Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΡΓΩ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 11/6/2016! 
Δείτε φίλοι μου τί γίνεται στους αιθέρες μας. Ο καιρός της επέμβασης πλησιάζει. Οι αμερικάνοι έχουν κατεβάσει αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο και στον Ειρηνικό, οι Ρώσσοι ετοιμάζονται, ο ερντογάν την έχει δει σουλτάνος και θέλει να ξαναφτιάξει την οθωμανική αυτοκρατορία με βλέψεις τα ΕΛΛΑΝΙΑ εδάφη. Ο ρώσσος επισκέπτεται το Άγιο Όρος το οποίο για να μαθαίνουμε και κάποια πράγματα παραπάνω ήταν αφιερωμένο στη θεά Άρτεμη την προ Χριστιανική εποχή. Κάποιοι δογματικοί πιστεύουν ότι επισκέπτεται το Όρος ο  Ρώσσος για προσευχή και κατάνυξη. Εκεί μέσα φίλοι μου παίρνονται μεγάλες αποφάσεις, με λίγα λόγια είναι ένα άντρο που παίρνονται ανενόχλητα από τον έξω κόσμο μεγάλες αποφάσεις. Τα γεγονότα λοιπόν είναι κοντά. Όπως έχει δηλώσει ο Ρώσσος θέλει να διαλύσει την cabal κοινώς τους illuminati, οι οποίοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια όλης της ανθρωπότητας. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των ερπετώειδών γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ρωσσία είναι με την πλευρά των ΟΛΥΜΠΙΩΝ φωτεινών δυνάμεων. Είχα πει μια φορά σε ένα φίλο που μένει στη Γαλλία, ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν και εκείνος γέλαγε. Όταν ξανάρθε μετά από λίγους μήνες από τη Γαλλία με το που με είδε μου λέει σοβαρότατα, ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν. Ο Ρώσσος είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων των καμπαλιστών και το έχει δηλώσει και δημόσια. Ελπίζω και εύχομαι να μην φθάσουμε στο σημείο να μας επιβάλλουν το βιοτσίπ. Σε άλλες χώρες το τοποθετούν ήδη δοκιμαστικά. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΤΣΙΠ. Επίσης ο Ρώσσος έχει δηλώσει ότι το ερπετό η βασσίλισα της αγγλίας αλλάζει και μορφή. Αυτές οι δυνάμεις φίλοι μου κυβερνάν τον πλανήτη από την κρόνια εποχή και μετά γι' αυτό και αποκόπηκε η σύνδεση της ΓΑΙΑΣ με τους άλλους πολιτισμούς. Φθάνει ο καιρός της επανένωσής της.
Τώρα όσον αφορά την τηλεόραση, δεν ενημερώνει για τίποτα. Όλη η σαχλαμάρα στο μεγαλείο της. Όλος ο ξεπεσμός στο μεγαλείο του. Ο κόσμος πεινά και αυτοί έχουν γεμίσει με εκπομπές μαγειρικής. Η ενημέρωση έχει να κάνει με το τι κάνουν οι σταρ, με τους δανειστές που αντί να τους συχτηρίζουν μιλάν γλυκανάλατα γι' αυτούς και απλά τα πρωινάδικα μας ενημερώνουν τί φόρους θα πληρώνουμε με ανάλυση ακριβείας. Αντί να ταχθούν υπέρ του ΕΛΛΑΝΙΟΥ λαού και να αφυπνίσουν τον κόσμο, αυτοί τον κοιμήζουν. Εάν τύχη και κανένας τους στείλει μήνυμα και τους τα χώνει, τον απειλούν με μήνυση. Αυτή είναι η τηλεόραση φίλοι μου. Όλο το έθνος ενημερώνεται από μία κάστα που τα παίρνει χοντρά για να αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Μετά τα πρωινά έρχονται τα μεσημεριανά, εκεί να δεις αποχάβνωση. Καλύτερα να ΔΙΑβάζεις λούκη λουκ παρά αυτό αίσχος.
Λοιπόν, πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά.
Στο τέλος της ανάρτησης έχω τοποθετήσει ένα ντοκυμαντέρ που είχε παιχθεί στην ερτ 1 και μετά το εξαφάνισαν. Αξίζει να το δείτε. Θα καταλάβετε πολλά για το τι συμφέροντα εξυπηρετεί η αποστατική νάσα.
Τώρα θα σας παρουσιάσω άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη για την ΑΡΓΩ.
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΩ!
Ο Ρώσσος καθηγητής Ρίνιν υπογραμμίζει ότι οι μυθολογίες των λα'ων μιλούν για πανέξυπνα όντα που κατοικούν στο ΔΙΑστημα και επισκέπτονται συχνά τη ΓΑΙΑ. Αυτά τα όντα ήταν οι δάσκαλοι των ΕΛΛΗΝΩΝ στην τέχνη της κατασκευής ιπτάμενων πλοίων, με επικρατέστερη ονομασία πλοίων αυτή της Αργούς.
Η λέξη Αργώ δεν υποδηλώνει ένα ξύλινο πρωτόγονο πλοίο με κουπιά και πανιά, αλλά ένα μεγαλεπήβολο ΔΙΑστημικό πρόγραμμα όπως το σημερινό για την  έρευνα της Σελήνης με το όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ και του Άρη με το όνομα Βίκινγκ.
Η άποψη αυτή δεν είναι αυθαίρετη. Συμπεραίνεται από πολλές εκστρατείες και κυρίαρχες μορφές τους, Ιάσονα , Δαναό, Ηρακλή, Αθηνά, Περσέα, Διόνυσο, με πλήρωμα πάντα 50 θε'ικούς κωπηλάτες και τον αρχηγό. Οι 50 κωπηλάτες που Φανερώνουν τον συσχετισμό της Αργούς με τον Σείριο, όπως έχουμε αναφέρει.
Ο Ιάσωνας με τους 50 κωπηλάτες κατασκεύασε την Αργώ με τη βοήθεια της Αθηνάς. η οποία έβαλε στην Αργώ τον Ομιλούντα λίθον τον σιδερίτη και ξύλο από την Ομιλούσα Δωδωναία δρυν. Καθ' όλη τη ΔΙΑρκεια της εκστρατείας , όπως αναφέρουν τα Αργοναυτικά, η Αργώ ομιλούσε με ωραία φωνή.
Το σχήμα της Αργούς το είχε σχεΔΙΑσει η η θεά ΑΘΗΝΑ και η ίδια είχε καθορίσει τον αριθμό των κωπηλατών σε πενήντα.
 Η παράδοση τοποθετεί το ναυπηγείο της Αργούς στις Παγασές κοντά στην Ιωλκό που ήταν το κασμοδρόμιο της εποχής εκείνης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν και αυτός ένας από τους κατασκευαστές της Αργούς, με βοηθό τον Πήγασο. Το μετά την Αργώ ΔΙΑστημικό πρόγραμμα, έφερε το όνομα πήγασος, αλλά Πήγασο έλεγαν και το φτερωτό άλογο της Ελληνικής Μυθολογίας, που βγήκε από το κομμένο κεφάλι της Μέδουσας, που είχε κόψει ο Περσέας.
Μέσα στην Αργώ ο Ιάσωνας τοποθέτησε τον Χάλκινο Τρίποδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας λέει ο Ηρόδοτος. Με τα σημερινά δεδομένα ο Χάλκινος Τρίποδας ήταν η γνωστή μας σεληνάκατος και η Αργώ το μητρικό σκάφος. 
Τα Αργοναυτικά μιλούν συνεχώς για την πτήση Αργούς και κάνουν περιγραφές που δείχνουν ότι έγιναν από ταξίδι στον αέρα, διότι είναι απόλυτα ακριβείς σχετικά με τα σημερινά δεδομένα  και δε  μπορούν να γίνουν όταν βρίσκεσαι στο έδαφος ή με πλοίο στη θάλασσα.
Για την εκστρατεία της Αργούς που αρχηγός ήταν ο Ιάσωνας, τα αργοναυτικά γράφουν: Η Αργώ ανυψώθηκε πολύ γρήγορα ... οι γιοι του Βορέου πετούσαν με τα υποπόδια που είναι κάτω από τις φτέρνες και ως προς το σώμα ήταν ίδιοι με τους αθανάτους θεούς... στην πορεία τους συνάντησαν την Κίρκη που και αυτή πετούσε... ο αργοναύτης Κάνθος Αβαντιάδης πέθανε όταν πετούσαν πάνω από τη Λιβύη... ο Αγκαίος γνώριζε τις κινήσεις των άστρων... η θεά ΑΘΗΝΑ αναχώρησε πετώντας προς τον ουρανό με ταχύτητα σαν το βέλος . Επίσης σε άλλο σημείο γράφουν:
Η Αργώ ενώ βρισκόταν στον αέρα άρχισε να μιλάει και να δείχνει το δρομολόγιο του ταξιδιού για να αποφύγουν τους κινδύνους του δρομολογίου. Και αφού καθόρισε πορεία στον Ατλαντικό σταμάτησε να μιλάει. Το ίδιο γίνεται και σήμερα με αεροπλάνα και ΔΙΑστημόπλοια  ώσπου να ρυθμισθεί η ακριβής πορεία τους.
Ο Ηρόδοτος δε γνώριζε την πτήση τους ούτε μπορούσε να φαντασθεί ότι η Αργώ πετούσε και γι' αυτό γράφει: Η Αργώ με τον Ιάσωνα απέπλευσε για να περιπλεύση την Πελοπόννησο και να μεταβεί στους Δελφούς. Ενώ όμως περιέπλεε τον Μαλέα παρασύρθηκε από ισχυρό άνεμο και ρίχθηκε στους βράχους της Τριτωνίδας λί,μνης της Λιβύης.
Αυτό είναι αδύνατο να έγινε. Η Αργώ βρέθηκε στην Τριτωνίδα λίμνη η οποία απέχει από την θάλασσα τεράστια απόσταση. Ο Ι. Ρισπέν αναφέρει ότι για ΔΙΑνυθούν αυτά τα χιλιόμετρα από τη θάλασσα μέχρι την Τριτωνίδα λίμνη, πρέπει ένα άτομο να περπατάει συνεχώς επί 12 μερόνυχτα. Ήταν δυνατόν ένα πλοίο να πλέει στη στεριά για τέτοια απόσταση; Αναρωτιέται. Εάν δε ριχνόταν σε βράχους λόγω του ισχυρού ανέμου θα είχε ΔΙΑλυθει.
Για να βρεθεί η Αργώ από τον Μαλέα στην λίμνη Τριτωνίδα, συνάγεται ότιμπετούσε και προσγειώθηκε στην περιοχή η οποία ήταν η γεννέτειρα της ΑΘΗΝΑΣ κατά μία παράδοση.
Η ΑΘΗΝΑ είχε βοηθήσει στην κατασκευή της Αργούς και ο θεοβασιλιάς Τρίτωνας βοήθησε την Αργώ για να απογειωθεί. Γύρω από την λίμνη Τριτωνίδα είχαν χτιστεί 100 Ελληνικές πόλεις. 
Από τα Αργοναυτικά, τον Ηρόδοτο, και τον Διόδωρο από τη Σικελία, μαθαίνουμε ότι η Αργώ πέταξε πάνω από την Κάλπη(Γιβραλτάρ) το νησί Κίρκης(Μαδέρα), τον Ατλαντικό, την Εσπερία(Αμερική), την Κολχίδα(Βραζιλία), τον Εύξεινο Πόντο, την Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Περού(Λίμνη Τιτικάτα), οι δε Κάβυλλοι της Αλγερίας ακόμη και σήμερα έχουν φυλές και χωριά με το όνομα Αργώ.
Όταν λοιπόν αναφερόμαστε στην Αργώ θα εννοούμε ένα ΔΙΑστημόπλοιο και ένα και ένα ΔΙΑστημικό πρόγραμμα και όχι μία πρωτόγονη βάρκα.
Η Αργώ στα ταξίδια της συναντούσε πολλών ειδών εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει. Έπρεπε να ξεπεράσει τις Συμπληγάδες Πέτρες που ήταν οι πολύ έντονες ηλεκτρομαγνητικές θύελλες που παρατηρούνται στο τρίγωνο των βερμούδων. Τις συνάντησαν επίσης καί ο Ορφέας καί ο Οδυσσέας και επειδή τα περιστέρια είναι ευαίσθητα στις μεταβολές αυτές, τα άφησαν για να ιδούν τις αντιδράσεις τους. Οι επιστήμονες σήμερα προκειμένου να μελετήσουν την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από τις εκπομπές, άφησαν 50 περιστέρια, από τα οποία τα 45 έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω μεγάλης ρύπανσης από ασυρμάτους, τηλέφωνα, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και άλλα. 
Στην χώρα των Μαριανδυνών μετά τις Συμπληγάδες πέτρες, οι Αργοναύτες αποβιβάστηκαν στο νησί του Άρη. Προφανώς στον Άρη δέχθηκαν αεροπορική επίθεση (στυμφαλίδες όρνιθες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Στυμφαλία) την οποία και αντιμετώπισαν με υπερσύχρονα ηχητικά όργανα που αχρήστευαν τα όργανα πλοήγησης των αεροπλάνων.
Το έργο εξερευνήσεως και εποικισμού της ΓΑΙΑΣ, οι θεοί το ανέθεσαν αποκλειστικά στους Έλληνες, που ακολούθησαν τον θεό Ουρανό στην μακρινή αυτοκρατορία του την Λεμουρία και την Αιγηίδα, τον Πωσειδώνα στην Ατλαντίδα, τον κρόνο στην Ασία και την Αίγυπτο.
Οι ίδιοι οι Έλληνες με τις υποδείξεις των θεών, ξεκίνησαν τον εποικισμό της ΓΑΙΑΣ από το 75.000 π.Χ. έως το 1.000 π.Χ. Σ' αυτό το χρονικό ΔΙΑστημα είχαν εποικήσει όλη την υφήλιο από ότι μαρτυρούν τα ευρήματα που έχουν έρθει σε φως.
Οι εκστρατείες εποικησμού καλύφθηκαν και αυτές με την ονομασία Αργοναυτικές, στις οποίες συμμετείχαν ήρωες ονομαστοί και οι θεοί τους έδιναν τεχνικές συμβουλές για την κατασκευή των μεταφορικών μέσων  που ήταν πλοία και αεροπλάνα.
Ο Αριστοτέλης έλεγε ( Η μυθολογία είναι η ιστορία των προ της σημερινής γέννησης των Ελλήνων). Ενώ ο Στράβων έλεγε(Ο Όμηρος γράφει για αληθινά πρόσωπα και γεγονότα και όχι φαντασίες).
Στα Αργοναυτικά και την Ελληνική απώτατη ιστορία (ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ), περιγράφονται οι δοκιμασίες του Ιάσονα και των άλλων αργοναυτών ηρώων. Στην Αία όπου βασίλευε ο ο γιος του Ήλιου ο Αιήτης, ήταν ο τελικός προορισμός των αργοναυτών προκειμένου να πάρουν το Χρυσόμαλλο Δέρας, το οποίο φύλαγε ένας δράκος ακοίμητος, που έβλεπε από μακριά όποιον πλησίαζε και μούγκριζε δυνατά. Η περιγραφή σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα , υπονοεί ένα σύστημα ηλεκτρονικής ασφαλείας και συναγερμού, με φωτοδέσμες, υπέρηχους, σειρήνες και κάμερες που δεν άφηνε να πλησιάσει άνθρωπος. Ο Ιάσονας με τη βοήθεια της Μήδειας νέκρωσε το σύστημα συναγερμού και εκπλήρωσε την αποστολή του. 
Η κιβωτός μόλις προσγειώθηκε στην ξερή Γη της Αλεπούς σήκωσε σύννεφο από σκόνη και ενώ έμοιαζε με φλόγα έσβυσε. Έτσι περιγράφουν την επίσκεψη της Αργούς οι Ντόκον. 
Τα παράξενα φαινόμενα του τριγώνου των Βερμούδων, μας προκαλούν να λύσουμε τα αινίγματά μας σχετικά με την προέλευσή μας.
Στον ουρανό υπάρχει ο αστερισμός της Αργούς.
 στην οποία ευρίσκεται και ο Σείριος. Αν προβληθεί η πρύμνη της Αργούς πέφτει στην αρχαί πόλη της Αιγύπτου Κάνωπος. Κάνωπος λεγόταν ο τελευταίος κυβερνήτης της Αργούς. Η πλώρη δέ,  προβάλεται στην Δωδώνη, που ήταν το μαντικό κέντρο του ΔΙΑ και το αρχαιότερο μαντείο του κόσμου.
Την Αργώ κυβερνούσαν Έλληνες ήρωες, αλλά και Έλληνες θεοί, εποικηστές από το Σείριο.
Ο θεός Ορφέας είχε τη θε'ική δυνατότητα να μεταστοιχώνεται κατά βούληση και ήταν και αυτός αρχηγός σε μία αργοναυτική εκστρατεία.
Στο Λιγουριό της Αργολίδας υπάρχει μία τεράστια στρογγυλή πέτρα που την ονομάζουν ασπίδα και ήταν σύμβολο της Αργούς, αναφέρει ο Παυσανίας. 
Η Αργώ είναι η δωρεά πνεύματος του υπερτάτου ΔΙΑ στα θε'ικά παιδιά του, τους Έλληνες. Είναι το σκάφος που μεταφέρει τις γνώσεις των θεών σε όλη τη ΓΑΙΑ, είναι το πλοίο που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος στο στερνό ταξόδι προς τα Ηλίσια πεδία. Είναι το ηλιακό πλοίο που λατρεύουν όλοι οι λαοί της ΓΑΙΑΣ, που δέχθηκαν την επίσκεψή της και τους ξανθούς θεούς που μετέφερε. 
Μετά το ΔΙΑστημικό πρόγραμμα Αργώ και Πήγασος, το πρόγραμμα Φαέθων είναι το 3ο στην σειρά και τα προγράμματα Περσεύς και Ηρακλής, μετέπειτα τα πιο μεγάλα.
Ο Φαέθων ήταν ο γιος του Τιθωνού και ο 1ος Έλληνας αστροναύτης του προγράμματος Φαέθων, με αποστολή έρευνας Σελήνη-Αφροδίτη-Άρη. Οι αρχηγοί των αποστολών μετά από αυτόν ήταν οι Ενδυμίων, Ίδμων, Διόνυσος.
Ο Ελληνοαιγύπτιος ιστορικός Νόνος, γράφει ότι ο Φαέθων πέταξε γύρω από τη ΓΑΙΑ, τους πόλους και κατόπν έφθασε στην Σελήνη γύρω από την οποία έκανε 30 στροφές.
Σε μια αποστολή ο Φαέθων έπεσε όπως αναφέρει ο Πλάτωνας και ο Οβίδιος σαν φλεγόμενος διάττων αστέρας, στην περιοχή του Ηριδανού της Ιταλίας. Το ΔΙΑστημόπλοιο του Φαέθων λεγόταν Εωσφόρος. Ο Λουκιανός από τη Σαμοσάτα και ο Παλαίφατος, αναφέρουν ότι ο Φαέθων πέταξε μέχρι την Σελήνη και την Αφροδίτη, ενώ ο Ίδμων και ο Ενδυμίων έφθασαν μέχρι τη Σελήνη.
Στην Ιταλία βρέθηκε επιτύμβια πλάκα που έγραφε: ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΦΑΕΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΑΘΛΟΝ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου γιατί αποκαλώ συνεχώς τη μυθολογία μας εντέχνως κωδικοποιημένη. Δε συμφέρει κανέναν να μάθουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ την πραγματική τους ιστορία. Βέβαι δεν ενΔΙΑφέρονται και οι ΕΛΛΗΝΕΣ από τη στιγμή που έχουν λατρέψει την ψεύτικη υλιστική ζωή που μας έχουν επιβάλει οι αποστάτες μετά την κρόνια εποχή. Ένα απλό παράδειγμα είναι το όνομα Εωσφόρος το οποίο μας το έχει περάσει το κρόνιο ιερατίο για τον σατανά.
Εάν μαθευτούν όλες αυτές οι αλήθειες, το πρώτο πράγμα που θα καταρρεύσει είναι οι θρησκείες οι οποίες ελέγχονται από μία μεγάλη κρόνια υπερστοά.
Καλά να περνάτε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου