Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ... ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ  14/12/2016 !!!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ : ΒΙΒΛΙΟ " ΔΙΑ-ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!! ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Ο κυρίαρχος του σκότους Κρόνος, αρχηγός της 4ης αποστολής , αποστάτησε κατά της κεντρικής εξουσίας και αυτοχρίστηκε θεός με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε" η οποία αντέδρασε και απέστειλε τον ΔΙΑ αρχηγό των στρατευμάτων της 7ης αποστολής που συνέτριψε τον Κρόνο και διέλυσε τα στρατεύματά του .
Ο υπαρχηγός του Κρόνου γνωστός σε όλους ως Γιαχβέ ή Ιεχβέ ή Γιαχωβεχαί ή Ιεχωβά , ο εκπρόσωπος του κακού και του ψεύδους , είναι αυτός που αυτοχρίσθηκε θεός  " Εγώ είμαι κύριος και ο θεός σου " , είναι αυτός που θα συγκρουσθεί με τον Δία Αλέξανδρο, επειδή ελέγχει το διαστημόπλοιο Λίλιθ των αποστατών, εν΄τω μεταξύ ο Κρόνος συνεχίζει το καταστρεπτικό του έργο σε άλλες περιοχές του Σύμπαντος.
Ενσαρκωμένοι αποστάτες εισχωρούν στο στρατό και δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάνια και γενικά η αποστολή μεγάλου αριθμού ενσαρκωμένων αποστατών έχει ενταθεί. Έχουν αποστείλει μεγάλον αριθμό μητρικών , θυγατρικών και υποθυγατρικών σκαφών με κατεύθυνση τη Γαία. Άρχισαν ήδη μεμονωμένες συγκρούσεις σε πολλά σημεία του Γαλαξία σας.
Το σχέδιο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ  προβλέπει την εξάλειψη όλων των εστιών των αποστατών.

Οι αποστάτες κάποια στιγμή άρχισαν να στέλνουν μηνύματα στον Γεράσιμο όταν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ του είχαν πει ότι θα διακόψουν για κάποιο διάστημα την επικοινωνία μαζί του. Εκείνη τη χρονική στιγμή ανέλαβαν δράση οι αποστάτες για να τον παραπλανήσουν. Τα μηνύματα  των Αποστατών δεν είχαν καμμιά σχέση με τα  μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ. Τα μηνύματα των αποστατών τόνιζαν το εγώ του ανθρώπου και ότι είναι ίσος με το θεό. Του έλεγαν ότι θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να γίνει άτρωτη , αήτητη , αθάνατη όπως είναι και οι αποστάτες. Ονόμασαν τους εαυτούς τους κυρίαρχους του Ουρανού και ότι πρέπει να κυριαρχήσουν στη Γαία.
Μπορεί οι αποστάτες να έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν τη Γη αλλά δεν τολμούν . Κάτι τέτοιο θα σήμαινε και το τέλος τους, αφού υπάρχουν ρητές εντολές από το Ιερό Άρχοντα Φωτός τον ΔΙΑ.
'Οταν αποκαταστάθηκε η επικοινωνία ξανά με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, είπαν στον Γεράσιμο το εξής :
" Είστε ελεύθερα όντα  να ενεργείτε κατά βούληση. Γνωρίζουμε ολόκληρο το κείμενο που δόθηκε από τους Αποστάτες στις 19/2/1999 με δική σας αρίθμηση.
Δεν εμποδίσαμε την επικοινωνία μαζί τους γιατί θέλαμε να διαπιστώσουμε τις δικές σας αντιδράσεις κ' εσείς να αντιληφθείτε τον τρόπο σκέψης των αποστατών.
Επεδίωκαν να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν με πλήθος υποσχέσεων. Απέτυχαν στο σκοπό τους γιατί σας παρείχαμε προστασία.
Τα  μηνύματα σας αποστέλλονταν από το σκάφος Λίλιθ.
Οι αποστάτες σας παρακολουθούν συνέχεια . Σας παρέχουμε προστασία για τον μή επηρεασμό σας ή απαγωγή σας από αυτούς. Γνωρίζουν ότι θα έρθουμε σε βοήθεια σας και γι' αυτό ανυσηχούν. 
Γνωρίζουν επίσης ότι έφθασε ο χρόνος που λήγει ο έλεγχος της Γαίας που τον είχαν 13.000 χρόνια από δική μας επιλογή. Υπάρχουν συμπαντικές προτεραιότητες που μας υποχρέωσαν σε αυτό.
Η απόφαση να επέμβουμε έχει ληφθεί γιατί οι αποστάτες έχουν υπερβεί όλα τα όρια που τους επιτρέψαμε. Ο Αρμαγεδδών όπως εσείς τον αποκαλείτε δεν σημαίνει την καταστροφή της Γαίας αλλά τον έλεγχο αυτής από εμάς. Οι Αποστάτες κυριάρχησαν εκμεταλευόμενοι την μεγαλοθυμία του Ιερού Άρχοντα Φωτός.
Θα αποκατασταθεί η τάξη και οι αποστάτες θα υποστούν τις επιπτώσεις για τη δυστυχία που έχουν προκαλέσει στη Γαία και σε άλλους πλανήτες.

Να γνωρίζετε φίλοι μου ότι όσοι ασχολούνται με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ έχουν δεχθεί κάποιας μορφής προσέγγιση από τους αποστάτες για να τους πάρουν με το μέρος τους και αυτό δεν σας το λέω τυχαία.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου