Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 22/9/2016 !!!
Προσέξτε φίλοι μου ειδικά τις πρώτες φωτογραφίες. Είναι περίεργη φωτογραφία. Αυτό που καταλαβαίνω βλέποντά την, είναι ότι πρόκειται για μικρά ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη τα οποία κινούνται σε σειρά. Βέβαια δεν αποκλείω την πιθανότητα να είναι ένα σκάφος και να φαίνεται έτσι. Όλα είναι πιθανά. Εάν είναι πολλά είναι υποθυγατρικά τα οποία βρίσκονται στους αιθέρες μας για επίβλεψη. Οι μορφές των σκαφών είναι πολλές. Επίσης μπορούν να εναλάσουν τα σχήματά τους. Ακατανόητα για μας, για τους ουράνιους είναι η καθημερινότητά τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΕΞΗΓΗΙΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ .
ΒΙΒΛΙΟ " ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ "
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
<<ΣΧΕΔΙΟ Α>> ( ΣΧΕΔΙΟ <<ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΛΙ>>
Το << σχέδιο Α>> περιέχει λεπτομερέστατες οδηγίες εκπαίδευσης προσωπικού, ώστε να μπορεί να παρεμποδίζει την κοινοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα UFO, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προς την κοινή γνώμη. Στις περιπτώσεις διαρροής πληροφοριών, κατασκευάζονται σενάρια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης , από ειδικούς επιστήμονες δήθεν εξήγησης των θεάσεων, ενώ δεν παραλείπουν να ειρωνευτούν(Η ειρωνεία και η χλεύη είναι από τα κύρια όπλα αυτών που χλευάζουν το θέμα) και να χλευάσουν όσους επιμένουν στις απόψεις τους, μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <<ΣΗΜΕΙΟ>>
Το <<Πρόγραμμα Σημείο>> ασχολείται κυρίως με τη συλλογή , διαπίστωση και αξιολόγηση των πληροφοριών κατά πόσο τα UFO και οι εξωγήινοι αποτελούν απειλή για την αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και την υποβολή προτάσεων αντιμετώπισής τους σε καταφατική περίπτωση. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αξιολόγηση θεάσεων  από τα πληρώματα πολεμικών αεροσκαφών και στην ενημέρωση της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ και της CIA.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <<ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ>>
Το πρόγραμμα αποκάλυψη τέθηκε σε εφαρμογή το 1989 και στις 9 Μα'ίου 2001 που υπέβαλλε τις εκθέσεις ερευνών  οι οποίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πενήντα επτά !!! είδη διαφορετικών εξωγήινων όντων που έχουν εντοπιστεί ως επισκέπτες της Γης. Υπήρξαν επίσημε επαφές και έχουν δημιουργηθεί μητρώα  με στοιχεία του αστερισμού από τον οποίο προέρχονται, με τα σωματικά χαρακτηριστικά τους, τη συγκρότηση των κοινωνιών τους, τη θρησκεία τους εάν έχουν, πως και γιατί βρέθηκαν στη Γη και κυρίως το επίπεδο της τεχνολογίας τους. Κανένα από τα είδη αυτά δεν μίλησε για κατακτητικούς σκοπούς. Από τον Ιούνιο του 2001 και μέχρι τέλος του 2014, ο παραπάνω αριθμός έχει ξεπεράσει τα εκατό είδη εξωγήινων οντοτήτων, από διαφορετικούς γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες.
Μέχρι τώρα το ερευνητικό πρόγραμμα <<Αποκάλυψη>> έχει υποβάλλει εκθέσεις στους υπεύθυνους φορείς για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και γεγονότων σχετικά με τα UFO, την εξωγήινη νοημοσύνη και διαβαθμισμένα προηγμένα συστήματα ενέργειας και προώθησης των σκαφών τους και κυρίως για την διερεύνηση των προθέσεών τους και την ύπαρξη επικινδυνότητας που από καμμία ένδειξη δεν φαίνεται να υπάρχει.
Υπάρχουν πάνω από πεντακόσιες καταθέσεις μαρτύρων , κυβερνητικών υπαλλήλων, στρατιωτικών και πρακτόρων των υπηρεσιών πληροφοριών που έχουν καταθέσει την προσωπική τους εμπειρία  για τα σκάφη των UFO, τους εξωγήινους και τη συγκάλυψη της υπόθεσης των εξωγήινων και παρόλα αυτά παραμένει επτασφράγιστο μυστικό των κυβερνητικών υπηρεσιών, κάθε τί σχετικό με τα UFO.
Τα αποτελέσματα όλων αυτών των μυστικών πληροφοριών τα χειρίζονται εκείνοι που ονομάζονται<< Φύλακες Πληροφοριών>> και είναι διαβαθμισμένοι ως <<Άκρως Απόρρητοι>> , με τον μεγάλυτερο βαθμό ασφαλείας.

Φίλοι μου όσο και να αποκρύπτουν τους εξωγήινους και την επερχόμενη επέμβασή τους, όσους κλώνους και να κατασκευάσουν στα βιολογικά εργαστήριά τους οι αποστάτες για να ελέγχουν το παγκόσμιο σύστημα, όσα ιερατεία και να φτιάξουν για να ελέγχουν  και αυτοί τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία, την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δεν μπορεί να την αποκόψει κανείς.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ, Η ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΙΝΙΞ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ !!!
240 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!
ΟΣΗ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟ'ΙΔΙΕΣ !!!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟ !!!
ΟΙ 7η ΚΑΙ 8η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ !!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου