Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΥΜΙΩΝ-ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 17/6/2016!
Φίλοι μου σε αυτή την ανάρτηση έχω τοποθετήσει ΔΙΑφορα βίντεο άλλων χρηστών με καταγραφές ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ σκαφών. Θεωρώ ότι τα βίντεο δεν είναι προ'ιόν μοντάζ και αυτό γιατί κάποιοι οι οποίοι ΔΙΑκομοδούν το συγκεκριμένο θέμα και με σκοπό να αλλοιώσουν την αληθινότητά του, κατασκευάζουν τέτοιου είδους βίντεο. Το βίντεο ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος στην Πύλο είναι βιντεοσκοποημένο από μένα. Όλες οι βιντεοσκοπήσεις γίνονται με την άδεια των ουράνιων, εάν δε θέλουν πολύ απλά δε γίνεται τίποτα. Στην Αμερική όπως θα δείτε σε ένα από τα βίντεο, ο κόσμος θέλει να μάθει την αλήθεια. Εκεί βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι δε φοβούνται να μιλήσουν. Οι δικοί μας δεν τολμάν να ανοίξουν το στόμα τους και αν καταλάθος βρεθούν σε τέτοια συζήτηση, προτρέχουν να σατιρίσουν. Πρόβλημά τους. Όταν αυτά θα πυκνώσουν στους ουρανούς, οι δημοσιογράφοι και όσοι τόσα χρόνια τα σατίριζαν ή τα αποσιωπούσαν με άνωθεν εντολές  θα καταπιούν τη γλώσσα τους και θα τους λυθούν τα πόδια από το φόβο. Όπως στρώνει βέβαια κανείς, κοιμάται.
Θα σας παρουσιάσω άρθρο του Γεράσιμου  Καλογεράκη για την απόκρυψη των εκτός ΓΑΙΑΣ δυνάμεων του ΔΙΟΣ από την Αμερική.
Στο περιοδικό αστροβιολογία του Σεπτεμβρίου 2014, δημοσιεύτηκε μία συνέντευξη του προέδρου της αστροβιολογίας της ΝΑΣΑ, του καθηγητή Στίβεν Ντικ, ο οποίος έλαβε μέρος στο συμπόσιο που οργάνωσε  η ΝΑΣΑ μαζί με τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου  με θέμα { Η Προετοιμασία για την Αποκάλυψη των Εξωγήινων}. Σκοπός του συμποσίου ήταν η μελέτη των συνεπειών της αποκάλυψης ύπαρξης φιλικής εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα,  μια επικείμενη επαφή με τους εξωγήινους και πως μπορούν να προετοιμάσουν τον κόσμο γι' αυτό, και τις θεολογικές συνέπειες που θα υπάρξουν.
Το συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου 18-19 Σεπτεμβρίου του 2014.
Συμμετείχαν αστροφυσικοί, βιολόγοι, αστρονόμοι, φυσικοί,αστροναύτες, πρώην υπουργοί άμυνας ΗΠΑ-Καναδά και δημοσιογράφοι.
Μετά το συμπόσιο και στις 13/2/2015, παραιτήθηκε ο John Podesta από σύμβουλος του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στον λευκό οίκο, γιατί θεώρησε ως τη μεγαλύτερη αποτυχία της καριέρας του , το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Προέδρου για την κοινοποίηση των ταξινομημένων αρχείων UFO στο ευρύ κοινό. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News Business Insider, είπε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου του προέδρου, αποφάσισε ότι τα αρχεία των UFO δεν έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα.
Ο John Podesta ήταν σύμβουλος των Αμερικανών προέδρων σε θέματα σχετικά με την αποκάλυψη των UFO και είχε κάνει την εξής δήλωση στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στις 22/10/2002, σχετικά με τη νομιμότητα των πληροφοριών UFO που δεν έχει αποκαλυφθεί στο κοινό για λόγους ασφαλείας: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία τα σχετικά με ζητήματα που έχουν παραμείνει στο σκοτάδι. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια γι' αυτούς που είναι εκεί έξω. Οφείλουμε να το κάνουμε επειδή είναι σωστό και γιατί ο αμερικανικός λαός, ειλικρινά, μπορεί να χειριστεί την αλήθεια και οφείλουμε να το κάνουμε γιατί είναι νόμιμο.
Κατά τη ΔΙΑρκεια της προεδρίας Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα δεν μπόρεσε να δημοσιοποιήσει τα απόρρητα αρχεία των UFO , γιατί οι πρόεδροι δεν είχαν πρόσβαση στον ΄ύψιστο βαθμό ασφαλείας και γι'αυτό παραιτήθηκε.
Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα παρακολουθείτο από την NSA, όταν για πρώτη φορά έγινε υποψήφιος για την Γερουσία των ΗΠΑ. Αυτό εξηγεί το γιατί ο Ομπάμα υπαναχώρησε σε πολλές υποσχέσεις όχι μόνο για τα UFO και την εξωγήινη προέλευσή τους, αλλά και σε θέματα πιο ανοιχτής και ΔΙΑφανούς ΔΙΑκυβέρνησης των ΗΠΑ.

Όλα αυτά τα εκτός ΓΑΙΑΣ σκάφη που πετάν στους αιθέρες μας, είναι τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ!!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου