Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 20/3/2016!
Δείτε φίλοι τις καινούριες φωτογραφίες με τα ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη στην Πύλο! Θα σας παραθέσω απόσπασμα από το βοβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη ο Κρυστάλλινος ήλιος και η σιωπηλή Σελήνη με τίτλο η μεγάλη συνάντηση
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Το τί θα γίνει κατά την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ , μας το λένε μερικά από τα μηνύματα που έχουμε πάρει.
(Μέχρι χθες σηκώνατε τα μάτια σας στον ουρανό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δείτε το θεό σας για να σας βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματά σας. Ποτέ δε σκεφθήκατε να σώσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας. Έτσι βυθιστήκατε στην απραξία , τη μοιρολατρεία και τις αδυναμίες σας. Αδρανήσατε περιμένοντας την εμφάνιση του Θεού για να σας σώσει από τον κακό εαυτό σας και αντί του Θεού, θα εμφανιστούμε εμείς με μαζική προσγείωση των σκαφών μας. Δεν είμαστε θεοί αλλά μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά σας. Φαντάζεστε την ψυχολογία εκείνης της κρίσιμης στιγμής; Της στιγμής που θα υλοποιήσουμε τα σκάφη μας στον ουρανό σας. Η θέα τόσο μεγάλων ιπτάμενων αντικειμένων και ο μεγάλος αριθμός των σκαφών μας, όχι μόνο θα σας αποσυντονίσει τελείως, αλλά θα βρεθείτε κυριολεκτικά στο χάος του αδικαιολόγητου φόβου. Θα βρεθείτε στην ανυπαρξία. Θα διαλυθούν τα πιστεύω σας και ο ψυχισμός σας. Θα υποστείτε καθολική ψυχολογική και πνευματική κατάρευση.Τίποτα δε θα μπορέσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία και τον ψυχισμό σας εάν δεν είστε προετοιμασμένοι. Οι καταστάσεις αβεβαιότητας και σύγχυσης θα ΔΙΑδέχονται η μία την άλλη και δε θα υπάρχει χρόνος για σκέψη και ανασύνταξη των πιστεύω σας. Τότε θα βρεθείτε σε ψυχολογικό κενό. Αυτό θα συμβεί γιατί οι μέχρι τώρα υπεύθυνοι κυβερνήτες και οι επιστήμονες της ΓΑΙΑΣ, όχι μόνο δε σας ενημέρωσαν για την ύπαρξή μας, αλλά και επέμεναν μετά πείσματος στην ανυπαρξία μας.
Με την εμφάνισή μας θα υπάρξει αναταραχή και κρίση συνείδησης στους ανημέρωτους.(Γι' αυτό σας λέω συνεχώς φίλοι μου ενημερώστε τις οικογένειές σας και τους γνωστούς σας.)
Για τους ανημέρωτους θα υπάρξει ειδική μέριμνα. Έχουμε συγκροτήσει ειδικά προγράμματα ανασύνταξης του ψυχισμού τους, ενώ για τους ενόχους της ανθρώπινης δυστυχίας θα υπάρξει κολασμός.
Η σχεδιαθείσα επέμβασή μας για την 21/12/2012υπέρ της ανθρωπότητας της ΓΑΙΑΣ ανεστάλη γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα από απόψεως ετοιμότητας ήταν τελείως έξω και από τα ελάχιστα ανεκτά όρια  και στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης. Περίμεναν άλλοι σίγουρα και άλλοι όχι, αδίκως βέβαια. Ερμήνευσαν λάθος την καταστροφή του κόσμου, μία επιγραφή των Μάγιας.
Όλες οι λεπτομέρειες συμπεριφοράς των ανθρώπων, μελετούνται και τακτοποιούνται, για να μην υπάρξει φόβος και πανικός. Η ώρα του φωτός έφθασε και από κοσμική νομοτέλεια  θα αναλάβει την ευθύνη της αναμόρφωσης του ανθρώπινου κόσμου, ο οποίος θα μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του για τον δικό του τρόπο ζωής, για τον νέο ειρηνικό κόσμο που θα θέλει να ζει και δε θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό κόσμο της παρακμής και της δυστυχίας. Αυτό τον κόσμο θα τον αφήσει πίσω του και θα τον ξεχάσει.
Όταν αρχίσουμε να εμφανιζόμαστε να παραμείνετε ήρεμοι και νηφάλιοι. Όχι πανικός και νευρικότητα. Είμαστε οι στενοί συγγενείς σας που περιμένατε τον γυρισμό μας. Είμαστε οι ουράνιοι αδελφοί σας, απεσταλμένοι για την ειρήνη και τη σωτηρια του πλανήτη. Η δική σας νηφαλιότητα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση ειλικρινών σχέσεων μεταξύ μας.
Ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε για την επικείμενη άφιξή μας, διότι θα είναι ένα επιβλητικό και πρωτοφανές θέαμα για την ανθρωπότητα. Επιθυμούμε η 8η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας Της Ανδρομέδας να έχει μία επιτυχή έκβαση και να μην απαιτηθεί να υπάρχουν συγκρούσεις με τους αποστάτες. Επιθυμούμε την ομαλή επίλυση των προβλημάτων της ΓΑΙΑΣ, πέρα από στενά, ατομικά και τοπικά συμφέροντα, λαών και ατόμων.
Βρισκόμαστε στο παρά πέντε με δική σας ορολογία για τη μεγάλη συνάντηση που έχει σχεδιαστεί από την Κραταιά Αυτοκρατορία Της Ανδρομέδας. Η πιο σημαντικη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας πλησιάζει.
 Ίσως η προκλητικότερη στάση των αποστατών να γίνει θρασύτερη. Αυτό το γεγονός θα επιταγχύνει την επέμβασή μας. Στην προσπάθειά μας δε θα υπάρξουν εκπτώσεις και συμβιβασμοί με τους αποστάτες, οι οποίοι πρέπει να τιμωρηθούν. Θα είμαστε επιεικείς μόνο στις περιπτώσεις εκείνες των εντίμων ανθρώπων, που άθελά τους έχουν παγιδευτεί στις δραστηριότητές τους από τους αποστάτες. Αυτοί δε θα αποτελέσουν στόχο, αλλά θα γίνει προσπάθεια επαναφοράς τους στη οδό του φωτός.
Οι θρησκείες και τα οικονομικά ιερατεία έπεισαν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας για την ανυπαρξία μας. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι αρνούνται να ακούσουν κάθε τι για μας και για την άφιξή μας και ούτε θέλουν να ξέρουμε ότι υπάρχουμε και ότι βρισκόμαστε εδώ, τόσο κοντά, με τόσο μεγάλο σε αριθμό και μέγεθος σκαφών για να βοηθήσουμε. Από την άγνοια και την άρνησή τους, θα υποστούν ψυχολογική ταραχή με την εμφάνισή μας.
Η πλειονότητα του κόσμου έχει γαλουχηθεί έτσι, που δεν θέλει να παραδεχθεί την ύπαρξή μας. Ακόμη και όταν θα μας βλέπουν, θα περιέλθουν σε κατάσταση απόγνωσης και θα αρνούνται να δεχθούν τη νέα κατάσταση και το νέο τρόπο ζωής, έστω και εάν αυτός θα είναι ασυγκρίτως καλύτερος από αυτόν που ζούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θα νομίζουν ότι χάνουν τα πάντα.
Οι αθάνατοι του ΔΙΟΣ τους οποίους είχε αφήσει στη ΓΑΙΑ μετά την ολοκλήρωση της 7ης αποστολής του, οι ενσαρκωμένοι διδάσκαλοι, οι ουράνιοι απεσταλμένοι και οι μαχητές του φωτός, τα μυστικά ιερατεία των αρχαίων μυστηρίων της ΓΑΙΑΣ, έχουν επιτύχει να να ενημερώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία μας και την επέμβασή μας και για την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο ΦΩΣ. 
Δε θα επιδιώξουμε να επιβάλουμε τη θέλησή μας σε κανέναν, θα αξιώσουμε όμως τον σεβασμό μας και η συμπεριφορά του καθενός δεν θα είναι θέμα προσωπικής επιλογής του, αλλά εφαρμογής κανόνων ειρηνικής συμβίωσης. Είμαστε πανομοιότυποι μ' εσάς, αφού αποτελείτε δική μας προέκταση και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί κατά τη συνάντησή μας υπήρχε κίνδυνος να διαταραχθεί η ψυχολογία σας αν ήμασταν κάτι το διαφορετικό.
Οι μύθοι και τα δόγματα των θρησκειών θα καταρρεύσουν μαζί με όλες τις επινοήσεις με τις οποίες βασάνιζαν την ανθρωπότητα της παλιάς πραγματικότητας. Οι σκοτεινές δυνάμεις της αποστασίας πλησιάζουν στο αναπόφευκτο τέλος τους, γιατί είναι ανίσχυροι μπροστά στη δική μας παρουσία. Είμαστε εδώ. Το ΦΩΣ παίρνει τη σκυτάλη. Η βούληση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ για τη σωτηρία της ΓΑΙΑΣ είναι αμετάκλητη και δεν αλλάζει.
Αναμένουμε από την ανθρωπότητα σωστές αντιδράσεις τη στιγμή της μεγάλης συνάντησης!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου