Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 6/5/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη στην Πύλο. Οι φωτογραφίες είναι καινούριες.
Τώρα θα μιλήσουμε για τις ουράνιες συγκρούσεις όπως έχουν αναλύσει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους! 
ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!
Τα αστρικά συστήματα που συγκροτούν τη συμμαχία της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων είναι 21 και περιλαμβάνουν πάνω από 2.500 αστέρια (ορατά με γυμνό μάτι και μικρά τηλεσκόπια) και 174 κατοικημένους πλανήτες με πολύ ανεπτυγμένους πολιτισμούς . Η Λύρα αποτελεί τη βάση της μεγάλης συμμαχίας της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων.
Πριν από 2 μεγάλους ενιαυτούς(1 ενιαυτός=25.000 χρόνια) η ΓΑΙΑ ήταν ήταν μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας από την οποία αποβλήθηκε την εποχή της ουράνιας αποστασίας του Κρόνου, για να μη μολύνει και άλλες αστρικές κοινωνίες και από τότε βυθίστηκε στο σκοτάδι της αγνοίας και παρήκμασε.
Πριν 45.000 χρόνια στην εποχή της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου , 3 πλανήτες στην περιοχή του Ωρίωνα και δυο στην περιοχή του Σειρίου β, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση και καταλήφθηκαν από αστρικά συστήματα  του Δράκοντα και του Όφεως, ένα γεγονός που υποχρέωσε την Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων να βρίσκεται από τότε σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους, μέχρι και σήμερα.
Οι καταληφθέντες πλανήτες προσχώρησαν στις δυνάμεις της αποστασίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εμφύλιες συγκρούσειςν μεταξύ αυτών και των υπολοίπων πλανητών που έμειναν πιστοί στη συμμαχία της Λύρας. Οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν και σε άλλους πλανήτες του Ωρίωνα , με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες οικολογικές καταστροφές και οι κοινωνίες τους να εξαντληθούν τελείως.
Πολλοί αρχηγο'ι πολεμιστές από τους καταληφθέντες πλανήτες διέφυγαν στο ΔΙΑστημα με μεγάλα σκάφη και άρχισαν έναν πόλεμο φθοράς κατά των Δρακονιανών και Οφιτών, για την απελευθέρωση των πλανητών τους, γιατί δεν μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν ΔΙΑφορετικά. Οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατία, προκειμένου να αποφύγουν τον αφανισμό, κατέφυγαν με τεράστειες αστροπολιτείες στα φιλικά αστρικά συστήματα του Λαγού, του Αετού, του Πρόκυνος, του Σειρίου και στη Γαία, ενώ οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις για να επιβιώσουν κατέφυγαν στις υπόγειες σπηλαιώσεις των πλανητών τους.
Πριν από 36.500 χρόνια συνασπισμένες δυνάμεις της Λύρας και του Σειρίου κύρηξαν τον πόλεμο κατά των αποστατών που τους εκδίωξαν από την περιοχή του Ωρίωνα και του Σειρίου β και οι αποστάτες ΔΙΑσκορπίστηκαν σε άλλους πλανήτες, μεταξύ των οποίων και η ΓΑΙΑ , όπου μεταλλάχθηκαν για να μπορέσουν να επιβιώσουν και ήταν πανομοιότυποοι με τους κατοίκους της, αλλά με χαμηλές δονητικές συχνότητες τις οποίες πύκνωσαν κάνοντας επιμειξίες με τους κατοίκους της ΓΑΙΑΣ.
Οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατεία που κατέφυγαν στη ΓΑΙΑ, για την ασφαλεί επιβίωσή τους και από το φόβο εντοπισμού τους , κατασκεύασαν χιλιάδες χιλιόμετρα υπόγειους ΔΙΑδρόμους με γρανιτένια επένδυση καθώς και χιλιάδες υπόγειες αίθουσες και δώματα, όπως φαίνονται ακόμα και σήμερα στην ΕΛΛΑΝΙΑ, Αίγυπτο, Άνδεις και Θιβέτ. 
Οι ΔΙΑδρομοι αυτοί χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα από τους κοσμικούς αρχηγούς των αστρικών αποστολών όταν συνεδριάζουν. Συγκεντρώνονται μία φορά το χρόνο κατά το θερινό ηλιοστάσιο, γθα αλληλοενημέρωση. Επίσης αξιολογούν την κρατούσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΓΑΙΑ  κα παίρνουν αποφάσεις.
 Η αυτοκρατορία μετά από το μεγάλο κατακλυσμό, έστειλε ουράνιες αποστολές από το Σείριο και τον Ωρίωνα, με επικεφαλής την Ίσιδα, τον Όσιρι και τον Ώρο και πρόσφερε βοήθεια στους ανθρώπους  και ταυτόχρον διέκοψε κάθε επαφή μαζί τους, πρώτον για να μη μολύνουν και άλλες περιοχές του γαλαξία και δεύτερον για να λύσουν τα προβλήματα μόνοι τους, να ανέλθουν πνευματικά και να αποκαταστήσουν και πάλι επαφή με την ουράνια κοινωνία.
Το τελευταίο ΔΙΑστημα φίλοι μου οι θεάσεις από ότι με ενημερώνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, οι θεάσεις των ΟΛΥΜΠΙΩΝ οχημάτων όλο και πυκνώνουν!  Ενημερώσατε άπαντες. Οι συναντήσεις στο χώρο εργασία μου με ανθρώπους που έχουν εμπειρίες και γνωστούς που επικοινωνούν με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, πυκνώνουν χωρίς να γνωρίζουν εκείνοι εμένα και εγώ αυτούς. Όλες αυτές οι συναντήσεις από ότι έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους υποκεινούνται από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ δίχως να το αντιλαμβανόμαστε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου