Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ !!!- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 9/10.2016 !!!
Φίλοι μου οι φωτογραφίες είναι των τελευταίων ημερών. Πριν τρεις μέρες με ενημέρωσαν δύο γνωστοί οι οποίοι μεταξύ τους δεν γνωρίζονται το εξής : Ένα βράδυ πριν λίγες μέρες, μεταξύ 00:30- 01:00 , έγινε μία απίστευτη θέαση στην Πύλο.  Μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος βρισκόταν επί μισή ώρα πάνω από την Πύλο το οποίο κινούνταν, πηγαινοέρχονταν αθόρυβα, ΔΙΑ-γράφοντας την ίδια πορεία επί μισή ώρα. Το αντικείμενο είχε ΔΙΑ-σταση δυόροφου κτιρίου και έκανε εναλλαγές χρωμάτων. Λευκό, κόκκινο, πράσινο, μπλε. Ο ένας εκ των δύο που με ενημέρωσε, την ώρα που λάμβανε χώρα η θέαση ξύπνησε τη σύζηγό του για να το δει για το λόγο ότι είναι δύσπιστη για την ύπαρξη όλων αυτών των σκαφών. Τα ΌΛΥΜΠΙΑ σκάφη φίλοι μου από ότι με ενημέρωσε ο αγαπητός αδερφός και ιεροφάντης Μενέλαος- Σταύρος Βαλάσης από την ένδοξη Σπάρτη, μπορούν με την σκέψη του χειριστή τους να αλλάζουν μορφές, ανάλογα με την περίσταση. Έχω και 'γω προσωπική εμπειρία επί του θέματος. Θα ρωτήσει κάποιος, πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν γνωρίζουμε πως το κάνουν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα σκάφη τους τα οποία είναι Πυριτίου και Νεφελίου, αποτελούνται από ζωντανούς ιστούς. Επίσης το πλήρωμα τα οδηγεί με την σκέψη. Έτσι εξηγείται όλη αυτή η ποικιλομορφία των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκαφών.

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ !!!
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Ερώτηση για την αναπαραγωγή και το ερωτικό συναίσθημα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : " Αναπαραγώμαστε οπως κι εσείς, εισερχόμενοι προς τούτο σε πεδία πυκνώσεων. Σε περιπτώσεις ανάγκης αναπαραγόμαστε με πνευματική ΔΙΑ-θλαση.
Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλλο είναι μία σύνθετη ΔΙΑ-δικασία περισσότερο πνευματική  και λιγότερο σαρκική. Η ΔΙΑ-δικασία αυτή αποσκοπεί στην αναπαραγωγή του είδους μας και όχι στην στιγμιαία απόλαυση, η οποία είναι ελάχιστη συγκριτικά προς την ηδονήν του έρωτα.
Έχουμε την ελεύθερη απόκτηση περισσοτέρων της μίας συντρόφων ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ και με προ'υποθέσεις που ορίζουν οι ηθικοί κανόνες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των " Ε".
Η εγκυμοσύνη των θηλέων συντελείται όταν βρίσκονται σε κατάσταση πύκνωσης  και οι ΔΙΑ-δικασίες ελέγχονται εγκεφαλικά. Στον Σείριο η εγκυμοσύνη διαρκεί από τρεις έως δεκαοκτώ μήνες ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες των γονέων.
Τα φυσιολογικά στάδια ανάπτυξης  από την γέννηση μέχρι τον θάνατο είναι όμοια με τα γήινα πλην των ειδικών περιπτώσεων που συντρέχουν λόγοι επίσπευσης της ενηλικίωσης. 
Ουδέποτε ουράνια οντότητα ήρθε σε σωματική επαφή για πολλαπλασιασμό με γήινους ανθρώπους, για αποφυγή δημιουργίας ελαττωματικών οντοτήτων.  Η βελτίωση και ΔΙΑ-σταύρωση γινίταν πειραμτικά για τον απόλυτο έλεγχο του αποτελέσματος.
Ο Μέγας Αυτοκράτορας και ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ, ουδέποτε ήρθε σε σαρκική επαφή με γήινη γυναίκα για απόκτηση τέκνων.
Όλες οι γυναίκες οι φερόμενες γονιμοποιημένες από τον ΔΙΑ, ουδέποτε αντίκρισαν το ουράνιο μεγαλείο του. Απλά δέχθηκαν την υψηλή εύνοια του να γονιμοποιηθούν με ουράνιο σπέρμα για την δημιουργία οντοτήτων υψηλής νοημοσύνης  και υπερφυσικών ιδιοτήτων ώστε να βοηθήσουν το έργο της δημιουργίας σχετικά με τον άνθρωπο. Οι φερόμενοι σαν γιοι του ΔΙΟΣ , θεοί και ημίθεοι με δική σας ορολογία , παρουσίαζαν τελείως διαφορετικές ιδιότητες μεταξύ τους , ανάλογα με τον ρόλο που είχαν να διαδραματίσουν.
Για όλες τις γυναίκες που γονιμοποιήθηκαν με ουράνιο σπέρμα , τηρήθηκαν οι επιστημονικές διαδικασίες, όπως και η γήινη επιστήμη σήμερα. Μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια του Πηλίου από εμάς όπου και τους εμφυτεύθηκε το ουράνιο σπέρμα με εντολή του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ του ΔΙΑ. Ο ΖΕΥΣ απαγόρευε ρητά τη δημιουργία αθανάτων ανθρώπων. Όσες φορές έγινε παράβαση των εντολών του, υπήρξε άμεση τιμωρία των υπευθύνων" (κεραυνοβόληση Ασκληπιού, γιατί έκανε τους ανθρώπους αθάνατους χωρίς την έγκριση του ΔΙΑ).

Από τα παραπάνω μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα την πληροφορία του Πλάτωνα.
Για όσες γενιές κυλούσε στο αίμα τους, το αίμα των θεών, οι άνθρωποι ήταν ευσεβείς. Τιμούσαν τους θεούς με τους οποίους συγγένευαν , σκεφτόντουσαν το καλό, λάτρευαν την αρετή και δεν ήταν δούλοι των παθών. Μα το θε'ικό εκφυλίστηκε γιατί αναμείχθηκαν με άλλους λαούς, έγιναν κακοί, πλεονέκτες, έκφυλοι"(Πλάτων Κριτίας).

Σήμερα περιμένουμε ο πορθητής του σκότους και του θανάτου Περσέας και ο θεός του Φωτός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, να φέρουν το φως των άστρων και πάλι σ' αυτήν τη μικρή γωνιά της ΓΑΙΑΣ την ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου