Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 13/7/2016 !!!
Δείτε τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο και στην ευρύτερη περιοχή. Δείτε επίσης το βίντεο που τράβηξε ένας φίλος με τους αεροψεκασμούς που έλαβαν χώρα πριν λίγους μήνες στην περιοχή μας. Ευτυχώς βέβαια, το τελευταίο ΔΙΑστημα έχουν σταματήσει τους αεροψεκασμούς. Καθόλου τυχαίο γεγονός αφού οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν δώσει εντολές να σταματήσουν όλα αυτά.
Σε ερώτηση που έγινε στους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ από τον Γεράσιμο Καλογεράκη, γιατί μας ψεκάζουν στον ουρανό τα αεροπλάνα, η απάντηση των ουράνιων ήταν η εξής:
ΜΗΝΥΜΑ 8/11/2015
Οι αποστάτες τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έκαναν πολύ κακή χρήση της τεχνολογίας που τους δώσαμε για ειρηνικούς σκοπούς και τη χρησιμοποίησαν για το κακό της ανθρωπότητας. Τη χρησιμοποίησαν για την κατασκευή καταστροφικών όπλων και παραγωγή εργαστηριακών ασθενειών. Αυτή η τακτική των αποστατών ακολουθείται από την εποχή του πρώτου πολιτισμού που δημιουργήσαμε, αμέσως μετά τη μεγάλη σύγκρουση και επίσης μετά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα με δική σας ορολογία.
Οι ψεκασμοί από αέρος αποτελούν εγκληματική ενέργεια των αποστατών κατά των Ελλάνιων, που καταστρέφουν σοβαρά την υγεία σας. Ολόκληρος ο κόσμος και οι Ελλάνιοι βρεθήκατε στο έλεος αυτών των ανάλγητων όντων για μεγάλο χρονικό ΔΙΑστημα.
Εάν δεν είχαμε δημιουργήσει πάνω από την Ελλάνια νέφος αβρογενούς ουσίας για την εξουδετέρωση των αποτελεσμάτων των ψεκασμών θα είχε αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των ασθενειών και των θανάτων. Δεν είστε ανίσχυροι έναντι των σκοτεινών δυνάμεων, γιατί είστε δική μας προέκταση, είστε μέρος των φωτεινών δυνάμεων, είστε εσείς που με την προσπάθειά σας θα φέρετε το φως στη Γαία και θα ανατρέψετε το σκότος. Ευρισκόμαστε παρά το πλευρό σας με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι αποστάτες θα πρέπει να μετατρέψουν τη βιαιότητά τους σε υπακοή. Είμαστε αποφασισμένοι αντί να εξοντώσουμε αυτά τα σκοτεινά όντα να τα μετατρέψουμε σε πιστούς υπηρέτες του φωτός. Η σταδιακή ΔΙΑδικασία συμμορφώσεώς τους έχει αρχίσει να λειτουργεί με θετικά αποτελέσματα.
Τα υβρίδια και οι κλώνοι των γήινων αποστατών του Δράκοντος και του Όφεως, επιχείρησαν να κατασκευάσουν συσκευές στρεβλώσεως του χωροχρόνου, για τη διάνοιξη παραθύρων σε άλλες ΔΙΑστάσεις και τη διαφυγή τους από τη Γαία, πλην όμως απέτυχαν.
Προ της καταστάσεως αυτής, οι αποστάτες εξακολουθούν να επαιτούν την ελευθέρα διαφυγή τους εκ του Αππολώνιου Ηλιακού Συστήματος, τούτο όμως έχει απορριφθεί οριστικώς, υπό του Ιερού Άρχοντα Φωτός. Όλα τα απάνθρωπα σχέδιά τους είναι γνωστά εις εμάς και αντιμετωπίζονται δεόντως σε κάθε λεπτομέρειά τους. 
Ο Ιερός Άρχων Φωτός, μεθ' υμών εστί. Έρρωσθε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου