Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 2/10/2016 !!!
Οι φωτογραφίες φίλοι μου είναι της τελευταίας εβδομάδας.
ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ << Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ >>
1ο μην. Μόνο θα δίδετε χωρίς να περιμένετε να πάρετε !!!
Εδώ μπορούμε να κατανοήσουμε ότι δεν λειτουργούμε βάση συμφέροντος με τέτοιου είδους επικοινωνίες !
2ο μην.  Σας πληροφορούμε ότι όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι έχετε ανάγκη για τα μελλούμενα και όχι πληροφόρησης για τα δρώμενα. Η άφιξη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στη ΓΑΙΑ δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή.

Οι κρόνιες δυνάμεις των αποστατών και οι συνεργάτες τους έχουν την εντύπωση ότι κατέκτησαν τη ΓΑΙΑ. Στη ΓΑΙΑ βρήκαν μόνο προσωρινό καταφύγια όπως και στο παρελθόν.

Υπάρχουν φίλοι μου κάποιοι που λεν ότι επικοινωνούν με τον ΔΙΑ και τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, 
Η απάντηση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ περί του θέματος ήταν η εξής.
3ο μην: Πρόκειται για οργανωμένη τάξη αποστατών. Κανένας γήινος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον ΙΕΡΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !
Ακόμη και ουράνιες οντότητες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον ΔΙΑ εάν δεν υπάρχουν λόγοι συμπαντικού εν-ΔΙΑ-φέροντος. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασής μας, τόσο οι αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης. 
Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων  " Ε " για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας.

Ερώτηση : Ποιο θα είναι το μέλλον του κόσμου και όχι μόνον της Ελλάδας, αφού μας υπέδειξαν να αποκολληθούμε από τα στενά εθνικά όρια αφού ο Ελληνισμός είναι παγκόσμια υπόθεση.
Απάντηση 4ο μην :  Η σταδιακή αποστολή αυτών που ονομάζετε Ολύμπιες θεότητες στη ΓΑΙΑ καθώς και ενσαρκωμένων "Ε " , αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των ΕΛΛΑΝΙΩΝ δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ, θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του. Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού εν-ΔΙΑ-φέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της ΓΑΙΑΣ.

Ερώτηση : Πως μπορούμε να ΔΙΑ-κρίνουμε τους αποστάτες ;
Απάντηση 5ο μην : Οι αποστάτες μπορούν να αναγνωριστούν από την παντελή έλλειψη ευφυίας πνεύματος και δεν γελούν ποτέ. Αν κάποτε γελάσουν, το πρόσωπό τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή.

Ερώτηση : Κατά πόσον λανθασμένες δικές μας ενέργειες μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδια των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ;
Απάντηση : 6ο μην. Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία. Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενέργειας. Να έχετε πίστη και επιμονή γι' αυτό που επιτελείτε. Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν. Προετοιμάσατε Ελλάνιους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στην οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του στη ΓΑΙΑ με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη. Έμβλημά του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός. Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες. Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της ΓΑΙΑΣ από τους αποστάτες πλησιάζει. Είμαστε στο πλευρό σας!

7ο. μην. χωρίς ερώτηση : Εμείς δημιουργήσαμε τις προ'υποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προ'υποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών σιωνιστών.
Δεν πρόκειται μόνο περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας , ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες , όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών. Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση, για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξα της Ελλάνιας.

Ερώτηση : Εμείς τί βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό σας έργο; 
Απάντηση 8ο μην. Πολλές φορές έχετε βοηθήσει το έργο μας χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, με τη συνεχή ενημέρωση των Ελλανίων περί της επικείμενης αφίξεώς μας που συντελεί στην αφύπνιση όχι μόνο των γόνων "Ε" αλλά και γόνων αποστατών που φοβούνται τη δική μας επέμβαση.
Κάθε γόνος "Ε" παίρνει μέρος σε πολλές αποστολές, σε πολλούς κόσμους και άλλα αστρικα συστήματα είτε ενσαρκωμένος είτε όχι. Πριν την ενσάρκωσή του στη ΓΑΙΑ, το πραγματικό ουράνιο σώμα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυμπήκνωσης , συγκροτημένο σε ενεργειακό σύνολο μαζί με την ψυχή και αναμένει εντολή να εισέλθει σε γήινι σώμα. Το αποσυμπηκνωμένο σώμα και η ψυχή σε γήινες συνθήκες είναι άφθαρτα, πλην χρήσεως πυρηνικών όπλων που διασαλεύουν τη σύνθεση του ενεργειακού στροβίλου της και δεν μπορεί να ενσαρκωθεί, αλλά και χρήσεως όπλων και μηχανών που διαθέτουμε τόσο εμείς όσο και οι αποστάτες.
Όταν το γήινο σώμα εκπληρώσει την αποστολή του, το πραγματικό ενεργειακό σώμα και η ψυχή εξέρχονται και μετά από μια διαδικασία κάθαρσης επανέρχονται στον κόσμο των 11 διαστάσεων ώστε να δοθεί νέα αποστολή από ανώτερες οντότητες. Ο ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, γνωρίζει τη δράση των αποστατών και γι' αυτό αφίχθηκε στη ΓΑΙΑ ως αρχηγός όλων των ουράνιων δυνάμεων για την προστασία των Ελλάνιων και της ανθρωπότητας!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου