Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ!!!

Από Φοίβος Μουσιγέτης 10/7/2016!
Παρατηρήστε φίλοι μου τα Ολύμπια-συμμαχικά και το περίεργο σκάφος από την 8η έως τη 12η φώτο.
Επίσης δείτε τα περίεργα σύννεφα με μορφή σκάφους στις τελευταίες φωτογραφίες.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΙΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ!
Ο σκοπός των ΟΛΥΜΠΙΩΝ είναι η άμεση επέμβαση αν απειληθεί με καταστροφή ο πλανήτης ΓΑΙΑ για τη ΔΙΑσωση της ζωής ανθρώπων, ζώων και φυτών του πλανήτη, κυρίως με την αποθήκευση γενετικού υλικού και ταυτόχρονη μετάλλαξη για βιολογική προστασία στο νέο περιβάλλον που θα μεταφερθούν εκτός πλανήτη Γης.
Κύρια αποστολή τους είναι: Η συγκέντρωση 120.000.000 δικών τους ανθρώπων με δικά τους κριτήρια επιλογής και η μεταφορά τους στην αστροπολιτεία τους με  τα χιλιάδες υποθυγατρικά σκάφη που ΔΙΑθέτουν. Στη συνέχεια θα εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα για εποικισμό άλλων πλανητών που έχουν προετοιμάσει, όπως έγινε και στο παρελθόν για τον εποικισμό της ΓΑΙΑΣ από τους Έλληνες, κατά τη δική τους αφήγηση.
Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες τεχνολογικές προ'υποθέσεις για την προστασία των έμβιων όντων και την ασφαλή μεταφορά τους σε χώρους που έχουν προετοιμασθεί για τη φυσιολογική τους επιβίωση.
ΝΟΣΗΜΑΤΑ
Δεν προσβάλλονται απόνοσήματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση πυκνώσεως, διότι ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί αμύνης του οργανισμού και τον καθιστούν απρόσβλητο από ιούς και μικρόβια, Είδαμε ότι ζουν 800 χρόνια με συνεχή ανάπλαση των κυττάρων και προεκτείνουν το όριο υλικής επιβίωσεως μεταπίπτοντες σε κατάσταση αποσυμπήκνωσης.
ΘΑΝΑΤΟΣ
Ο θάνατος για τους Ολύμπιους δεν έχει την έννοια που του δίνουμε εμείς. Απλά αποβάλλουν το υλικό σώμα, όπως ένα ρούχο ή ένα κέλυφος και μπορούν να υλοποιούνται σύμφωνα με τις επιθυμίες τους ενδυόμενοι ένα άλλο σώμα.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ
Αναπνέουν οξυγόνο όταν βρίσκονται σε πεδία πυκνώσεως, τρέφονται με χλωροφύλλη. Το νέκταρ και η αμβροσία που έτρωγαν και έπιναν οι θεοί κατά τη δική τους αφήγηση, ήταν ουσίες που είχαν φέρει μαζί τους και χρησίμευαν στη ΔΙΑτήρηση της υλοποιημένης κατάστασης του σώματος σε γήινα επίπεδα. Ενισχύουν το αίμα(νέκταρ) και τη σάρκα(αμβροσία) για να  μην παρουσιάζει τάσεις αποσυμπήκνωσης και σύψης στις γήινες συνθήκες. Τα συντηρούσαν στην αστροπολιτεία τους αφού εκεί τα παρήγαγαν.
Αρνούνται να υλοποιηθούν μπροστά μας, όπως αρνούνται συνάντηση με ανθρώπους ή να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στα γήινα μέσα παρατηρήσεων και επικοινωνιών. Σύμφωνα με ΔΙΑβεβαίωσή τους, η συνάντηση μαζί τους θα γίνει σύντομα στις αρχές του αιώνα και τις χιλιετίας που ανατέλλει.
Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τους ίδιους τους Ολύμπιους οι οποίες όμως συμπίπτουν με πληροφορίες από τα όντα που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από άλλες ΔΙΑστάσεις.
Επίσης μας είπαν.
Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη ΓΑΙΑ.
-Οι ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη.
-Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλάχθηκαν στη ΓΑΙΑ.
-Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι. Είναι από άλλες ΔΙΑστάσεις με κοσμική αποστολή. Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις. Τα όντα αυτά ΔΙΑκρίνονται για την υπερφυσική τους ΔΙΑνοια, την πνευματικότητά τους, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξ' ίσου καλά με τις άλλες αισθήσεις τους και αυτή που οι άνθρωποι ονομάζουν έκτη αίσθηση.
Μπορούν να συνυπάρχουν στο δικό μας τρισδίαστατο χώρο και συμβιώνουν με το ανθρώπινο είδος. Είναι άτομα προετοιμασμένα από πάρα πολλά χρόνια με μία συγκεκριμένη αποστολή, αυτή που αφορά τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους όταν αυτό θα κινδυνεύσει να αφανισθεί.
Έφθασε η ώρα που οι ΠΑΛΑΙΟΙ ΘΕΟΙ (ΟΛΥΜΠΙΟΙ) θα εμφανισθούν και πάλι στη ΓΑΙΑ. Οι άνθρωποι πρέπει να τους υποδεχθούν και όχι να τους αποκρούσουν υπό την καθοδήγηση των Αποστατών και των συνεργατών τους, γιατί θα αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνοι. Στον ένα και μοναδικό μεγάλο πόλεμο(Αρμαγεδών) οι Παλαιοί θεοί θα νικήσουν.
Οι αδιάφοροι άνθρωποι θα ξυπνήσουν και θα ακολουθήσουν τους Παλαιούς θεούς.
Υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων υλοποιημένα όνταάλλων ΔΙΑστάσεων, που έχουν μετενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα και εργάζονται για το καλό του ανθρώπινου είδους. Μπορούν και βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να δουν οι γήινοι. Τα όντα αυτά μισό γήινοι και μισό εξωγήινοι εάν δεν τα γνωρίζεις δεν ξεχωρίζουν. ΔΙΑφέρουν και βιολογικά απότον γήινο άνθρωπο.
Επίσης υπάρχουν υλοποιημένοι αποστάτες που συνεργάζονται με τους γήινους συμμάχους τους.

Γι αυτό φίλοι μου μπορούμε να ΔΙΑπιστώσουμε ότι όλο αυτό το κακό που συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα και όλο αυτό το μίσος κατά των ανθρώπων και ειδικά των Ελλάνιων, δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός. Σε όλη την ανθρωπότητα επικρατεί το χάος και η ανωμαλία. Ας αναρωτηθούμε και ας προβληματισθούμε γιατί όλο αυτό το κακό και για ποιο λόγο να μη ζουν όλοι οι άνθρωποι ειρηνικά, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. Η απάντηση είναι απλή. Ένας πλανήτης ο οποίος εξουσιάζεται από τους αποστάτες του Κρόνου εδώ και χιλιάδες έτη, μόνο ειρηνικός δε θα μπορούσε να ήταν. Μήπως τελικά έφθασε η ώρα κάποιοι να λογοδοτήσουν στη ΝΕΜΕΣΗ για όλο αυτό που έσπειραν; Κάθε μέρα πλέον υπάρχουν τόσες πολλές μαρτυρίες θεάσεων όλων αυτών των Ολύμπιων σκαφών που δε χωρά καμμία αμφιβολία ότι η ώρα της ουράνιας επεμβάσεως είναι πάρα πού κοντά. Ας αφυπνισθούμε όσο υπάρχει ακόμα ελάχιστος χρόνος.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου