Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΣΤΑΔΙΑ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ- ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/7/2016!!!
Δείτε φίλοι τα στάδια πύκνωσης του ΟΛΥΜΠΙΟΥ σκάφους. Δείτε πως ξεκίνησε, σαν φωτεινές λάμψεις και σε λιγότερο από λεπτό πήρε τη μορφή που βλέπετε στις φωτογραφίες. Εκείνη την ώρα οδηγούσα και βλέποντας αυτές τις λάμψεις, κατάλαβα αμέσως ότι κάτι συνέβαινε και σταμάτησα να το φωτογραφήσω.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Τί σημαίνει η λέξη ΝΕΜΕΣΗΣ(δικαιοσύνη)για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!
Η λέξη αυτή είναι το σύνθημα επιθέσεως κατά των πληρωμάτων των αποστατών, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν όλες τις φυλές που είναι δικοί μας απόγονοι. Αυτή είναι η κυριότερη εξήγηση του ανθελληνισμού.
Ερώτηση. Την περίοδο που ΔΙΑνύουμε παρατηρείται μία πρωτοφανείς αφύπνιση του Ελληνισμού. Που οφείλεται αυτό;
Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της Ελληνικής φυλής με γονιΔΙΑκές παρεμβάσεις.(Αύξηση του δείκτη νοημοσύνης και ενεργοποίηση περισσότερης έκτασης της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου).
Οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φυλών, αλλά και οι αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλαντίων φυλών.
Τί μπορεί να συμβολίζει το Ε για εσάς;
ΟμοσπονΔΙΑκή κυβέρνηση τοπικού Σμήνους Γαλαξιών με κέντρο την Ανδρομέδα.
Σημαίνει τη δική μας προέκταση στη ΓΑΙΑ , τους Έλληνες που φέρουν στο αίμα τους τη δική μας ουσία ΙΧΩΡ και το γονίδιο Ε. 
Είναι ιερότατον σύμβολο.
Για μερικά χρόνια ακόμη πρέπει να μην κάνουμε επίσημη παρουσία στα επίγεια μέσα παρατήρησης. Θα επικοινωνούμε με μεμονωμένα άτομα. Εσείς μπορείτε να γνωστοποιείτε την παρουσία μας και την επικοινωνία μας, Εμείς προστατεύουμε την Ελλάνια(Ελλάδα) ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΥ ΦΩΤΟΣ!!! 
Η τεχνολογία των Ε έχει αναπτυχθεί στο μητρικό πλανήτη της Ανδρομέδας, επίσης οι τέχνες, τα γράμματα, οι επιστήμες, η φιλοσοφία. Έχουμε ξεπεράσει το υλικό επίπεδο.
Συνεχίζουν να αναπτύσσονται σε συνειδησιακό, φασματομορφολογικό, αντι΄υλικό επίπεδο, αφήνοντας ενεργειακά αποτυπώματα προς γνώση των επομένων δικών μας γενεών. 
Μέχρι το 2010 θα υπάρχουν σε όλη τη ΓΑΙΑ 120.000.000 δικοί μας απογόνοι, θα προκύψουν από ενσάρκωση δικών μας γόνων, όπως προβλέπει το σχέδιο την ΣυνομοσπονΔΙΑΣ. Οι Έλληνες Ανδρομέδιοι από το Σείριο, από τη Λύρα(ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ Ε), από τον αστερισμό της Ανδρομέδας, του Περσέα, της Αργούς, του Κάνωπος και του Ωρίωνα , έχουν την προέκτασή τους στη ΓΑΙΑ με τους Δραβίδες, Αρείους, Μίνυες,Γαραμάνες. Το γονίδιον Ε και ιδίως η ουσία Ιχώρ, δίνουν στον οργανισμό προστασία σε ΔΙΑστρικά ταξίδια. Η Ιχώρ δεν ανιχνεύεται είπαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ, αποτελεί ασπίδα του οργανισμού κατά των επιδημιών και των ραδιενεργών ακτινοβολιών.
Πρέπει να ενημερώστε όλους προκειμένου να πληροφορηθούν την υψίστη Κυριαρχία των Ε της Γαλακτικής ομοσπονΔΙΑΣ  Ε !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου