Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΤΣΙΠ(ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ)




Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25//2/2016.
Κοιτάξτε τον πόλεμο που μας κάνουν οι αποστάτες με τους αεροψεκασμούς. Το τελευταίο ΔΙΑστημα ο ουρανός ποτέ δεν είναι καθαρός. Τα παίζουν όλα για όλα για να μας ξεκάνουν. Γνωρίζουν ότι έρχεται το τέλος τους.
    Μύνημα ΟΛΥΜΠΙΩΝ για τσιπάρισμα από το βιβλίο του υποστράτηγου Γεράσιμου Καλογεράκη η επιστροφή των θεών.
 Να μη δεχθείτε τις ταυτότητες ΕΚΑΜ ή ΑΜΚΑ, διότι η επόμενη φάση είναι να τοποθετήσουν πομποδέκτη (βιοτσίπ) εντός της υποφύσεως για τον εντοπισμό σας. Το βιοτσίπ θα παρουσιαστεί σαν αναγκαίο για την καλλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση του ανθρώπου. Όσοι δεν δεχθούν μας είπαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διωχθούν και θα είναι ανύπαρκτοι. Πρέπει να μη δεχθείτε την εμφύτευση βιοτσίπ ότι και να γίνει.
Από την ώρα που ο άνθρωπος θα υποταχθεί και θα δεχθεί να σημαδευτεί, θα μετατραπεί σε ένα άβουλο όργανο, σε βιορομπότ, θα εκτελεί τις εντολές που θα παίρνει με το βιοτσίπ.
 Η οποιαδήποτε άρνηση προς το σύστημα που θα ελέγχει τον πλανήτη θα συνεπάγεται και την αυτόματη τιμωρία του με ακτίνες θανάτου που θα εκπέμπονται προς αυτόν.
 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Υπάρχει σχέδιο προστασίας της ΓΑΙΑΣ από τους αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους. Το σχέδιο αυτό είναι τόσο μεγαλόπνοο που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι δικοί σας νόες. Στοιχεία επιβεβαίωσης θα σας δώσουμε εν καιρώ. Όλα τα σχέδια των αποστατών και της ΝΑΣΑ δεν έχουν ικανότητα αναχαιτήσεώς μας. Έχουμε ασύλληπτες δυνατότητες, Εμείς θα νικήσουμε και πάλι!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ χώρος είναι αυτός που συγκεντρώνει μεγάλο κοσμικό ενΔΙΑφέρον τόσο από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ όσο και από τους γήινους επιστήμονες.
 Ο μύθος των πετρελαίων του Αιγαίου θεωρείται πολύ ξεπερασμένος. Συμβαίνουν πολλά περίεργα που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.
 Η Αμερική έχει αποθέματα λιγνίτη για 600 χρόνια και πετρελαίου για 400 χρόνια για κάλυψη αναγκών 260.000.000 ανθρώπων. Για ένα τόσο μεγάλο χρονικό ΔΙΑστημα, υπάρχει προοπτική  ότι οι πηγές ενέργειας θα αλλάξουν και ίσως λιγνίτης και πετρέλαιο δε θα χρησιμοποιούνται.
 Η υπάρχουσα ένταση στο Αιγαίο δε γίνεται για το πετρέλαιο αλλά για να παρέχεται η δυνατότητα στις ΗΠΑ να ενεργούν έρευνες χωρίς να χρειάζεται να δικαιολογήσουν την παρουσία τους, η οποία άρχισε και γίνεται πιο έντονη σε αυτό.  Ολόκληρος ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ χώρος ΔΙΑθέτει 5.679 γέφυρες κοσμικής επικοινωνίας και ενεργειακούς χώρους, οι οποίοι παρουσιάζουν περίεργα κοσμικά φαινόμενα. 
 Εκτός της Πύλου και της Κρήτης η αμερικανική παρουσία στο βόρει Αιγαίο είναι επίσης αισθητή, μς έρευνες που γίνονται στις βόρειες Σποράδες.
 Ερώτηση προς τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!
 Έχετε κάποια θρησκεία;
 Απάντηση.
 ΌΧΙ. Αυτό που εσείς ονομάζεται θρησκεία είναι επινόημα των αποστατών.

  Καταλαβαίνετε φίλοι μου τί ιστορίες για αγρίους μας τα'ίζουν τόσα χρόνια.
 Οι αποστάτες έχουν στήσει με τέτοιο τρόπο το παιχνίδι τους για να μη μπορούμε να δούμε πιο πέρα από τη μύτη μας. Μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε γιατί δεν έχει μείνει πολύ χρόνος για τη μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στον πλανήτη ΓΑΙΑ!΄
 ΕΣΘ΄ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου