Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ-ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 16/9/2016 !!!
Φίλοι μου δείτε τις φωτογραφίες με τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ !
Τα τελευταία χρόνια οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν θέσει ταχέως το πρόγραμμα αφυπνίσεως ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων. Αυτός είναι και ο λόγος που πολύς κόσμος στρέφεται προς την πατρώα παράδοση. Η αφύπνιση πετυχαίνεται και ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι άνθρωποι. Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε και από τις ηλιακές στεφάνες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο έτος όπως θα δείτε και στις φώτο για την κάθοδο των φωτονίων στην ατμόσφαιρα της ΓΑΙΑΣ. Βέβαια όπως θα δείτε, μετά από λίγο οι αποστάτες τις ψέκασαν για να τους μειώσουν την ισχύ. Η αφύπνιση θα γίνει και ας μην το επιθυμούν κάποιοι τις αντίθετης πλευράς.  Να γνωρίζετε ότι δεν αφυπνίζονται μόνον ΈΛΛΗΝΕΣ αλλά και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι τους αναζητούν με σεβασμό. Γι' αυτό δεν πρέπει να μας καταβάλλει ο εγωισμός γιατί εκεί χάνουμε όλο το παιχνίδι. Το έργο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Φίλοι μου όσοι μέσα σας αισθάνεσθε αυτό το κάτι προς το ΕΛΛΑΝΙΟ πατρώο στοιχείο, αναζητήστε, ψάξτε, ζητήστε και θα λάβετε. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Μην πτοείσθε από το τί θα πουν οι άλλοι. Οι άλλοι κάνουν τη δουλειά τους για να μας στρέψουν την προσοχή αλλού, εμείς όμως κάνουμε τη δική μας δουλειά η οποία τους φοβίζει σε μεγάλο βαθμό. Η απαγγελία των ΟΡΦΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ βοηθάν κραδασμιακά αυτόν που τους απαγγέλει.
 ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ  ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ : Κάποια άτομα που ισχυρίζονται ότι επικοινωνούν μαζί σας δεν πληρούν ούτε τους στοιχειώδης κανόνες ευπρέπειας και αυτοσεβασμού και ούτε τιμούν το ήθος, την ελευθερία , τη δικαιοσύνη, τη φιλαλήθεια και το κάλος της συμπαντικής αρμονίας. Τί συμβαίνει με αυτές τις περιπτώσεις;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η απάντηση ήταν απόλυτα ενημερωτική και ταυτόχρονα μας εφόπλισε.
<<Ενεργούν με λάθος τρόπο προς ίδιον όφελος. Προβάλλουν το εγώ τους που τους τυφλώνει και ξεφεύγουν από την πορεία τους. Είναι φυσικό να φέρονται σαν απατεώνες. Δεν είναι αξιόπιστα άτομα, έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τη επικοινωνία αυτή γιατί θεωρούν τους εαυτούς τους εκλεκτούς. Όμως οι κατεστραμένες μηχανές έχουν ανάγκη επισκευής και όχι οι ακέραιες. Προς συνετισμό έχουμε διακόψει επικοινωνία με αυτούς. Ένας γονέας δεν θα ξαναμιλήσει στο παιδί του επειδή είναι θρασύ; Αφαιρέστε από μέσα σας τα εγωιστικά και καιροσκοπικά συναισθήματα που κατέχουν μόνο οι στασιαστές. Ανεβείτε ψηλά και τότε θα ιδείτε. Θα ήταν ευτυχές εάν όλοι οι απογονοί μας εξεδήλωναν αρετές. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο. Δεν μας χαρακτηρίζει ο εγωισμός, γι' αυτό έχουμε επαφές και με αάτομα που δεν είναι δικοί μας απόγονοι. Πρέπει και αυτοί να γνωρίσουν την αλήθεια για εμάς, να ξεδιψάσουν από το ΕΛΛΑΝΙΟ  ΦΩΣ και να αγγίξουν την λαμπρότητα των Ε !!! Αυτά τα άτομα που θα ακολουθήσουν την πορεία της γνώσης θα ταξιδέψουν μαζί μας. Αυτομάτως θα δεχθούν την ΙΧΩΡ. Δεν επιλέγουμε λοιπόν εμείς, εσείς επιλέγετε την οδό που θα πορευθείτε. Ο διαχωρισμός και η επιλογή από εμάς θα γίνει μόνον όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που πλησιάζει και με βάση την πορεία που θα έχετε ΔΙΑ-γράψει με τις πράξεις σας. Η ΕΛΛΑΝΙΑ φωτεινή αλήθεια είναι ανυπέρβλητη.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα άτομα που θα ακολουθήσουν την πορεία της γνώσης θα ταξιδέψουν μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή