Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΜΥΘΩΔΙΑ !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 29/8/2016 !!!
Πληροφορίες και μήνυμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!Λίγα λόγια για τη Μυθωδία πριν από το μήνυμα. 
Την 28/6/2001 στις στήλες του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στην Αθήνα, έγινε η μεγάλη μουσική εκδήλωση << ΜΥΘΩΔΙΑ>> με τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. Το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της συναυλίας το κάλυψε η ΝΑΣΑ, με τον όρο ότι πίσω από τη σκηνή θα εγκαθιστούσε τον μηχανικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου ΑεροΔΙΑστιμικής Προώθησης.
Η ΝΑΣΑ είχε εκτοξεύση το ΔΙΑστημόπλοιο << ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001>> στις 7/4/2001, το οποίο θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη στις 23/10/2001.
Τη βραδυά της συναυλίας , τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό μέρος αυτής, μεταδιδόταν κατευθείαν στο ΔΙΑστημόπλοιο << ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 >>, το οποίο όταν θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον Άρη και θα περνούσε πάνω από τις περιοχές Όλυμπος, Ελλάς, ΑρκαΔΙΑ, Κυδωνία, Ωγυγία, Ικαρία και Αχέρων, θα αναμετάδιδε συνεχώς όλη τη συναυλία για όσο καιρό θα περιστρεφόταν γύρω από τον Άρη. Όποιος νομίζει ότι αυτό αποτελούσε μία ιδιοτροπία της ΝΑΣΑ, δείχνει ότι δεν ξέρει τί συμβαίνει στον ουρανό, αλλά ούτε και στη ΓΑΙΑ.
Το μήνυμα των Ολύμπιων σχετικά με την προσπάθεια της ΝΑΣΑ ήταν σαφέστοτο και δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!
[[ Το ΔΙΑστημόπλοιο <<ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 >> εστάλει με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ υμών και των αποστατών, τις οποίες έχουμε απορρίψει στο σύνολό τους. Στο ΔΙΑστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη ΜυθωΔΙΑ, χρησιμοποιήθηκαν σαν ΔΙΑπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.
Με την κωδική λέξη <<ΟΔΥΣΣΕΙΑ>> εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους, στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το μητρικό σκάφος <<ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>> της 7ης αποστολής, της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας ]].

Για τα Γήινα δρώμενα η ΜυθωΔΙΑ ήταν μία επίκληση, ένα μήνυμα και μια προσπάθεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Ππαθανασίου να ΔΙΑλαλήσει στον κόσμο ολόκληρο, σε ουρανό και Γη, ότι οι << ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ>>, γύρισαν ξανά πίσω στην θεαγαπημένη Ελλάδα.
Οι Έλληνες σήμερα δεν θέλουν να ακούσουν τα μηνύματα των ουρανών, είναι πνιγμένοι μέσα στη δυστυχία του ευρώ, δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν όμως οι εχθροί μας που αυξάνουν συνεχώς την εχθρότητά τους εναντίων μας.Στις πολλές αγωνιώδης ερωτήσεις που υποβάλαμε προς τους Ολύμπιους για τα σημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την ανθρωπότητα ολόκληρη, μας δόθηκαν απαντήσεις σημαντικού ενΔΙΑφέροντος, αλλά και καταπολέμηση της δικής μας απραξίας.

Φίλοι μου εδώ θέλω να δείτε για άλλη μία φορά τις φωτογραφίες με τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη.
Πρόσφατα ένας γνωστός μαθητής λυκείου με ενημέρωσε ότι εθεάθη το βράδυ σκάφος στην Πύλο το οποίο από ένα, έγινε τρία. Πελάτης ο οποίος ήρθε στο χώρο εργασίας που εργάζομαι, μου είπε ότι όταν ένα σκάφος γίνεται περισσότερα, σημαίνει ότι βγάζει τους ανιχνευτές του. Ο λόγος είναι ότι εκείνη την ώρα κάτι ψάχνει.
Οι θεάσεις το τελευταίο ΔΙΑστημα είναι πάρα πιολλές. 
Αυτό που μου είπε ο άγνωστος προς εμένα πελάτης ο οποίος γνώριζε πάρα πολλά, είναι ότι έρχεται κάτι πολύ μεγάλο στον πλανήτη, πολύ γρήγορα και γι' αυτό υπάρχει όλο αυτό το κακό το οποίο μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. 
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

















1 σχόλιο:

  1. http://videomatrix.gr/

    Πήγαινε στην κάμερα "Λυσιμάχεια" πάτα αρχείο, θα σου βγάλει ζωντανή την εικόνα της χθεσινής ημέρας 28 08 στις 22:20 ως 22:50 συμβαίνει κάτι περίεργο.μέσα στο κατασκόταδο η κάμερα συλλαμβάνει εναν, ή περισσότερους φωτεινούς δίσκους.Συγκλονιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή