Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ-. ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 20/9/2016 !!!
Τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη είναι φωτογραφημένα στην Πύλο !!!
ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 
ΒΙΒΛΙΟ <<ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ>> ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!
Ο Πάπας βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τους εξουσιαστές για την απάτη της Δευτέρας Παρουσίας. Το ότι το Βατικανό συμπορεύεται απόλυτα με τη Νέα Τάξη για τη δημιουργία πανθρησκείας, φαίνεται από τις σύγχρονες συμπεριφορές του. Από το 1965 αποκύρηξε την έννοια της συλλογικής ενοχής των Εβραίων για τον θάνατο του Χριστού, με τη δημοσίευση του << Νόστρα Αετάτε>> (δήλωση για τη σχέση του Βατικανού με μη χριστιανικές θρησκείες), που πέρασε από το δευτεροβάθμιο συμβούλιο του Βατικανού το οποίο αποφάσισε ότι <<Αν μερικές εβρα'ικές αρχές ζήτησαν το θάνατο του Χριστού, αυτό δεν σημαίνει ότι ευθύνονται όλοι οι Εβραίοι>>.
Το Βατικανό είναι μέγας μαέστρος στην τρομολαγνεία και ψάχνει απεγνωσμένα στη Βίβλο για οποιαδήποτε ένδειξη περί εξωγήινων. Αν οι εξωγήινοι δεν είναι άγγελοι ή δαίμονες, τί μπορεί να είναι; Η Αγία Γραφή δεν αναφέρει τίποτα για εξωγήινους, επομένως μπορεί να είναι δαίμονες ή πεσμένοι άγγελοι και υποχρέωση του Βατικανού ήταν να νικήσει αυτά τα δαιμόνια, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή του Χριστού με τη Δευτέρα Παρουσία του η οποία πλησιάζει.
Το πρόβλημα της Αγίας Έδρας είναι αν θα μπορούσε η Αγία Τριάδα να εφαρμοστεί στους εξωγήινους; Ο Πατέρας και το Άγιο Πνεύμα φαινόταν αρκετά ισχυροί, αλλά ο Χριστός είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Είναι ο Ιησούς μόνο ο υιός του ανθρώπου ή ο υιός των εξωγήινων; Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εξωγήινοι είναι άνθρωποι σαν εμάς. Είναι μήπως μία ανώτερη φυλή ανθρώπων; Είναι ο Χριστός ο μονογενής υιός του θεού, ή όλοι οι εξωγήινοι είναι γιοι του θεού; Εδώ ταιριάζει η Ελληνική παροιμία, ενώ όλοι μιλάμε για κοσμογονία το Βατικανό <<ψυρίζει τη μα'ιμού>>.
Τελικά επιλύθηκε και αυτό το θέμα, με πρόσφατες δηλώσεις του το Βατικανό, μας είπε ότι : <<Οι εξωγήινοι δεν είναι αγγελικά ή δαιμονικά όντα και αξίζει να μελετηθούν προσεκτικά, γιατί μπορεί να μην βαρύνονται με το προπατορικό αμάρτημα. ... Μπορεί να υπάρχει νοήμων ζωή στο σύμπαν αλλά ο Χριστός δεν τους επισκέφθηκε και ήρθε μόνο στον πλανήτη Γη που είναι οαγαπημένος πλανήτης του Θεού! Είναι πιθανό να υπάρχει ζωή σαν τη δική μας σε άλλους πλανήτες. Βέβαια δεν πιστεύουμε ότι θα έρθουμε ποτέ σε επαφή με κάποια νοήμονα εξωγήινα όντα. Η ανακάλυψη ζωής με νοημοσύνη δεν σημαίνει φυσικά ότι υπάρχει και ένας ακόμη Ιησούς. Η ενσάρκωση του υιού του Θεού είναι μοναδικό γεγονός στο Σύμπαν>>.
Αυτό σημαίνει να είσαι Βατικανό και να ξέρεις μα σιγουριά τί γίνεται στο Σύμπαν. Όταν η βλακεία γίνεται δόγμα μπορείς να λες ότι θέλεις. Μπορείς να αμφισβητήσεις τη βλακεία του Πάπα αφού είναι αλάθητος;
Στις 3 /6/2015 από τον κλασσικό εξώστη του Βατικανού, ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος μιλώντας στο κοινό που βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε ότι η Βίβλος των Χριστιανών είναι το... ίδια πράγμα με το Κοράνι των Μουσουλμάνων!!!
Συνεχίζοντας είπε ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το... ίδιο πράγμα, δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. Επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους των διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της ενότητας και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων. Αυτά που είπε ο Πάπας τα υπαγορεύει η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.
Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι λαλίστατος. Ή ξέρει πολλά σημαντικά και περίεργα ή δεν ξέρει τί λέει, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που είπε ότι << Ο Ιησούς δεν είναι Πνεύμα αλλά άνθρωπος>>.
Με μία δήλωση που δημοσιοποιήθηκε πρωί της Τρίτης 22/9/2015, από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε στα πλήθη που συναθροίζονται κάθε χρόνο στις μεγάλες χριστιανικές εορτές στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα!!! Περιέγραψε την υπάρχουσα χαοτική κατάσταση του κόσμου ως την αρχή των << εσχάτων καιρών>> και ότι από το νέο έτος ο κόσμος είναι πιθανό... να είναι εντελώς αγνώριστος.
Επίσης ο ποντίφικας άφησε να εννοηθεί στην ουσία ότι δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο 3ος π.π., επισημαίνοντας ότι η φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδος θα είναι ουσιαστικά μια <<παρωδία>>, όπως δήλωσε και στο ναό της <<Σάντα Μαρία>> στα μέσα Δεκεμβρίου.
Τί ξέρει το Βατικανό και δεν μιλάει; Μήπως ετοιμάζει τους πιστούς του να υποδεχθούν τον σωτήρα<< τον άγγελο φωτός >> που θα έρθει από τους ουρανούς για να σώσει των κόσμο και θα προσγειώθεί στην αυλή του Βατικανού με μία θεαματική Ολογραφική προσγείωση;
Θα θεωρούσα την ομιλία του Πάπα σαν μία ομιλία ρουτίνας που γίνεται κάθε χρόνο και κάτι πρέπει να πει, αλλά δυστυχώς είχαμε παρόμοιες επισημάνσεις και παρόμοιες δυσοίωνες προβλέψεις και από τη βασίλισσα της Αγγλίας  την Ελισάβετ Β' η οποία, εξέφρασε το φόβο ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία γιατί << Κακόβουλες δυνάμεις>> που είναι ισχυρότερες από τη δική της δύναμη, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην Ευρώπη.
Τί έχουν αντιληφθεί ο Πάπας και η βασίλισσα Ελισάβετ Β', ή μήπως θεωρούν την άνοδο της Ρωσσίας πρόβλημα διότι ναυαγούν πλέον τα σιωνιστικά οράματα  της παγκόσμιας κυριαρχίας και της επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με τις ξεκάθαρες δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας ότι <<καμιά Διεθνής Νέα Τάξη μπορεί να επιβληθεί χωρίς την έγκριση της Ρωσσίας>>;
'Οταν παραιτήθηκε ο Πάπας βενέδικτος ΧVI, το πρακτορείο ειδήσεων Zenith της καθολικής εκκλησίας μετέδωσε μία δήλωσή του ότι είχε μία προσωπική εμπειρία και γι' αυτό παραιτήθηκε. <<Ο Θεός μου είπε να παραιτηθώ>>. (Τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ εννοούσε γιατί οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν πει σε μήνυμα στον Καλογεράκη ότι με δική τους εντολή παραιτήθηκε).
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο, ανέφεραν ότι ο Πάπας σκόπευε να ανακοινώσει σύντομα τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού με την έλευση ενός εξωγήινουν νέου Σωτήρα(!!!), ο οποίος θα ήταν γόνος εβραίων τραπεζιτών Ρότσιλδ, ο οποίος αμέσως μετά την παραίτηση του Πάπα, δήλωνε από το Λονδίνο <<Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και ο θεός>>. Θεός των εβραίων είναι ο αποστάτης γιαχβέ υπαρχηγός του μέγα αποστάτη κρόνου.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου