Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ BLUE BEAM !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 23/6/2016 !
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη στην Πύλο! Δείτε τις περίεργες μακρόστενες νεφώσεις και τα σκάφη που υπάρχουν σε αυτές. Δείτε το ΌΛΥΜΠΙΟ σκάφος από τη 18η ως τη 22η φώτο το οποίο βρίσκεται σε κάθετη θέση. Το σκάφος από τη 14η έως τη 17η φώτο, εμφανίστηκε και μέσα σε λίγο χρόνο έσβησε. Επίσης δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες τα σκάφη τα οποία βγάζουν μάτι. Επειδή κάποιοι μου λεν ότι βάζουν σε λειτουργία το blue beam project program και όλα αυτά τα σκάφη είναι εικονικά για να φτιάξουν τη νέα παγκόσμια τάξη και την παγκόσμια θρησκεία, έχω να τους πω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό το λέω για τους εξής απλούστατους λόγους. 
1ον. Σε ερώτηση που έκανα στον Γεώργιο Καρδαμίτση υποστράτηγο ε.α, μου απάντησε ότι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ δεν αφήνουν να εξελιχθεί το πρόγραμμα blue beam και οποιαδήποτε προσπάθεια των σιωνιστών να το υλοποιήσουν, οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ το καταρρίπτουν. Επίσης μου είπε ότι σε όλες αυτές τις περίεργες νεφώσεις κρύβονται μέσα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη. 
2ον. Εάν ίσχυε το blue beam, τότε κάποιος με παρακολουθεί και μου εμφανίζει εικονικά σκάφη.
Σας είπα πριν 2 μέρες συνέβαιναν περίεργα πράγματα. Αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ όπως μου είπε ο Γεώργιος Καρδαμίτσης είναι οι κυρίαρχοι του ηλιακού μας συστήματος και του μεγαλύτερου μέρους του γαλαξία μας.
Πολλοί έτρεξαν να χλευάσουν με απαράδεκτο και άσεμνο πολλές φορές τρόπο, το άρθρο του Γεώργιου Καρδαμίτση ότι πριν λίγους μήνες άνοιξε η πύλη του ηλίου στον Υμηττό και εισήλθαν εκατομμύρια ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη. 
Φίλοι μου, πολλοί μπορεί να μη τα πιστεύουν και να τα χλευάζουν. Τί να κάνουμε, αυτά τα άρθρα είναι για υποψιασμένους και αφυπνισμένους και επιπλέον είναι απολύτως αληθή. 
Τώρα όσο αφορά τη νέα παγκόσμια τάξη και τη παγκόσμια θρησκεία, αυτά τα δύο  πάνε μαζί. Οι θρησκείες ανεξαρτήτου δόγματος έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Αυτά που κάνουν τώρα οι ισλαμιστές, τα έκαναν και στους ΈΛΛΗΝΕΣ πριν 2.000 χρόνια οι χριστιανοί σκοτώνοντάς τους για να αποποιηθούν την πατρώα τους θρησκεία. Βρέθηκε τάφος με 17.000 σκελετούς κακοποιημένων ΕΛΛΗΝΩΝ από τον μέγα άγιο θεοδόσιο. Σκότωναν ΈΛΛΗΝΕΣ και τους έκαναν αγίους, τόσο απλά. Οι θρησκείες έχουν ρίξει στον πάτο την πνευματικότητα των ανθρώπων. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ δε θα κατέβουν για να φτιάξουν καμμία θρησκεία. Οι ίδιοι δεν έχουν καμμία θρησκεία όπως έχουν πει και δεν υφίσταται για αυτούς ο όρος θεός με την έννοια που εννοούμε εμείς. Σε μήνυμά τους έχουν πει ότι δεν τον έχουν δει ποτέ και όταν αναφέρονται σε κάτι ανώτερο το αποκαλούν ανώτερη νοημοσύνη. Η θρησκεία που πιστεύει ο καθένας έχει να κάνει με το που έχει γεννηθεί. Εάν είχαμε γεννηθεί αλλού, πολύ απλά θα υποστηρίζαμε με νύχια και με δόντια τη θρησκεία εκείνου του τόπου.Η θρησκεία είναι ένα αποτέλεσμα της γεωγραφικής θέσης που έχουμε γεννηθεί.
Και δεν είναι σωστό να εμπλέκουμε τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ και τα σκάφη τους με τη νέα παγκόσμια τάξη, γιατί αυτή θέλει σαν τελικό στόχο να τσιπάρει τους ανθρώπους. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους έχουν πει, σε καμμία περίπτωση να μη δεχθούμε το R.F.I.D. τσιπ.
Καλά να περνάτε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου