Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ !!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/6/2016 !!!
Φίλοι μου δείτε για άλλη μια φορά τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο !!!
Θα παρουσιάσω ένα άρθρο από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη 30.000 Αθάνατοι Του Διός το οποίο αναφέρει τον τρόπο αναπαραγωγής και το χρόνο ζωής των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ανάλογα σε ποια βαθμίδα βρίσκονται. Όσο ανεβαίνουν οι βαθμίδες τόσο περισσότερο αυξάνεται ο χρόνος ζωής τους. ΔΙΑβάζοντας αυτό το άρθρο, μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο μικροί ήμαστε. Το σχέδιο αναβάθμισης της ΓΑΙΑΣ και όσων κατοικούν εδώ, έχει να κάνει και με την αύξηση ορίου ζωής μας.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
Στο γαλαξία της Ανδρομέδας, όπως μας έχουν πει σε μήνυμα, αναπαράγονται ως εξής.
Αναπαράγονται βιολογικά όπως οι άνθρωποι. Σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών  αναπαράγονται με πνευματική ΔΙΑθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταγχύνουν τεχνολογικά το χρόνο κυήσεως.(Η πνευματική ΔΙΑθλαση φίλοι μου μήπως μας θυμίζει στη μυθολογία τον ΔΙΑ που έβγαλε από το κεφάλι του την Αθηνά; Μάλλον ναι. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι ο ΔΙΑΣ ήταν γυναικάς και πήγαινε με τη μία και την άλλη είναι επιεικώς, ανθελληνικές εβραιοσιωνιστηκές σαχλαμάρες για να μη μπορούμε να κατανοήσουμε όλα αυτά τα σημαντικότατα θέματα).
Συνεννοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν. Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές, μόνο όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν ή αλλιώς προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις ΔΙΑβάζουν οι άλλοι. Χρησιμοποιούν τη γραφή μόνο για τη ΔΙΑφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.
Μπορούν με τη βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες ταχυονίων και νιονίων να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και το σύμπαντος, τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους, για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών.(Εδώ θα σας πω τί συναίβει πριν λίγες μέρες. Ένα βράδυ μόλις είχε αρχίσει να νυχτώνει στις 21.30 και ενώ καθόμουν σε κάποιο σημείο μόνος στην Πύλο, πέρασε ένα ΟΛΥΜΠΙΟ λαμπερό σκάφος κοντά μου. Η πορεία του ήταν νότια προς βόρεια και μετά ανατολικά. Την ίδια μέρα αργά το βράδυ, μου στέλνει ένας φίλος βίντεο το οποίο τράβηξε από άλλη περιοχή την ίδια ώρα, ίδια μέρα με την ίδια ακριβώς πορεία. Πως ήταν δυνατόν να βλέπαμε το ίδιο σκάφος από ΔΙΑφορετικές περιοχές. Είχε στείλει 2 ενεργειακά αντίγραφά του. Με αυτόν το τρόπο επαληθεύονται αυτά που στέλνουν στα μηνύματά τους).
Μπορούν με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφά τους να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα. Είναι οι ΔΙΑνοούμενοι, οι σοφοί του σύμπαντος. Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας  τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση, Δε γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμά του από τον γεννετικό κώδικά τους. Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλεί τον θάνατο.
Δεν ασθενούν, δεν γερνάνε και επεκτείνουν τη ζωή τους ανάλογα τον αστερισμό από τον οποίον προέρχονται κατά μέσω όρο, από 1000 έως 2000 χρόνια. Οι ηγέτες, οι οντότητες του πνεύματος και οι δάσκαλοι, ζουν μέχρι 10.000 χρόνιαόταν βρίσκονται σε πεδία πυκνώσεων(Ενσαρκωμένοι). Ελέγχουν την ώρα του θανάτου ΔΙΑτηρώντας μέχρι τέλους το νεανικό σφίγος και ενσαρκώνονται αμέσως εάν το επιθυμούν.
Τα τραύματα και τις ασθένειές, τις αυτοθεραπεύουν. Μπορούν με τη σκέψη να αλλάξουν τη μορφή τους και να παίρνουν όποια μορφή θέλουν. Έχουν αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες του γεννετικού κώδικα, στις οποίες έχουν πρόσβαση και τις χρησιμοποιούν κατά βούληση, όταν υπάρχουν λόγοι.
Φίλοι μου καλά να περνάτε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου