Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 3/8/2016 !!!
Φίλοι μου σήμερα θέλω να δείτε τις ομοιότητες των σκαφών στις φωτογραφίες με των σκαφών που υπάρχουν στο βίντεο!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ !
Δείτε τις δύο πρώτες φώτο που είναι τραβηγμένες στην Πύλο και δείτε στο βίντεο στο 2:55 λεπτό. Είναι ολόιδιο!
Δείτε την 3η, 4η, 5η και 10η, 11η, 12η φώτο και πηγαίντε στο 1:00 λεπτό του βίντεο και δείτε ότι για άλλη μία φορά είναι ολόιδια.
Έπειτα δείτε όλα τα σκάφη που είναι σε μορφή στρογγυλής λάμψης και συγκρίνετέ τα με αυτά του βίντεο!
Αυτά φίλοι μου τα δείχνω γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι όλα αληθινά και όχι φανταστικά.
Επίσης τα συγκρίνω προς απάντηση όλων αυτών που προτρέχουν να χλευάσουν.
Έχει φθάσει η ώρα των αρχαίων θεών να ξαναπάρουν τη ΓΑΙΑ στα χέρια τους και να την επαναφέρουν στην παρθενική της κατάσταση. Δεν γίνεται να μιλάμε για αρχαία ΕΛΛΑΝΙΑ και να αποποιούμαστε όλα αυτά. Και ο Τίμαιος στον Πλάτωνα αναφέρει για τα ουράνια πλοία των Φαιάκων που οδηγόντουσαν με τη σκέψη και ο Όμηρος επίσης τα αναφέρει.
Ο πλανήτης πρέπει να αλλάξει προς το καλύτερο καί θα αλλάξει προς απογοήτευση των αποστατών και αυτών που τόσα χρόνια τους υπάκουαν πιστά. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!
Οι αρχαίοι θεοί δεν μας ξέχασαν. Εμείς τους ξεχάσαμε και ας μην τους ρίχνουμε ευθύνες για το που είναι και γιατί ακόμα δεν έχουν κατέβει. Εάν μαζευτούν 60.000.000 άνθρωποι και τους καλέσουν να έρθουν, θα κατέβουν άμεσα. 
Δεν δύναται να παίρνει τηλέφωνο τον Γεράσιμο Καλογεράκη κάποια γυναίκα και να του λέει γιατί δεν έρχεται ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να της πληρώσει τους φόρους. Είναι αδιανόητες αυτές οι σκέψεις. Ας σκεφθούμε πρώτα γιατί φθάσαμε σε αυτό τον ξεπεσμό και να μη γυρεύουμε ευθύνες από τους ουράνιους. Εκείνοι μας έδωσαν τη νόηση για να σκεφθόμαστε. Τώρα εάν εμείς την έχουμε βάλει σε αδράνεια είναι άλλο θέμα.
Ο καιρός λοιπόν φίλοι μου έφθασε. Όπως έλεγε και ο Alex Collier πριν λίγα χρόνια ο οποίος επισκέφθεται τα σκάφη τους εδώ και αρκετά χρόνια, σε λίγο καιρό με αυτά που θα βλέπουμε στους ουρανούς θα νομίζουμε ότι βλέπουμε ταινία επιστημονικής φαντασίας.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου