Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ .

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 10/9/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τρεις τρόπους που προπαγανδίζουν οι σιωνιστές την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ αδερφών μας. Αυτά σας τα δείχνω για να καταλάβετε πως έχουν στήσει το παιχνίδι.
1. Δείτε στο περιοδικό VICE πως παρουσιάζουν τον θεό Πάνα να πυροβολεί τη ΓΑΙΑ. Τον κεραυνό του ΔΙΑ να χτυπά επίσης τη ΓΑΙΑ και το τόξο της θεάς Άρτεμης να στοχεύει και αυτό τη ΓΑΙΑ. Και ένα σωρό άλλα όπλα να χτυπάν τη ΓΑΙΑ.  Δείτε όλο τον πλανήτη που είναι τυλιγμένος με φίδια (ερπετικές αποστατικές δυνάμεις που κυβερνάν ως τώρα τον πλανήτη).

2. Δείτε το βίντεο με τον δήθεν μετεωρίτη. Στην ουσία είναι σκάφος. Τελειώνοντας το βίντεο δείτε τί λέει ο Λουκάς στο ευαγγέλιο.

3. Ακούστε το τραγούδι τον AC/DC  hells bells (με τη λέξη HELL προπαγανδίζουν το ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΛ και προσθέτοντας το γράμμα H το έκαναν HELL=ΚΟΛΑΣΗ) το οποίο από ότι με ενημέρωσαν έχει γραφθεί από το 1979. Θα δείτε ότι μιλά για επίθεση από τον ουρανό στον πλανήτη με αστραπές- ανεμοστρόβιλους- σατανάδες και διάφορα άλλα. Δείτε τους στίχους στο τραγούδι και θα καταλάβετε τί εννοώ. Κατά τα άλλα είναι ένα τραγούδι με πάρα πολύ ωραία μουσική για όσους ακούν ροκ αλλά με λάθος μηνύματα.
Σε μία συζήτηση που είχα με φίλο, μου είπε ότι διαλέγουν ωραίες μουσικές για να περνάν μηνύματα για το λόγο ότι θα ακουστούν πολύ. 

Αυτά τα λίγα φίλοι μου. Ελπίζω κάποιοι να προβληματιστήκατε και να αρχίσετε να κατανοείτε πως εδώ και χρόνια παρουσιάζουν αυτή τη μεγαλοπρεπή επέμβαση. Επειδή οι Αμερικανικές κυβερνήσεις  δοιηκούνται από τις αποστατικές δυνάμεις και επειδή και την Αγγλία ερπετά την κυβερνάν τα οποία ζουν και πολλά χρόνια για να μη λέμε ονόματα, ετοιμάζονται να αποκρούσουν τις δυνάμεις ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΟΣ προκαλώντας πανικό πάνω στον πλανήτη. Με αυτό τον τρόπο θα ρίξουν όλες τις ευθύνες   στα ουράνια αδέρφια μας, παρουσιάζοντάς τους για σατανά.

Είναι όλοι τους για γέλια εάν έχουν και την παραμικρή υπόνοια ότι μπορούν να αποκρούσουν τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ !!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου