Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ (BLUE BEAM)ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ- ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ !!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 26/9/2016 !!!
Παρατητηρήστε φίλοι μου το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος που βρίσκεται στη Δύση του ηλίου. Κάποιος θα πει ότι είναι σύννεφο. Δεν είναι σύννεφο και ας παραπέμπει εκεί. Σκάφος Νεφελίου είναι !

ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ " ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ "
ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ " 
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Πριν ξεκινήσω το άρθρο φίλοι μου, θέλω να σας πω ότι ο τίτλος του βιβλίου "ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" προέρχεται από το απόλυτο μυστικό των Σιωνιστών που θα καταλάβετε ΔΙΑ-βάζοντας το άρθρο ποιο είναι.

Αφού τα Ευαγγέλια και η Αποκάλυψη προετοιμάζουν τους πιστούς τους για τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όποτε γίνει, που δεν θα συμβεί ποτέ, αφού δεν υπήρξε ποτέ ιστορικός Χριστός, εγώ θα ενημερώσω τους αναγνώστες για την απάτη της "Δευτέρας Παρουσίας" ή του <<ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ>> ή της <<ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑΣ>> που ετοιμάζει ο Σιωνισμός και η οποία θα εκδηλωθεί βραχυπρόθεσμα κι ας το ψάξουν να διαπιστώσουν μόνοι τους την αλήθεια.
Όλο το ολογραφικό σενάριο της απάτης της εικονικής Δευτέρας Παρουσίας θα επιτευχθεί με ηλεκτρονικά μέτρα αμφίδρομης επικοινωνίας, όπως είναι τα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας κύματα, τα πολύ χαμηλής συχνότητας και τα χαμηλής συχνότητας που θα εκπέμπονται από τις οθόνες των τηλεοράσεων που θα επηρεάζουν τον εγκέφαλο του τηλεθεατή αφού για τον σκοπό αυτό από τώρα  έχουν τοποθετήσει στις συσκευές τηλεοράσεων ειδικά μικροτσίπ. (ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΗΜΑΤΑ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ; ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ).
Με όλα τα διατιθέμενα τηλεοπτικά μέσα εκπομπών με τους ανακλαστήρες που έχουν τοποθετηθεί στη Σελήνη και τους άλλους δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος, θα προβάλλονται στον ουρανό και στους δέκτες των τηλεοράσεων ασύλληπτα υπερφυσικά φαινόμενα. Εικόνες τρόμου, φρικιαστικά φαντάσματα, αποκρουστικά τέρατα, σατανάδες με τα διαβολάκια τους όπως ακριβώς περιγράφονται στην Αποκάλυψη, που θα επηρεάζουν την ανθρώπινη μάζα και θα την οδηγήσουν σε καταστάσεις πανικού, υστερίας, τρέλας, μονί
μων ψυχολογικών διαταραχών, αυτοκτ.....  και δολοφ.....
Έτσι κανένας δε θα μπορεί να ξεφύγει από τον ψυχολογικό επηρεασμό και θα καταστεί έτοιμη η ανθρωπότητα για την υποδοχή του <<νέου μεσσία>> για να αποκατασταθεί η ειρήνη παντού με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και εις βάρος της ελευθερίας της.
Όλα αυτά θα επηρεάσουν τον στόχο προκειμένου να δεχθεί χωρίς αντίσταση τα σχέδια του επιτιθέμενου σιωνισμού.
Πριν την εφαρμογή του σχεδίου της ολογραφικής <<Δευτέρας Παρουσίας>>, θα πρέπει να πειστεί ο χριστιανικός κόσμος ότι ο Χριστός επιστρέφει πραγματικά στη Γη, για να κρίνει <<ζώντας και νεκρούς>> σύμφωνα με τις γραφές και τις προφητείες του κάθε σαλεμένου <<γέροντα>> που παριστάνει τον προφήτη.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σφυροκοπούν συνέχεια τις μάζες με ψυχολογικές επιχειρήσεις που θα αναφέρονται στα τέρατα και σημεία των γραφών πριν την εμφάνιση του Χριστού.
 Με τη βοήθεια της σημερινής τεχνολογίας θα προκαλέσουν τεχνητούς καταστροφικούς σεισμούς και καταστροφικά τσουνάμι σε πολλά σημεία του πλανήτη, θα προκαλέσουν τεράστιες πυρκαγιές στα δάση με σφαίρες πλάσματος που θα ρίχνονται από τον ουρανό, θα ενεργοποιήσουν ανενεργά ηφαίστεια με πυρηνικά όπλα, θα προκαλέσουν εκτεταμένες πανδημίες θαντηφ..... ασθενειών και ιώσεων, με ψεκασμό από αέρος και θα μολύνουν τρόφιμα και υδρεύσεις για να πεθ...... όσο το δυνατό περισσότερα εκατομμύρια άνθρωποι από τις αρρώστιες την πείνα και τη λειψυδρία.
Οι εξουσιαστές θα χρησιμοποιήσουν όλα τα στοιχεία της φύσης για την επίτευξη του σκοπού τους, ακόμα και από το βόρειο Σέλας το οποίο από πράσινο χρώμα θα το μεταβάλλουν σε αιμάτινο, δήθεν από τη οργή του θεού για τις ανθρώπινες αμαρτίες.
Όλα αυτά τα φρικιαστικά γεγονότα και καταστάσεις θα συμπληρώνονται με μυστηριώδης, ανατριχιαστικούς και δυσοίωνους ήχους και άλλοι θα φαίνονται ότι βγαίνουν από τα έγκατα της Γης, που θα μοιάζουν με βογκητά πόνου των κολασμένων, του κάτω κόσμου που βασανίζονται και άλλοτε θα ακούγονται ότι έρχονται από τα βάθη του ουρανού σαν ήχοι τρομπέτας από την τρομπέτα των αγγέλων της <<Δευτέρας Παρουσίας>> της αποκαλύψεως.
Το έτος 2008 στη Λευκορωσία και το έτος 2013, ακούστηκαν παρόμοιοι ήχοι σε όλη την αμερικανική ήπειρο, την Αυστραλία και την Ευρώπη και φαινόταν σαν να έρχονται άλλοτε από τα έγκατα της Γης και άλλοτε από τα βάθη του ουρανού και χαρακτηρίστηκαν <<πρωτόγνωροι, μυστηριώδης,δυσοίωνοι, ανατριχιαστικοί ήχοι και ήχοι σαν ανθρώπινα βογκητά>>.
ΣτηΓερμανία οι θόρυβοι καταγράφηκαν σε βίντεο κάμερας και ανέβηκαν στο you tube, οι οποίοι ήταν τόσο έντονοι που ενεργοποιούσαν συναγερμούς αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΑΣΑ, οι θόρυβοι αυτοί προέρχονταν από τα βάθη του ουρανού. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι όλοι αυτοί οι ήχοι  που ερχόνταν από τα βάθη του ουρανού, ήταν δοκιμή της ΝΑΣΑ των ήχων των σαλπίγγων του θεού που περιέχονται στην εφαρμογή του σχεδίου <<Μπλε Ακτίνα>>.
Όλα αυτά θα αποδίδονται συνεχώς στην οργή του θεού για την αμαρτωλή ανθρωπότητα. Οι τηλεοράσεις θα μιλούν για επαλήθευση των γραφών και τον πόλεμο του Αρμαγεδώνα.(Γι' αυτό σας λέω συνεχώς να απεμπλακείτε από αυτό το κουτί της βλακείας και ανωμαλίας που φέρει το όνομα τηλεόραση).
Η ανθρωπότητα είναι βέβαιο ότι θα καταληφθεί από τέτοιο τρόμο που ότι θα βλέπει , ότι θα ακούει και ότι θα της υπαγορεύει ο σιωνισμός, θα το πιστεύει σαν αληθινό και θα είναι έτοιμη να δεχθεί αβίαστα πλέον, οποιοδήποτε σενάριο της παρουσιάσουν σε βάρος της ελευθερίας της.
Για ότι κακό συμβεί στην ανθρωπότητα, θα κατηγορηθούν όλα τα μεγάλα θρησκευτικά δόγματα και οι εξουσιαστές θα επιμένουν ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου θα πρέπει να καταργηθούν για να ανοίξει ο δρόμος για τη νέα χρυσή εποχή που θα έρθει.
Τα ολογραφήματα στην τρισδιάστατη οθόνη του ουρανού, θα φαίνονται από κάθε γωνιά του πλανήτη και σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε δέκτη τηλεοράσεως. Θα παρουσιάζουν έναν νέο θεό που θα μιλάει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου  αφού όλη η ανθρωπότητα θα είναι στόχος επηρεασμού.
Σαν τελική εξέλιξη του σεναρίου θα εμφανισθεί φωτεινό σύννεφο στον ουρανό με μυριάδες αγγέλους και μέσα από αυτό θα ακούγεται η φωνή του θεού η οποία θα λέει ότι όλοι οι παλαιοί μεσσίες θα πρέπει να αντικατασταθούν από τον νέο ερχόμενο σωτήρα, ο οποίος θα είναι κάποιος φανατικός καμπαλιστής εβραίος, η φωτογφραφία του οποίου θα προβάλλεται στον ουρανό εν μέσω αγγέλων και σαλπίγγων.
Έχουν αρχίσει από τώρα τον ψυχολογικό επηρεασμό των μαζών με συνεχώς μεταδιδόμενες ψευδής ειδήσεις, με τη μεγαλοποίηση των γεγονότων τρόμου, με την προβολή συνεχώς της χρήσεως ναρκωτ......, με τους συνεχείς ψεκασμούς από αέρος με καρκινογόνες και ηρεμιστικές ουσίες, για επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς του πληθυσμού. Με αυτή τη σατανική πλύση του εγκεφάλου που ασκείται επί καθημερινής βάσεως με τις τηλεοράσεις,θα μπορούν να επιφέρουν δραματικές αλλαγές στη συμπεριφορά και την προσωπικότητα των ατόμων, όταν θα χρειαστεί, τη δεδομένη στιγμή εφαρμογής των καταχθονίων σχεδίων.
Η περίοδος του τρόμου ήδη έχει αρχίσει με αιχμή το πετρέλαιο , τις τράπεζες , την οικονομία εν γένει και τη διεθνή τρομοκρατία, που κατασκευάζουν οι μυστικές υπηρεσίες του σιωνισμού. Με τις κατευθυνόμενες εξεγέρσεις οργισμένων μειονοτήτων εναντίων του συνόλου, οδηγούν τις κοινωνίες σε απόγνωση και ανασφάλεια, ενώ οι κυβερνήσεις σκόπιμα δεν χρησιμιποιούν τις υπηρεσίες καταστολής, αλλά παραμένουν απαθείς θεατές. Όλα όσα γίνονται γύρω μας είναι μελετημένα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Τα οράματα της σιωνιστικής σχιζοφρένειας καταλήγουν στο εξής:
<< Λίγα πράγματα μας υπολείπονται για να ιδρύσουμε την κυβέρνηση επί των στερεών βάσεων... Όταν έρθει η βασιλεία μας δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας πλην της δικής μας, του ενός θεού ημών, με τον οποίο η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη , διότι είμαστε ο εκλεκτός λαός με τον οποίο αυτή η ειμαρμένη είναι ηνωμένη  με τα πεπρωμένα του κόσμου... Πόσον οξυδερκής υπήρξαν οι παλαιοί σοφοί μας , που έλεγαν ότι για να επιτύχεις κάποιο σκοπό δεν πρέπει να διστάζεις μπροστά σε τίποτα  και ούτε να υπολογίζεις τον αριθμό των θυσιαστέντων θυμάτων... Εάν ο βασιλεύς του Ισραήλ θέσει επί της ιεράς  κεφαλής του το στέμμα, το οποίο θα του προσφέρει η Ευρώπη, θα χριστεί Πατριάρχης του κόσμου... Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας>>.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνουν με τα παράφρονα όνειρά τους!!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου