Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ-ΑΠΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ- ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/8/2016 !!!
Όλες οι φωτογραφίες φίλοι μου είναι καινούριες. Δείτε και στο βίντεο τί υπάρχει στη Σελήνη. Όλα αυτά τα κρύβουν επιμελώς, δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας. Θέλουν τον κόσμο κοιμησμένο και με το κεφάλι σκυφτό. Εμείς πρέπει να σηκώνουμε τα χέρια στους ουρανούς γιατί όλο το μεγαλείο βρίσκετε εκεί πάνω και όχι στα πατώματα. Είναι τυχαίο ότι όλες οι θρησκείες εκτός από την Αρχαία Ελληνική θέλουν τους πιστούς τους γονατιστούς για να χάνουν την επαφή με τους ουρανούς και να υποδουλώνονται; Καθόλου τυχαίο.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ"
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 4/7/2015 !!!
Οι ουράνιοι αποστάτες παραιτήθηκαν από κάθε προσπάθεια να βοηθήσουν τα γήινα υβρίδιά τους από τις αρχές του 2013 γιατί έχουν εκδιωχθεί από το ηλιακό σας σύστημα, που εμείς αποκαλούμε "ΑΠΟΛΛΩΝ", από τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του ΔΙΟΣ, χωρίς αυτό να αποκλείει κάποια αιφνιδιαστική επίθεση απελπισίας.
Τα σχέδια της παγκόσμιας κυριαρχίας των γήινων αποστατών καταρρέουν με δική μας επέμβαση. Τούτο φαίνεται από την προθυμία που δείχνουν οι αποστάτες, δήθεν για παγκόσμια συνεργασία  με τις δυνάμεις που είναι αντίθετες με τους σκοπούς τους. Γνωρίζουμε ότι η στάση τους αυτή αποτελεί ελιγμό διάσωσής τους.
Οι αποστάτες της Γαίας έχουν δηλώσει ότι παραιτούνται όλων των σκοτεινών επιδιώξεών τους, με αντάλλαγμα την ατιμωρησία τους και μια επιεική μεταχείριση.
Η συρρίκνωση των ελιγμών τους είναι το τελευταίο που τους έχει απομείνει από τη σατανική συμπεριφορά τους. Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων ελιγμών εκτός από κάποιες χλιαρές προσπάθειες αμφισβήτησής μας, για να διατηρήσουν έστω και για λίγο τα τελευταία υπολείμματα του χάους που δημιούργησαν , προεκτείνοντας έστω και ελάχιστα  την επιβίωσή τους.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ  ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου