Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ-ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 1/6/2016! Φίλοι μου καλό μήνα εύχομαι σε όλους. Τις  πρώτες 6 φωτογραφίες οι οποίες στην ουσία είναι μία, μου τις παραχώρησε ο αγαπητός φίλος Δημήτριος Πανοσκάλτσης. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τα θεοφάνεια του 2010 στην Πύλο. Θα μου πείτε τί σχέση έχει το Ολύμπιο σκάφος την ώρα της Χριστιανικής τελετής. Όλες οι τελετές του Χριστιανισμού προέρχονται από την αρχαία ΕΛΛΑΝΙΑ!!! Τα άμφια των ιερέων είναι αιγυπτιακής προέλευσης.
Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε τον αεροψεκασμό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην Πύλο. Θα πει κάποιος ότι είναι τα καυσαέρια του αεροσκάφους. Εγώ θα σας πω ότι οι εταιρίες αεροψεκασμών συνεργάζονται με τις εταιρίες καυσίμων και ρίχνουν τα αποστατικά χημικά τους μέσα στα καύσιμα. Θα προσέξετε ότι υπάρχει Ολύμπιο σκάφος στον αεροψεκασμό δίπλα το οποίο είναι εκεί για να διαλύσει τα δηλητήρια. Εξάλλου το έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ και στα μηνύματά τους ότι διαλύουν τα δηλητήρια. 
Στις τελευταίες φωτογραφίες θα δείτε άλλο ένα ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος το οποίο φωτογραφήθηκε στην Πύλο πριν λίγες ημέρες. 
Εδώ θα αναφέρω ένα απόσπασμα του Ησίοδου για τους 30.000 Αθανάτους του Διός, από το ομώνυμο βιβλίο του 30.000 Αθάνατοι του ΔΙΟΣ.
Ο Ησίοδος στη θεογονία του αναφέρει λεπτομέρειες για την καταγωγή των Ελλήνων θεών, Απαριθμεί όλες τις κατηγορίες αθανάτων τους οποίους ΔΙΑχωρίζει στους Αθάνατους Αιώνιους Θεούς, στους Αθάνατους Ημίθεους, στους αγαθούς Δαίμονες(δαίμων=θεός), στους Ήρωες, στις Νύμφες της Γης, στις Νηρήιδες της θάλασσας, στα ξωτικά και στα αερικά. Όλες αυτές οι οντότητες υπάρχουν για βοήθεια των ανθρώπων  και έχουν προικιστεί από τους θεούς να μπορούν να κινούνται σε άλλες ΔΙΑστάσεις και να παίρνουν υλική και υπερβατική μορφή ή να αλλάζουν μορφή κατά βούληση για την εκπλήρωση της αποστολής τους.
Υπάρχει όμως και μία ειδική κατηγορία Αθανάτων που αναφέρει ο Ησίοδος στο έργο του Έργα και Ημέρες, οι οποίοι παρέμειναν στη ΓΑΙΑ με εντολή του ΔΙΟΣ για παροχή βοήθεια στους ανθρώπους, χωρίς να διευκρινίζει σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω ανήκουν. Αυτοί όμως οι Αθάνατοι είναι όντα από άλλες ΔΙΑστάσεις με κοσμική αποστολή και μπορούν να κινούνται και να ενεργούν τόσο στο δικό μας τριτοδιαστατικό χώρο, όσο και στον υπερβατικό κόσμο. Διακρίνονται για την υπερφυσική τους ΔΙΑνοια, την πνευματικότητά τους, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξίσου καλά με τις άλλες αισθήσεις τους και αυτήν που οι άνθρωποι ονομάζουν 6η αίσθηση.
Να ξέρετε φίλοι μου ότι πολλοί από τους Αθανάτους του ΔΙΟΣ κυκλοφορούν ανάμεσά μας χωρίς να τους καταλαβαίνουμε. Μπορεί να παρουσιαστούν από φτωχοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι που ζητάν βοήθεια, ή που μπορεί να κάνουν οτοστόπ για να τους πάρει κάποιο αυτοκίνητο, και πολλοί άλλοι. Να ξέρετε ότι γνωρίζουν τα πάντα για εμάς, ακόμα και το τί σκεφθόμαστε. Όλα αυτά φαίνονται περίεργα αλλά δεν είναι. Η εκκλησία προσπαθεί να φτιάξει όσους περισσότερους αγίους μπορεί για να μπορέσει να φθάσει των αριθμό των 30.000. Τα πάντα ξεκινάν από την αρχαία ΕΛΛΑΔΑ και την αρχαία θρησκεία. Όλα τα αρχέτυπα είναι λεηλατημένα και τους έχουν αλλάξει ονομασίες. 
Πριν λίγες μέρες έπαιξε μία ταινία στην τηλεόραση όπου ο Περσέας έσωσε την παρθένα Ανδρομέδα από το τέρας κράκεν. Βέβαια η ιστορία αυτή είναι κωδικοποιημένη αφού στην πραγματικότητα, έσωσε τον αστερισμό της Ανδρομέδας από τους Δρακονειανούς. Εάν δούμε την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, θα δούμε ότι σκοτώνει τον δράκο και πιο πίσω παρακολουθεί το φόνο μία νεαρή κοπέλα. Με απλά λόγια, τον Περσέα της αρχαίας ιστορίας μας τον μετονόμασαν σε Άγιο Γεώργιο.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου