Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΓΟΡΙΤΣΑ ΒΟΛΟΥ-ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 4/9/2016 !!!
Φίλοι μου δείτε τις πρώτες 6 φωτογραφίες και κάντε τες σύγκριση με το βίντεο που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης με το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος στη Γοριτσά βόλου. Στον βόλο ως γνωστόν υπάρχει το Πήλιον μέσα στο οποίο βρίσκονται πάρα πολλά κρυμμένα τα οποία αφορούν την αρχαία ύψιστη τεχνολογία. Άρα μιλάμε για έναν ενεργειακότο τόπο από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι 3 πρώτες φώτο με το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος πάνω από την ΕΛΛΑΝΙΑ σημαία είναι ενός γνωστού. Από ότι καταλαβαίνετε οι θεάσεις πληθαίνουν. Έπειτα δείτε και τις φωτογραφίες με τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη σε μορφή σύννεφου. Οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν πει ότι παίρνουν τη μορφή σύννεφου για να μη γίνονται αντιληπτοί. Οι φωτογραφίες με τα σκάφη σε μορφή σύννεφου είναι τραβηγμένες στη Φοινικούντα Μεσσηνίας σήμερα το απόγευμα. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία πριν λίγο καιρό εντός καλοκαιριού, φίλος ο οποίος καθόταν στο μπαλκόνι του είδε σκάφος το οποίο άλλαζε χρώματα, κινούνταν γρήγορα και αθόρυβα, ανεβοκατέβαινε, όλα αυτά για 5 λεπτά ώσπου εξαφανίστηκε. Ο φίλος θυμήθηκε τις κουβέντες που είχαμε κάνει για το συγκεκριμένο θέμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Αυτά φίλοι μου δε βρίσκονται στο θέμα τις φαντασίας. Μπορεί όλα αυτά για εμάς να φαίνονται περίεργα και ακατανόητα, για τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ είναι η καθημερινότητά τους.
Πριν λίγες μέρες κάποιος αναγνώστης έκανε αρνητικά σχόλια για όλα αυτά. Είπε ότι δεν υπάρχουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ και ότι οι 12θεοί είναι κατασκευάσματα του Κρόνου- μέγα αποστάτη. Επίσης είπε ότι οι 12 θεοί είναι δαίμονες και ένα σωρό άλλες ασυναρτησίες και ανθελληνικές ιστορίες. Ο συγκεκριμένος αναγνώστης διαβάζει μία ομάδα που υπάρχουν πολλά βίντεό της στο ΔΙΑδίκτυο και επίσης πολλά γραπτά σε μπλογκ. Προς το παρόν δε θα ήθελα να αναφέρω το όνομα της ομάδας για να μην ανοίξω προηγούμενα. Πήρα τις χειρότερες πληροφορίες γι' αυτόν που γράφει στην ομάδα. Πιθανόν ο άνθρωπος παίρνει πληροφορίες από τους αποστάτες γιατί από ότι μου είπαν υπάρχει ιστορικό ιαχωβισμού. Ως γνωστόν ο γιαχβε είναι ο υπαρχηγός του Κρόνου βάση με τα μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ.  Επίσης όποιος τον ακούσει να μιλά θα καταλάβει πολλά από το ύφος και τον τόνο της φωνής του. Κλείνω το θέμα εδώ. Προσοχή στα ανθελληνικά μπλογκ και βίντεο τα οποία ξεχωρίζουν τους ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ και ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι το ίδιο πράγμα. ΟΛΥΜΠΟΣ σημαίνει λαμπερός- ο λάμπων. Το βουνό  ΟΛΥΜΠΟΣ πήρε την ονομασία του από το μητρικό όχημα ΟΛΥΜΠΟΣ του οποίου κυβερνήτης είναι ο ΖΕΥΣ-ΔΙΑΣ !!! Μέσα από το μητρικό όχημα ΟΛΥΜΠΟΣ έβγαιναν μικρότερα σκάφη με τα οποία επισκέπτονταν τη ΓΑΙΑ !!!
Όποιος αποποιείται την αρχαία ιστορία της ΕΛΛΑΝΙΑΣ και του πλανήτη, πρόβλημά του. Η ΕΛΛΑΝΙΑ με αυτούς τους θεούς πήγε μπροστά και εξελίχθηκε. Άπαξ και άλλαξε η θρησκεία των ΕΛΛΗΝΩΝ, επήλθε και ο σκοταδισμός του οποίου τις συνέπειες βιώνουμε στα χρόνια μας. Ξεχάσαμε τα πάντα για το ουράνιο παρελθόν μας με τη βοήθεια των εβραιοσιωνιστών φυσικά, ξεχάσαμε αυτούς που μας κατασκεύασαν και μας εποίκησαν στον πλανήτη ΓΑΙΑ για να δώσουμε τις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα την ιατρική και πολλά άλλα.
Εμείς δυστυχώς όλα αυτά τα ξεχάσαμε προσκυνώντας τις υλικές απολαύσεις τα πάθη και το ευρώ το οποίο μας κατέστρεψε και συνεχίζει να μας καταστρέφει. 
Προσωπικά πιστεύω ότι θα μας ζητηθούν ευθύνες για όλη μας αυτή την απάθεια κάποια στιγμή. Εξάλλου και οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους βροντοφωνάζουν να βγούμε από αυτή την απάθεια και την ανυπαρξία. Να έρθουν να μας σώσουν είναι πολύ εύκολο. Μετά όμως από ότι λεν θα γίνουμε χειρότεροι γιατί θα καλομάθουμε στη βοήθεια εξ' ουρανού ξεχνώντας το συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Τα σκάφη τους είναι μία πραγματικότητα πλέον που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Μέσα στο 2016 οι θεάσεις τους πλήθυναν πάρα πολύ. Ο λόγος όπως έχουμε ξαναπεί είναι για να συνηθίσουμε την ύπαρξή τους και να μην υπάρχουν ψυχικές μεταπτώσεις κατά την επίσημη εμφάνισή τους.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου