Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΚΑΦΩΝ ΝΕΦΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΟΥ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ  15/ 9/2016 !!!
Φίλοι μου αυτές τις φωτογραφίες σας τις έχω ξαναδείξει. Πρόκειται για ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος Νεφελίου! Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες για να καταλάβετε τί βλέπετε. Η λάμψη δεν είναι ήλιος ούτε προωθητική δύναμη. Το σκάφος ήταν ακίνητο. Έχω κάνει έναν πρόχειρο σχεδιασμό σε κάποιες φώτο για να κατανοήσετε την άτρακτο του ΟΛΥΜΠΙΟΥ σκάφους.. Αριστερά και κολλητά  στην λάμψη θα δείτε την άτρακτο του σκάφους και τα δύο να το πούμε με γήινη ορολογία τζάμια  του. Μπορεί να μην είναι τζάμια αλλά κάτι άλλο. Τουλάχιστον στη φωτογραφία φαίνονται σαν τζάμια. Παρατηρήστε επίσης πως ιριδίζει η λάμψη. Αυτό σας το λέω γιατί στην ανάλυση που κάνει ο Γεράσιμος Καλογεράκης στο βιβλίο ΔΙΑ-θήκη του Προμηθέα για τα σκάφη Νεφελίου, αναφέρεται και ο ιριδισμός του φωτός. Δείτε στην 9η φωτογραφία ότι η λάμψη έχει καλύψει το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος. Αυτή η λάμψη από ότι έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Γεράσιμο λέγεται Οργόνη η οποία χρησιμοποιείται για το καμουφλάζ των σκαφών τους. Το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος είναι τεραστίων ΔΙΑ-στάσεων! Επίσης όπως θα δείτε στην τελευταία φώτο η λάμψη δεν έχει καμμία σχέση με τον ήλιο. Είναι αυτό που έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Γεράσιμο:  Όταν βλέπεται κάτι σαν δεύτερο ήλιο στον ουρανό είναι σκάφη μας!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ !!!
ΒΙΒΛΙΟ: ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του Νεφελίου, προς το παρόν είναι άγνωστα στη γήινη τεχνολογία και αδυνατεί να τα εντοπίσει ή κατασκευάσει. Κατά την απο'υ'λοποίησή τους (διάσπαση) εκπέμπουν ελεγχόμενες ενεργειακές δέσμες, πολύ ισχυρότερες της πυρηνικής έκρηξης.
Εγκλωβίζουμε τις ενεργειακές δέσμες των πανίσχυρων αυτών υλικών, ο συνδυασμός και η σύνθεση των οποίων δημιουργούν το άγνωστο σε εσάς Νεφέλιον, το οποίο συμπεριφέρεται όπως το νέφος και εμείς κατά βούληση του δίνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε για την υποβοήθηση της κίνησής του.
Όταν θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, υλοποιούμε τις ενεργειακές δέσμες του Νεφελίου, μειώνουμε τις παλμικές συχνότητες τις δικές μας και του σκάφους και γινόμαστε ορατοί σ' εσάς.
Το υλοποιημένο Νεφέλιον, είναι ημιδιαφανές σαν γυαλί και στιλπνό σαν μέταλλο, προκαλεί ιριδισμό του φωτός με δική σας ορολογία, είναι πολλαπλάσιας αντοχής έναντι των μετάλλων και δεν διαπερνάται από άλλα σώματα ή βλήματα όπλων. Σαν υλικό ελέγχεται απόλυτα από τις εντολές του χειριστή, είναι ευμετάβλητο και μεταπίπτει με ευχέρεια σε πολλαπλές καταστάσεις, τόσο το σκάφος όσο και το πλήρωμα.
Αποτελεί ιδανική μορφή κατασκευής σκαφών που η ταχύτητά του είναι ίση με την ταχύτητα της σκέψης και σαν ενέργεια κίνησης χρησιμοποιείται η ενέργεια σκέψης του χειριστού ή των χειριστών ή του πληρώματος ολοκλήρου, που εγκλωβίζεται σε ειδικούς συλλέκτες του σκάφους και δίνει ώθηση άπειρες φορές την ταχύτητα του φωτός. Η ενέργεια της σκέψης γνωστή σαν νιονική ενέργεια είναι πολύτιμη για τεχνικούς λόγους.
Τόσο το σκάφος ΦΟΙΝΙΞ όσο και το ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ, περιλαμβάνουν μητρικά, θυγατρικά και υποθυγατρικά σκάφη, Νεφελίου, Πυριτίου και Καθαρού Σιδήρου !!!!

Σας το ξαναλέω φίλοι μου για άλλη μία φορά. Αυτά τα σκάφη και οι φωτογραφίες είναι απολύτως αληθή. Δεν έχω λόγο να κορο'ιδεύω και δεν κερδίζω ούτε ένα σεντ από την έρευνα που κάνω. Ενημερώνω και τίποτα άλλο. Επίσης δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει. Αυτό το λέω γιατί κάποιοι μου επιτίθενται με χλευαστικούς σχολιασμούς και ειρωνείες.  Δεν με αγγίζουν. Σε κάποιες περιπτώσεις απαντώ και σε κάποιες οι οποίες έχουν απρεπείς χαρακτηρισμούς, τις διαγράφω και τελειώνει η υπόθεση. Θα πρέπει να σεβαστούν όλοι αυτοί, τους συνανθρώπους που εν-ΔΙΑ-φέρονται για το θέμα, Ότι γράφει ο Γεράσιμος Καλογεράκης είναι πραγματικότητες. Τα έχω δει μπροστά μου. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο οι επικυρίαρχοι κρύβουν επιμελώς. Υπάρχουν κάποια βίντεο τα οποία δείχνουν κάποια δρακονιανή βάση στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Από ότι με ενημέρωσε ο αγαπητός Γεώργιος Καρδαμίτσης, η βάση αυτή υπάρχει κατόπιν άδειας των ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!! Επίσης αυτό που λέν κάποιοι ότι η Σελήνη βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των αποστατών είναι ένα ψεύδος που αφήνουν να διαρεύσει οι αποστάτες με τους γήινους συνεργάτες τους.
Καλά να περνάτε!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου