Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 31/3/2016!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη στην Πύλο! Όπως καταλαβαίνετε τα σχήματά έχουν ΔΙΑφορες μορφές. 
Απόσπασμα μηνυμάτων  από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη Η Μεγάλη Προετοιμασία για την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ!
Ενδόμυχα η ανθρωπότητα περιμένει την εμφάνισή μας και τη δυναμική επέμβασή μας.
Η αμφισβήτηση από τους ιθύνοντες της ΓΑΙΑΣ είναι δικό μας έργο, για να επιτύχουμε την καλύtερη ενημέρωση του κόσμου και για να αποφευχθούν ψυχολογικές και κοινωνικές ανατροπές που μπορεί να προκαλέσει η εμφάνισή μας.
Πως θα επέμβουμε αφού δεν υπάρχουμε για τους πολλούς. Η αβεβαιότητα για την ύπαρξή μας προέρχεται από την έλλειψη χειροπιαστών αποδείξεων. 
Οι αποδείξεις αυτές θα αποσυντόνιζαν την ανθρωπότητα από την ομαλή πορεία της αφού θα βεβαίωναν την ουράνια παντοδυναμία.
Μην πασχίζετε να βρείτε αποδείξεις για την ύπαρξή μας , γιατί θα θέσετε σε σοβαρό κόνδυνο τη ζωή σας. Σας δίνουμε ότι πρέπει να ξέρετε.
Αυτοί που θα συναντηθούν μαζί μας προετοιμάζονται από τώρα για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της συγκίνησης της κρίσιμης στιγμής.
Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια τακτική των σποραδικών εμφανίσεων για να δημιουργούμε θόρυβο, αμφιβολίες και αμφισβητήσεις και να ασχολούνται με εμάς. Έτσι θα ΔΙΑτηρούμε το θέμα στην επικαιρότητα, θα ενημερώνονται πιο εύκολα οι άνθρωποι στη ΓΑΙΑ και από περιέργεια θα ερευνούν την υπόθεση. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην ψυχολογική τους υγεία την κρίσιμη στιγμή της εμφάνισής μας και θα προετοιμάζονται καλύτερα όσοι έχουν επιλεγεί από εμάς για την ανάληψη της αποστολής τους.
Τα δυσμενή γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι παροδικά αφού θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. 
Θα ενσαρκωθούν υπερνοήμονες οντότητες που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την ομαλότητα του ρυθμού της ζωής.
Η υλοποίηση των σκαφών μας θα δίνουν την εικόνα απείρου αριθμού κινουμένων άστρων που θα καλύψουν τον ουρανό.
Ο χρόνος της επέμβασής μας πλησιάζει. Καθένας θα αναλάβει ενσυνείδητα την αποστολή για την οποία  έχει ενσαρκωθεί σα μαχητής του φωτός ή σαν αγγελιοφόρος κοσμικής αφύπνισης. Θα είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σας συμβεί σε αυτή την εκπλήρωση του ουράνιου προορισμού σας.
Η στιγμή που ο ουρανός θα αποκαλύψει τα μυστικά του είναι κοντά.
Υπάρχει στη ΓΑΙΑ μεγάλος αριθμός ενσαρκωμένων ΕΛΛΑΝΙΩΝ  Ε που ανήκουν στα πληρώματα των σκαφών επέμβασης και περιπολίας του ηλιακού σας συστήματος. Αυτοί θα επωμιστούν όλο το βάρος της υποδοχής μας. Άλλοι γνωρίζουν την αποστολή τους και άλλοι όχι. Όλοι όμως είναι προετοιμασμένοι για να αντιδράσουν φυσιολογικά την κρίσιμη στιγμή. Για του λόγου το αληθές φίλοι μου ότι θα εμφανιστούν σαν αστέρια που κινούνται, δείτε ένα ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος που περνά από την Πύλο στο παρακάτω βίντεο και μοιάζει με αστέρι που κινείται! 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου