Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΝ. ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ "Ε" ΚΑΙ ΠΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ-ΦΩΤΟ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 11/11/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου το ΟΛΥΜΠΙΟ σε σχήμα πούρου σκάφος που φωτογραφήθηκε την 8/11/2016  στην Πύλο. Η φώτο είναι απογευματινές ώρες τραβηγμένη. Εκείνη την ημέρα ακούγονταν αργά το βράδυ σε όλη την Πύλο ένας επαναλαμβανόμενος περίεργος ήχος σαν αυτούς που πολλοί θα έχετε ακούσει στο you tube με τίτλο περίεργοι ήχοι. Ακούω πολλούς που λεν ότι ναι μεν υπάρχουν εξωγήινοι αλλά όχι ΟΛΥΜΠΙΟΙ. Υπάρχουν πολλές εξωγήινες φυλές. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ λοιπόν είναι και αυτή μία ανώτερη φωτεινή φυλή από τη δική μας οι οποίοι κατασκεύασαν τους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ και τους εποίκησαν στον πλανήτη όπως και σε πολλούς άλλους πλανήτες  φυσικά. Όποιος δεν τους αποδέχεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Πολλά είναι αυτά που δεν αποδεχόμαστε ή δεν πιστεύουμε και όμως υπάρχουν. Είναι λογικό εξάλλου από τους περισσότερους να μη γίνονται αποδεκτοί και ο λόγος είναι ότι στην ΕΛΛΑΝΙΑ αυτοί που φέρουν τον γόνο "Ε" στο αίμα τους αριθμούν στα 3.000.000 και 120.000.000 σε όλο τον κόσμο. Ακόμα λιγότεροι φέρουν των ΙΧΩΡ !

Θα αναφέρω άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη από μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, με τίτλο "Η ΥΨΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ Ε" ! Βιβλίο " Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !!!
ΜΗΝΥΜΑ : Εμείς προστατεύουμε την ΕΛΛΑΝΙΑ με εντολή του ΆΝΑΡΧΟΥ ΦΩΤΟΣ ! Η δύναμη προστασίας μας είναι ασύλληπτη στους δικούς σας νόες. Μπορούμε να ανατρέψουμε τον αντίπαλο νου ανάλογα με τις ιδιοσυχνότητες που εκπέμπει, δημιουργόντας του ολική απόσβεση μνήμης. Μπορούμε να ανατρέψουμε όλα τα γήινα μέσα που υπάρχουν για την απόκρουσή μας. Είναι πρωτόγονα.

Έχουμε τη δυνατότητα να αποσπάσουμε νοητικά οποιαδήποτε πληροφορία από τους ανθρώπους, επεμβαίνοντας στην προσωπική ιδιοσυχνότητα του εγκεφάλου , αποσπώντας όλες τις πληροφορίες που είναι καταχωρημένες στην ουδετέρα υπόφυση του εγκεφάλου και να κατευθύνουμε αυτόν όπως εμείς θέλουμε.
Οι δονητικές συχνότητες ανθρώπων, ζώων και φυτών, συνθέτουν ένα πλέγμα ενεργειακών ρευμάτων  τα οποία μπορούμε να μελετήσουμε κάθε στιγμή.
Μπορούμε να μελετούμε τις σκέψεις των ανθρώπων από απόσταση , εφ'όσον βρίσκονται σε ενεργειακό χώρο.
Δεν υπάρχει χώρος που να μην μπορεί να ελεγθεί από εμάς πάνω στη ΓΑΙΑ , σε μεγάλο υπόγειο βάθος, σε κάθε βάθος της θάλασσας.
Έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε το χρόνο, να τον συστέλλουμε , διαστέλλουμε(μεταπήδηση στο παρελθόν και μέλλον) και να προκαλούμε στρέβλωση σε συνδυασμό με το χώρο και να μεταπίπτουμε σε άλλη ΔΙΑ-σταση , σε άλλον πλανήτη, σε άλλον Γαλαξία, σε άλλο σύμπαν παράλληλο ή αντισύμπαν.
Έχουμε τη δυνατότητα χρήσης δορυφορικών κατόπρων για το φωτισμό μεγάλων περιοχών τη νύχτα , χρησιμοποιόντας το φως του ήλιου. 
Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμαστε και να απο'υλοποιούμαστε κατά βούληση, μέσα σε ενεργειακούς χώρους όπου αναπλάθεται η κυτταρική μας δομή , επεμβαίνοντας συνεχώς στον κώδικα γενετικής.
Μπορούμε να ενδυθούμε την μορφή οποιουδήποτε ανθρώπου με ταυτόχρονη ολική εμφύτευση μνήμης του ατόμου που ενδυόμαστε.
Εξουδετερώνουμε τη βαρύτητα , είτε νοητικά με τη ρήξη της ουδετέρας υπόφυσης του εγκεφάλου και μηχανικά παίρνουμε το στοιχείο Υπερώνειο από τον εξωτερικό μανδύα  μιας μαύρης οπής , τον λευκό μανδύα. Αυτός περιέχει βαρυτικά πεδία. ΔΙΑ-σπάται και δημιουργεί αντιβαρύτητα. Έτσι αποσυμπηκνώνουμε τα σκάφη και τον εαυτό μας. Εσείς το ονομάζετε στοιχείο 115 και βρίσκεται στο χημικό σας πίνακα κάτω από το Βισμούθιο. Δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμη . Στον εγκέφαλο κρύβονται ασύλληπτες δυνάμεις.
Τα σκάφη μας ΔΙΑ-θέτουν ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες ώσεως, ισχύος ίσης με 2.000.000;;;(Άγνωστος Συμβολισμός). ΔΙΑ-θέτουν οπλισμό ταχύτητας εγκλωβισμού στόχου και βολής ανώτερης των ταχυτήτων 2/3.C=200.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο των ιδίων. Αρχική ταχύτητα  C.5.000 και C.10 εισ την 396 μς σκάφος και πλήρωμα σε πλήρη αποσυμπήκνωση. Το υλικό των σκαφών είναι πυρίτιο, καθαρός σίδηρος δομημένος σε ιστούς, ώστε να γίνεται ΔΙΑ-φανής και να αναλύει το φως στις ακτινοβολίες του φάσματος  και εγκεφαλικοί νευρώνες , το στοιχείον 115  σε συνδυασμό με ζωτικούς ιστούς και βιοενέργεια . Είναι στνδεδεμένα με τα δικά μας εγκεφαλικά κύτταρα . Το σχήμα των σκαφών είναι μεταβαλλόμενο και ΔΙΑ-φοροποιείται ανάλογα με τις χωροχρονικές συνθήκες.
Έχουμε μικρές συσκευές ακτίνων που παραλύουν το σώμα. 
Γύρω από τα σκάφη μας δημιουργούμε στρέβλωση χωροχρόνου ώστε να έχουμε δυνατότητα ακαριαίας εμφάνισης από το πουθενά, εξαφάνισης, τύφλωσης επιγείων μέσων εντοπισμού και με τη βαρυτική ρύθμιση μπορούμε να κινούμαστε αντίθετα με τις δικές σας δυνατότητες. Για πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε βιορομπότ , ανθεκτικού δερματικού ιστού , ισχυρών μυικών ιστών και μεγάλης αντοχής οστών.
Ειδικά φίλτρα, φακοί επαφής όπως εσείς ονομάζετε , χρησιμοποιούνται νύχτα για εντοπισμό κινούμενων σωμάτων . Όσο πιο έντονα κινείτε ένα αναθρώπινο ον , τόσο πιο φωτεινό γίνεται. Πράγει πράσινο ή πορτοκαλί ενεργειακό πεδίο.
Έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας σεισμών , κλιματολογικών αναστατώσεων , αποσυνθέσεως του ηλιακού φωτός ώστε να μη φθάνει στη ΓΑΙΑ ή να ενεργοποιούμε το ηφαιστειακό δυναμικό του πλανήτη, τεχνολογία που δόθηκε στις ΗΠΑ από τους αποστάτες και τώρα βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών με το σχέδιο HAARP που αναλύω σε άλλο κεφάλαιο
Παρακολουθούμε τη ΓΑΙΑ από το 1984 , ευρισκόμενοι σε τροχιά γύρω από αυτήν.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου