Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ !!! ΦΩΤΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/10/2016 !!!
Οι φωτογραφίες των σκαφών φίλοι μου είναι σημερινές και τραβήχθηκαν στην Αρχαία Μεσσήνη ! Η αρχαία Μεσσήνη είναι ένας ενεργειακότατος τόπος ο οποίος όπως και άλλοι ενεργειακοί αρχαιολογικοί χώροι ενδείκνυται για την αναβάθμιση του γεννετικού κώδικα. Τέτοιους χώρους είναι καλό να τους επισκεπτόμαστε συχνά και με απόλυτο σεβασμό. Στην Αρχαία Μεσσήνη λατρεύονταν αρκετοί Ολύμπιοι θεοί όπως και η θεά Ίσιδα. Ήταν από τις μεγαλύτερες πόλεις στην αρχαία Ελλάνια. Τα σκάφη των Ολύμπιων βρίσκονται πάντα σε αυτούς του χώρους για να ακτινοβολούν με νετρίνα και φωτόνια την ατμόσφαιρα. Όποιος φέρει τα Ελλάνια στοιχεία στον γεννετικό του κώδικα, αισθάνεται σεβασμό και δέος στους αρχαιολογικούς χώρους. Αυτά αν και φαίνονται περίεργα και ακατανόητα, γι' αυτούς που γνωρίζουν είναι απόλυτα κατανοητά. Καταλαβαίνετε φίλοι μου ότι τα αδέρφια μας οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ βρίσκονται εδώ και ετοιμάζονται για τη μεγάλη εμφάνισή τους. Τα σκάφη αυτά δεν είναι γήινα. Όταν τράβαγα τη φωτογραφία δεν έβλεπα να πετά τίποτα απολύτως.  Κι όμως, το σκάφος ήταν εκεί. Πως; Εκείνοι γνωρίζουν πως γίνεται. Εμείς όχι. 

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω για άλλη μία φορά το εξής: Όλα αυτά που λέω και δείχνω, δεν έχω την απαίτηση να γίνουν αποδεκτά. Κάντε έρευνα με σεβασμό πάνω απ' όλα και θα πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επίσης δεν είναι σωστό κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε να το χλευάζουμε. Τα ουράνια αδέρφια μας, περιμένουν να τους αναζητήσουμε. Περιμένουν να ενημερωθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται για να μπορέσει η επέμβασή τους να γνωρίσει όσο μεγαλύτερη αποδοχή γίνεται. Βέβαια και σε περίπτωση που δε γίνει από τους περισσότερους αποδεκτή, αυτή θα λάβει χώρα γιατί η εντολή του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ έχει ήδη δοθεί. Αναζητήστε πληροφορίες από τον Γεράσιμο Καλογεράκη και τον Γεώργιο Καρδαμίτση. Στρατηγοί ε.α και οι δύό. Το έργο τους στην Ελλάνια, θεωρώ ότι είναι υψίστης σημασίας. Αυτοί οι οποίοι δεν τους βγάζει το σύστημα σε τηλεοράσεις και σε άλλα μ.μ.ε. γνωρίζουν μεγάλες αλήθειες γι' αυτό και το σύστημα τους έχει απ' έξω. Αυτοί οι οποίοι έχουν εκπομπές στην τηλεόραση, είναι αρεστοί στο σύστημα γι' αυτό και τις διατηρούν πουλώντας βιβλία με παραποιημένες πληροφορίες. Για παράδειγμα; Λέει κάποιος εδώ και χρόνια ότι ο ΔΙΑΣ είναι τιμωρημένος και σε στάση. Ποιος ΔΙΑΣ είναι τιμωρημένος; Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ; Η ύβρις στο μεγαλείο της. Ένα απλό παράδειγμα ανέφερα. Βέβαια ο συγκεκριμένος ο οποίος γράφει αυτά, κατά περίεργο τρόπο το γύρισε και αυτός στον Χριστιανισμό ξεχνώντας τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ! Κλασσική περίπτωση στροφής 180* . Οι μόνοι που ακόμη μιλάν ανοιχτά χωρίς να φοβούνται για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ είναι οι στρατηγοί που σας προείπα.  Ένα μεγάλο μπράβο.
ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.  Λέω της τελευταίας στιγμής γιατί μία ανάρτηση πολλές φορές μου παίρνει και 2 μέρες για να τη φτιάξω. Μόλις με ενημέρωσαν φίλοι μου ότι στην Πύλο τις επόμενες μέρες θα λάβει χώρα συνέδριο αστροφυσικών  από όλο τον κόσμο. Καθόλου τυχαίο γεγονός. Γνωρίζουν τα πάντα για όλα αυτά τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη που πετάν και το εννοώ. Όπως σας έχω ξαναπεί έχω γνωστό ο οποίος γνωρίζει αστροφυσικό ο οποίος παίρνει πληροφορίες από τον Δημόκριτο (κέντρο ασττροφυσικής). Πριν λίγους μήνες του είχε πει ότι επίκειται επέμβαση ειρηνική εξωγήινων δυνάμεων άμεσα. Πριν λίγες μέρες προσπάθησε να μάθει επιπλέον πληροφορίες και δεν του δίνει γιατί κυριαρχεί ο φόβος στο να μιλήσει κάποιος
Καλά να περνάτε ! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου