Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ!!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 7/3/2016
Δείτε τα λαμπερά ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη φίλοι μου στην Πύλο.
Εδώ θα παραθέσω μία μαρτυρία συνάντησης ανθρώπων μα εξωγήινους από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη 30.000 Αθάνατοι του ΔΙΟΣ!
Έχω να προσθέσω μία δική μου μαρτυρία όπως μου την αφηγήθηκε ένας ψυχίατρος ανώτερος Αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Μπαγκότα. Σε  ένα σημείο των Κολομβιανών Άνδεων γίνονται επίσημες συναντήσεις εξωγήινων με μια αντιπροσωπεία 12 Κολομβιανών. Μια νεαρή κυρία που συμμετείχε για πρώτη φορά στη συνάντηση δεν άντεξε στην όλη ΔΙΑδικασία και έπαθε νευρικό κλονισμό. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε εφημέρευε ο ψυχίατρος της πολεμικής αεροπορίας ο οποίος ανέλαβε τη θεραπεία της. Όταν συνήλθε του περιέγραψε το γεγονός.
(Εμφανίστηκαν μπροστά μας από το πουθενά 5 άνδρες υψηλού αναστήματος, περίπου 2 μέτρων. Η επιδερμίδα τους ήταν κάτασπρη, φορούσαν άσπρα ρούχα, είχαν ξανθά μαλλιά και μεγάλα μάτια που άλλαζαν χρώμα ανάλογα με την ένταση του ηλιακού φωτός. Έχουν ανεπτυγμένη ευφυ'ία, μεγαλύτερη από των ανθρώπων της ΓΑΙΑΣ, αλλά έχουν πρόβλημα με το κρύο). 
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι από τη στιγμή που η γυναίκα γνώριζε ότι θα δει εξωγήινους και έπαθε το νευρικό κλονισμό, τί θα συμβεί σε μία επικείμενη επέμβασή τους από τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος χλευάζει και δεν πιστεύει τίποτα από όλα αυτά. Γι'αυτό λέω συνεχώς να ενημερώνετε όσους μπορείτε. Καλό θα τους κάνετε και ας μη τα πιστεύουν. Τουλάχιστον θα τα έχουν ακούσει και θα θα υπάρχουν σαν σκέψη στο υποσεινήδητό τους. Η κατάσταση στον πλανήτη ΓΑΙΑ έχει ξεφύγει. Κάτι μεγάλο θα συμβεί για να ξαναμπούν όλα στη θέση τους!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου