Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ(ΜΗΝΥΜΑ)- ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΟΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 18/7/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα Ολύμπια και συμμαχικά σκάφη στην Πύλο. Οι φώτο είναι καινούριες.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ (10/10/2015)
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε μπορεί να γίνει η επίσημη εμφάνισή σας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η 8η αποστολή του ΔΙΟΣ θα μπορούσε μαζί με μία μαζική εμφάνιση των σκαφών του στόλου της να επιτύχει την ευνο'ική υποδοχή της από το μεγαλύτερο τμήμα της ανθρωπότητας. Δεν θα το πράξουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε την καθολική εμπιστοσύνη της ανθρωπότητας, αν είναι δυνατόν, και να δείξουμε ότι οι δυνάμεις των Ολύμπιων του ΔΙΟΣ είναι απόλυτα ειρηνικές και επιθυμούν τη ομαλή λειτουργία του πλανήτη.
Πυκνώνουμε καθημερινά την παρουσία μας στους ουρανούς ώστε η επίσημη εμφάνισή μας στη ΓΑΙΑ να είναι σχεδόν μία τυπική ΔΙΑδικασία, αφού όλοι θα έχουν αντιληφθεί την παρουσία μας και θα έχουν πεισθεί, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι, για την ύπαρξή μας αλλά και τις προθέσεις μας. Είναι περισσότερο θέμα ύποπτης σκοπιμότητας και ενοχής η σιωπή που τηρούν οι κυβερνήσεις της ΓΑΙΑΣ, παρά θέμα ενΔΙΑφέροντος για να ΔΙΑφυλάξουν δήθεν την ψυχολογία του κόσμου, τον οποίον θα έπρεπε να τον ενημερώνουν για την επικείμενη άφιξή μας.
Έχουμε δώσει στους ηγέτες σας πολλές ευκαιρίες για να γνωστοποιήσουν στην ανθρωπότητα την ύπαρξή μας και τους σκοπούς μας, για να μην αιφνιδιαστεί εάν εμφανιστούμε ξαφνικά. 
Τώρα όμως έχουμε πάρει εντολή από υψηλότερα επίπεδα ότι πρέπει να εμφανισθούμε και θα το πράξουμε.
Η εντολή αυτή είναι εκτελετέα στο εγγύς μέλλον.
Υπάρχουν αυστηροί κανόνες εφαρμογής για μία μαζική προσγείωση, και δεν επιθυμούμε να έλθουμε σε αντιπαράθεση με τους ουράνιους εντολοδόχους μας.
Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, θα μελετηθούν όλοι οι τρόποι πειθούς της ανθρωπότητας, ώστε να έχουμε τα δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα αποτελέσματα από την ξαφνική αλλά μη επιθετική εμφάνισής μας.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου