Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!!.

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ: "Κυλινδρικό ημι-διαφανές αντικείμενο εντοπίστηκε κ...: Κυλινδρικό, ημι-διαφανές σχήμα UFO εθεάθη σε ζωντανή μετάδοση από τη NASA να ταξιδεύει κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). ...
Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 15/3/2016
Κάντε σύγκριση φίλοι μου στο ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος σε σχήμα πούρου που υπάρχει στο βίντεο της ανάρτησης ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ ΚΥΛΙΝΔΡΟΕΙΔΕΣ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ κάνοντας κλικ επάνω στον σύνδεσμο με τα σκάφη σε σχήμα πούρου που έχουν φωτογραφηθεί στην Πύλο.
Τώρα θα σας παραθέσω μυνήματα των ΌΛΥΜΠΙΩΝ από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη στρατηγού ε.α. που αφορούν το ΟΛΟΝ ΦΩΣ και τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!
ΟΛΟΝ ΦΩΣ!
Το Όλον Φως είναι η μοναδική και αδιαμφισβήτητη υπέρτατη αρχή των κόσμων. Κάθε προσπάθεια ερμηνείας του προσκρούει στη αδυναμία των γνώσεών μας και θεωρείται ασέβεια.
Η ασύλληπτη σε ένταση ενέργειά του, δεν μπορεί να περιγραφεί γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχεία λέξεων στο λεξιλόγιό σας
Κανένας δε γνωρίζει τί είναι το Όλον Φως και κανένας δε μπορεί να το αντικρίσει γιατί ανατρέπονται δομές, γνώσεις και οργανικές λειτουργίες. Μόνο νοητικά μπορούμε να το προσεγγίσουμε α΄πο τις εκφάνσεις του.
Καμία οντότητα δεν έχει πρόσβαση στο άπειρο νόημά του. Ελάχιστη προσέγγιση έχουν οι Ιεροί Άρχοντες Φωτός, όπως ο Ιερός Άρχων Φωτός ΖΕΥΣ, οι οποίοι ΔΙΑφυλάσουν πιστά τα ουράνια μυστικά που δεν κοινοποιούν σε άλλους.
Η κλίμακα των επιπέδων που οδηγεί στο Όλον ΦΩΣ είναι άπειρη. Κανένας δε μπορεί να την ανέβει ολόκληρη. Οι βαθμίδες των οντοτήτων που μεσολαβούν μεταξύ των ανθρώπων και αυτού είναι 12.330 τάξειςπου απέχουν πολύ η μία από την άλλη. Δεν είναι θε'ικές οντότητες αλλά ανώτερες και ανώτατες υπερβατικές.
 Μη θεοποιείται ανθρώπινες οντότητες όπως συμβαίνει με τα κρόνεια ιερατεία γιατί είναι ασέβεια στο ΟΛΟΝ ΦΩΣ . Δεν υπάρχουν θεόπνευστα κείμενα και γραφές, υπάρχουν κείμενα εμπνευσμένα φωτεινών ανθρώπων και κείμενα σκοτεινών οντοτήτων των αποστατών.
Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ εμπεριέχει στην οντότητά του, το φωτονικό σύμπαν, το ταχυονικό και νιονικό πεδίο. Το νιονικό πεδίο περιβάλλεται απ' ευθείας από αυτό. Εκεί επικρατεί η απόλυτη επιθυμία του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Η ύψιστη γαλήνη. Η απέραντη μακαριότητα. Η άπειρη αγάπη σε απόλυτη αρμονία με όλες τις οντότητες που βρίσκονται στο πεδίο αυτό.
Στο χώρο αυτό δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι αποστάτες, γιατί διαλύονται από την άβυσσο φωτός που επικρατεί.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ!
Σύμφωνα με πληροφορίες που περιέχονται σε προηγούμενα βιβλία μου, η παρουσία των ΟΛΥΜΠΙΩΝ χρονολογείται από το 25.000 π.Χ. μέχρι και την περίοδο της μεγάλης ακμής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ πνεύματος τον 5ον π.Χ. αιώνα. Η παρουσία τους ήταν συνεχής και όταν αναχώρησαν από τη ΓΑΙΑ άφησαν πίσω τους ενσαρκωμένους σοφούς. Μετά από 2.500 χρόνια περίπου επιστρέφουν, με αποστολή σωτηρίας του μισοκαταστρεμμένου πλανήτη μας όπως και παλαιότερα. που είχαν την ευθύνη της ομαλής πορείας της ζωής στη ΓΑΙΑ. Είναι αυτοί που συντόνισαν το ανθρώπινο είδος και το συνέδεσαν με τους βιοβαρυτικούς, βιοηλεκτρικούς, βιοχρονικούς και βιορυθμικούς παλμούς του πλανήτη μας, για να είμαστε απόλυτα προσαρμοσμένοι βιολογικά με το περιβάλλον που ζούμε. 
Η μόνη περίοδος που διέκοψαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ τη τις επαφές με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ είναι τα τελευταία 1700 χρόνια της ιστορίας τους και κινδύνευασαν να αφανιστούν. βουτηγμένοι στην ασημαντότητα και την πνευματική στειρότητα.
Πρέπει να πάρουμε την απόφαση να καλύψουμε το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε από τους εβραιολάγνους ιερομένους.
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι οι πάμφωτες, υπερσυμπαντικές, υπερπνευματικές και υπερβατικές οντότητες. Είναι οι αγγελιοφόροι του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, κομιστές του καλού, του αγαθού, της αρετής και της αγάπης, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Είναι οι φωτοφόρες ενεργειακές οντότητες στις οποίες η ψυχή και το σώμα συνυπάρχουν σαν ενεργειακό σύνολο και ΔΙΑφέρουν από εμάς και αυτούς που εμείς ονομάζουμε εξωγήινους.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου