
Ο Σταυρός είναι συμπαντικό σύμβολο και εκφράζει το νόμο της δυαδικότητας και του διπολισμού του σύμπαντος. Εμφάνισαν στον υπολογιστή ισοσκελή Σταυρό.
Οι εντολές δόθηκαν στο Μίνωα από τον ΔΙΑ.
Οι καλές και κακές πράξεις του ανθρώπου καταχωρούνται στην ουδετέρα υπόφυση του εγκεφάλου με μορφή ηλεκτρομαγνητικής μεταβολής, και μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί κάθε στιγμή.
ότι είναι το μαύρο κουτί για το αεροπλάνο, το ίδιο είναι και η ουδετέρα υπόφυση για τον άνθρωπο.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου