Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ!!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 26/2/2016
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΟΙ φωτογραφημένα για άλλη μια φορά στην Πύλο.
Σήμερα θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα για τους κύκλωπες από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
Πρέπει σιγά σιγά να κατανοούμε την αληθινή μυθολογία μας
ΚΥΚΛΩΠΕΣ
Ο Νόνος ονομάζει τους Κύκλωπες πυρφόρους και κατασκευαστές των όπλων των θεών. Εμφανίζονται λίγο πριν από τις θε'ικές δυναστείες. Ζούσαν και εργαζόνταν σε σπήλαια ή υπόγειες λαβυρηνθοειδής πολιτείες. Ηταν φορείς κάποιου πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού και κατασκεύαζαν καταστροφικά όπλα τρομακτικής ισχύος όπως θα δούμε στην τιτανομαχία.
Τα υπόγεια εργαστήρια των Κυκλώπων τα επέβλεπε ο θεός Ήφαιστος. Τα εργαστήρια αυτά άλλοι ερευνητές τα τοποθετούν στο νησί Λήμνος, άλλοι στη Σικελία και άλλοι πιο κοντά στην πραγματικότητα, τα τοποθετούν στον πλανήτη Άρη, ώστε να είναι απλησίαστα από τους ανθρώπους. (Γι' αυτό ο ΔΙΑΣ τιμώρησε τον Προμηθέα όταν έδωσε τα όπλα στους ανθρώπους).
 Ο Απολλόδωρος γράφει ότι στην τιτανομαχία, τον στρατό του ΔΙΑ τον είχαν εξοπλίσει με τρίαινες, κεραυνούς και αστραπές οι Κύκλωπες, οι οποίοι όπως αναφέρουν ο Απολλόδωρος, Ησίοδος, Ερατοσθένης, ήταν σοφοί ισόθεοι και κατασκευαστές τρομερών όπλων και ακτίνων. Η αλλαζονεία τους έκανε να θεωρήσουν τον εαυτό τους ανώτερο από τον ΔΙΑ και να στασιάσουν εναντίων του. Ο ΔΙΑΣ τους εξόντωσε με κεραυνούς.
Σε ότι αφορά το τερατώδες της εμφάνισής τους, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι Κύκλωπες εργάζονταν σε υπόγειες πολιτείες ή σε υπόγειες στοές, για λόγους ασφαλείας ή για λόγους προστασίας της ατμόσφαιρας από τη ρύπανση,
Εργάζονταν σε υψικαμίνους και έκαναν συγκολλήσεις μετάλλων με υψηλές θερμοκρασίες. Χρησιμοποιούσαν ακτίνες ή εργάζονταν σε περιβάλλον με πυρηνική ενέργεια και τί πιο φυσικό από το να φορούν προστατευτική φόρμα και προστατευτική μάσκα που έφερε χρωματιστό γυαλί  στη θέση των ματιών και έπαιζε το ρόλο  που παίζει η μάσκα των σημερινών συγκολλητών μετάλλων , με το σκούρο πράσινο γυαλί , για να προστατεύουν τα μάτια τους από την ακτινοβολία. Αυτό είναι το ένα μάτι των Κυκλώπων που έμεινε στην παράδοση. Επειδή τα εργαστήριά τους ήταν χώροι υψίστης ασφαλείας, όποιος έμπαινε σε αυτά των τιμωρούσαν όπως γίνεται και σήμερα. Αν κανένας άσχετος βρεθεί σε πυρηνικά εργοστάσια ή σε εργοστάσια κατασκευής όπλων ή αεροπλάνων ή πυρομαχικών, υποφέρει περισσότερο από τους συντρόφους  του Οδυσσέα και τον κλείνουν σε ειδικές φυλακές ασφαλείας. Τότε επειδή εργάζονταν σε υπόγειες στοές, τους έκλειναν σε υπόγειες φυλακές και όχι σε ευάερα και ευήλια κτίρια.
Όπως καταλαβαίνεται φίλοι μου η ιστορία πρέπει να ξαναγραφθεί γιατί όλη η μυθολογία έχει κωδικοποιηθει έντεχνα από τους εβραιοσιωνιστές για να μη μπορούμε να καταλάβουμε απολύτως τίποτα βαφτίζοντάς την παραμύθι.
 Ο καιρός που θα λάμψει ξανά για όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! η αλήθεια είναι κοντά!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου