Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΛΟΤΟ(ΒΙΝΤΕΟ)-ΦΩΤΟ ΙΔΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 29/9/2016 !!!
Στο τέλος της ανάρτησης φίλοι μου έχω τοποθετήσει ένα βίντεο από στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αγγλία. Παρατηρήστε τις ομοιότητες που υπάρχουν με το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος που φωτογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου. Μιλάμε για τον ίδιο τύπου σκάφος. Για ποιο λόγο δεν τα δείχνουν όλα αυτά τα δελτία ειδήσεων που το μόνο που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά να κάνουν είναι να καλλιεργούν τον φόβο στους ανθρώπους; Αυτό σας το λέω με πλήρη γνώση από μαρτυρία ανθρώπου που έγραφε τους τίτλους των ειδήσεων που περνάν στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια των ειδήσεων σε πολύ μεγάλο αθηνα'ικό κανάλι. Είχε εντολή να γράφει τα νέα διαστρεβλωμένα και επίσης αυτό που τους έλεγαν συνέχεια είναι να σπέρνουν φόβο στον κόσμο. Ο άνθρωπος αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί δεν το πήγαινε η συνείδησή του να γράφει ψεύδη και αλλοιωμένες ειδήσεις. Γνωρίζουν τα πάντα για το θέμα της εξωγήινης επέμβασης και δεν τολμούν να μιλήσουν μιας και τα αφεντικά τους που εξυπηρετούν τους γνωστούς άγνωστους δεν του αφήνουν να μιλήσουν. Ας αληλοενημερωθούμε λοιπόν μεταξύ μας. Οι μαρτυρίες στην Πύλο όλο και αυξάνουν και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ 
<<ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ>>
ΤΙΤΛΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ;
Ίσως κάποιος ρωτήσει τί σχέση έχουν οι εξωγήινοι με τα σχέδια της παγκόσμιας κυριαρχίας των Εβραίων ; Είναι το γερό χαρτί στα χέρια των σιωνιστών που σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή που θα είναι έτοιμοι για την παγκόσμια κυριαρχία τους, παρουσιάζοντας τους εξωγήινους ως εχθρικούς και επιθετικούς εισβολής, για να ενώσουν την ανθρωπότητα κάτω από τη δική τους ηγεμονία. (Μήπως φίλοι μου τόσα χρόνια, αυτό δεν κάνει το σιωνιστικό hollywood μέσα από τις ταινίες  του με τις εισβολές των εξωγήινων);
Είμαστε στα πρόθυρα της μεγαλύτερης και συγκλονιστικότερης καμπής της ανθρώπινης ιστορίας. Είναι η στιγμή της γενικής αποδοχής της ύπαρξης ενός άλλου κόσμου των εξωγήινων και της εξωγήινης νοήμονος ζωής , με την οποία βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τα σημάδια της ύπαρξής τους είναι εμφανή  σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και να δουν τις αλλαγές που βρίσκονται μπροστά τους.
Είμαστε μόνοι στο σύμπαν ; Φυσικά και όχι. Δεν είμαστε μόνοι ούτε πάνω στη Γη. Η άγνοια δεν είναι ποτέ απόδειξη για το αντίθετο και η φαινομενική ανυπαρξία αποδείξεων δεν είναι απόδειξη της ανυπαρξίας.
Η ανθρωπότητα από τα πανάρχαια χρόνια βρισκόταν και βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με ουράνιες οντότητες, που κατάφεραν να έρθουν στη Γη από κάποιο άλλο σημείο του Σύμπαντος και είναι τεχνολογικά και διαστατικά ανώτεροι από εμάς, αλλά όχι απαραίτητα πνευματικά και ψυχικά και εδώ έγκειται ίσως η δική μας ανωτερότητα.
Τί σημαίνουν οι εξωγήινοι για εμάς; Θέλουν ή χρειάζονται κάτι από τη Γη; Είναι εδώ για να μας κατακτήσουν και γιατί δεν το έκαναν τους περασμένους αιώνες που θα ήταν τρομερά εύκολο; Θέλουν να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγήσουν; Μάλλον!
Είναι τόσο καλοποροαίρετοι και φιλάνθρωποι που μελετούν τις πρωτόγονες φυλές της Γης, ή κάτι ακόμα περισσότερο; Θέλουν να μας κάνουν να σκεφθόμαστε; Να μεγαλώσουμε; Να μας μάθουν να ζούμε ειρηνικά μεταξύ μας ή να μας υποδείξουν πως θα μπορέσουμε να γίνουμε μέλη της ουράνιας κοινωνίας; Πιστεύω ότι η παρουσία εξωγήινων στη Γη έχει σκοπό τη διαπαιδαγώγησή μας.
Οι εξωγήινοι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ βρίσκονται γύρω από τη Γη με χιλιάδες σκάφη και ενεργειακά αντίγραφα σκαφών και θα επέμβουν όποτε το κρίνουν αναγκαίο, όχι για την κατάκτησή μας, αλλά όταν οι άνθρωποι φθάσουν στο αποκορύφωμα της αλαζονείας τους και κινδυνέψει ο πλανήτης να καταστραφεί. (Μήπως φίλοι μου αυτή τη στιγμή δεν είμαστε αλαζόνες και παρτάκηδες; Μήπως δεν καταστρέφουμε καθημερινά τον πλανήτη που μας φιλοξενεί ; Ακόμα και τα σκουπίδια του αυτοκινήτου μας, ανοίγουμε το παράθυρο και τα πετάμε έξω). 
Οι εξωγήινοι είναι σε επαφή με τη Γήινη Πνευματική Ιεραρχία και οποιαδήποτε ενέργειά τους πραγματοποιείται μόνο σε συνεννόηση μαζί της και με τη σύμφωνη γνώμη της. Βρίσκονται στη ΓΑΙΑ για την προστασία της ανθρωπότητας από τα καταχθόνια σχέδια των σιωνιστών, του Δράκοντος και του Όφεως.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου