Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΟΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!!

 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 16/3/2016!
ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη φίλοι μου φωτογραφημένα στις Βαράκες και στην Πύλο.
Θα σας παραθέσω απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ. Αφορά την παραπληροφόρηση της νάσα για το θέμα επέμβασης των ΟΛΥΠΙΩΝ και ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ φυλών.
Αρχές 2001, οι ενδείξεις επιστροφής των ΟΛΥΜΠΙΩΝ πυκνώνουν. Η νάσα πάντα επιφυλακτική παραπληροφορεί την κοινή γνώμη. Μιλά για μεγάλο αριθμό αστεροειδών που έρχονται προς τη ΓΑΙΑ και ετοιμάζεται να χτυπήσει με πυραύλους.
Αν και έχει δεχθεί προειδοποιητικά μηνύματα από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, αδιαφορεί τελείως αφού θεωρεί τον εαυτό της παντοδύναμο.
Στις ΗΠΑ κατασκευάζεται υπόγειο στρατηγείο του προέδρου. Άρχισε επί Κλίντον και είναι απρόσβλητο και από επίθεση εξωγήινων(;) ΝΟΜΙΖΟΥΝ!
Σε άρθρο της εφημερίδας ριζοσπάστης(16/2/2001) δημοσιεύεται ΔΙΑβημα της Κίνας προς τις ΗΠΑ, γιατί μολύνουν την ατμόσφαιρα σε άσκηση απόκρουσης εξωγήινων.
Γιατί υπάρχει τόση νευρικότητα της μοναδικής υπερδύναμης στην ανάπτυξη του πολέμου των άστρων; Ή μήπως οι συγκρίσεις που γίνονται, δείχνουν πόσο πίσω βρίσκεται η γήινη τεχνολογία σε σχέση με αυτή των ουράνιων;
Ότι και να γίνει η συμπαντική νομοτέλεια επιβάλλει το συνετισμό του ανθρώπου. Οι εντεταλμένοι για το σκοπό αυτό ΟΛΥΜΠΙΟΙ, επιστρέφουν και πάλι στην καθαγιασμένη ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΗ!
Η πλανητική αφύπνιση όχι μόνο των ΕΛΛΑΝΙΩΝ αλλά και όλων εκείνων που αγωνιούν για το μέλλον του κόσμου, συντελείται με τη βοήθεια των ΟΛΥΜΠΙΩΝ του ΔΙΑ, που ενεργοποιούν θαμμένες κυτταρικές μνήμες και βιοκυκλώματα του ανθρώπινου οργανισμού, παρά την προσπάθεια της Γήινης τεχνολογίας να μας αποσυντονίσει.
                      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ!
Η παράδοση της Κρήτης για τη γέννηση της Αθηνάς αναφέρει ότι ηθεά Αθηνά βγήκε πάνοπλη μέσα από το νέφος που το χτύπησε με κεραυνό ο ΖΕΥΣ!
Αλλά και ο μυστηριώδης βασιλιάς της Βοιωτίας ο Αθάμας, Λυκάνθρωπο θα τον έλεγαν σήμερα, θέλησε να θυσιάσει τα παιδιά του. Η σύζυγός του Νεφέλη μέσα σε νέφος έφερε χρυσό κριάρι και πήρε τα τέκνα της Φρίξο και Έλλη για να μη τα θυσιάσει ο πατέρας τους υποκινούμενος από τη μητριά του Ινώ. Η μάνα Νεφέλη είχε πεθάνει.

ΜΉΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ!
Σεις οι επίγειοι παραβλέπετε απλούστατες πραγματικότητες. Αυτό που ονομάζετε ύλη, πριν υλοποιηθεί ήταν ενέργεια σε σωματιδιακή μορφή. Με διεργασίες άγνωστες ακόμη σε σας, δημιουργήθηκε η ύλη η οποία έχει μέσα της αποθηκευμένη την ενέργεια που χρειάστηκε για την υλοποίησή της, την οποία χειριζόμαστε κατά βούληση. Με τη διάσπαση του ατόμου απελευθερώνεται όλη η ενέργεια που χρειάστηκε η ύλη για να πάρει τη μορφή της. Αυτή τη μορφή εμείς εμείς ελέγχουμε απόλυτα και τη δεσμεύουμε. Στη συνέχεια την επεαναφέρουμε στην υλική μορφή που είχε πριν τη διάσπασή της. 
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή Νεφελίου, προς το παρόν είναι άγνωστα στη Γήινη τεχνολογία και αδυνατεί να τα εντοπίσει ή κατασκευάσει. Κατά την απο'υλοποίησή τους(διάσπαση) εκπέμπουν ελεγχόμενες ενεργειακές δέσμες, πολύ ισχυρότερες της πυρινικής έκρηξης.
Εγκλωβίζουμε τις ενεργειακές δέσμες των πανίσχυρων αυτών υλικών, ο συνδυασμός και η σύνθεση των οποίων δημιουργού το άγνωστο σε σας Νεφέλιον, το οποίο συμπεριφέρεται όπως το νέφος και εμείς κατά βούληση του δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε για την υποβοήθηση της κίνησής του.
Όταν θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, υλοποιούμε τις ενεργειακές δέσμες του Νεφελίου, μειωνουμε τις παλμικές συχνότητες, τις δικές μας και του σκάφους και γινόμαστε ορατοί σε σας.
Η ταχύτητα των σκαφών Νεφελίου, είναι ίση με την ταχύτητα της σκέψης. Σαν ενέργεια κίνησης του σκάφους χρησιμοποιείται η ενέργεια σκέψης του χειριστού, ή των χειριστών, ή του πληρώματος ολόκληρου που εγκλωβίζεται σε ειδικούς συλλέκτες του σκάφους και δίνει ώθηση άπειρες φορές την ταχύτητα του φωτός.
Για του λόγου το αληθές σας ξαναδείχνω σκάφη Νεφελίου που έχουν πάρει τη μορφή νέφους!!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου