Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΗΣ !!!

Από  ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/12/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη Νεφέλης που φωτογραφήθηκαν πριν 20 μέρες περίπου στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου. Υπάρχει και ένα υποθυγατρικό όπως θα δείτε.
Πρέπει και λίγο φίλοι μου να ασχοληθούμε με τη μυθολογία μας η οποία είναι το ευαγγέλιο των Ελλάνιων. Θα αποκωδικοποιήσουμε το Χρυσόμαλλο Δέρας σε αυτή την ανάρτηση.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΟ ΔΕΡΑΣ ! ΒΙΒΛΙΟ : Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Η χρήση του Δέρατος έδινε τη δυνατότητα επέμβασης στο χρόνο , του παρόντος , του παρελθόντος και του μέλλοντος.. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρόντος με αναστροφή της ροής του και αλλαγή πορείας του χρόνου του παρελθόντος. Τροποποιούσε τον χρόνο του παρελθόντος με αναδίπλωσή του και μετέβαλε τα γεγονότα του παρόντος και του μέλλοντος κατά βούληση,εφ' όσον αυτός οδηγούσε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Εγκλώβιζε τη σκέψη του χειριστού, ή και ομάδων ατόμων και υλοποιούσε επιθυμίες μεταφοράς σε άλλα αστρικά συστήματα.
Τοποθετούμενο σε οποιοδήποτε γήινο σκάφος χρησιμοποιήτο σαν κινητήρια δύναμη και του προσέδιδε ασύλληπτες ιδιότητες, παρακάμπτοντας όλα τα κατασκευασμένα εμπόδια. Γύρω του δημιουργούσε ισχυρότατο κέλυφος οργόνης, που βοηθούσε και στη διέλευση μέσα από τον κορμό άστρων και πλανητών.
Ήταν κοσμικό αρχείο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε". Μόνο ο Ιερός Άρχοντας Φωτός μπορούσε να διατάξει την χρήση του.
Σήμερα φυλάσσεται καλά και κανένας δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό γιατί προστατεύεται από εμάς. Θα αποκαλυφθεί όταν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. 
Οι αποστάτες φοβούνται πολύ τη χρήση του. 
Μελλοντικά η χρήση του Χρυσόμαλλου Δέρατος θα ανατεθεί στον Κυρίαρχο Άρχοντα ΑΠΟΛΛΩΝΑ , στην Παλλάδα ΑΘΗΝΑ και τον Μέγα ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ, μετά από εντολή του Αυτοκράτορά μας ΔΙΑ.
Είναι πηγή τεραστίας εντάσεως . Μπορεί να μεταφέρει την Σελήνη από τη γήινη τροχιά της σε όποιο σημείο του ηλιακού σας συστήματος απαιτείτε..
Απαγορεύει την πτώση αστεροειδών στην ΕΛΛΑΝΙΑ ασκώντας απωθητικές δυνάμεις επάνω σε αυτούς. κυματοειδούς εντάσεως , με επίκεντρο το Χρυσόμαλλο Δέρας.
Φορτίζεται και ισχυροποιείται από την απορρόφηση ενέργειας των σεισμικών ρηγμάτων και ελαχιστοποιεί την ενεργειακή εκτόνωση των σεισμικών δονήσεων, καθώς και των ακραίων φυσικών φαινομένων.
Το Χρυσόμαλλο Δέρας δεν φυλασσόταν στην περιοχή που σεις ονομάζεται Κολχίδα.Χρησιμοποιήθηκε σε κάποιες εποχές στην περιοχή αυτή από τον Προμηθέα . Φυλασσόταν σε βάση του πλανήτη Άρη, την εποχή της Αργοναυτικής εκστρατείας.
Η βάση αυτή των συμμαχικών δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε". Ήταν έργο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ και ήταν εξοπλισμένη με ουράνια τεχνολογία πλέγματος ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, (λάμψεων, σπινθήρων, ήχων και κρότων), ακτίνων λέιζερ και υπερήχων που προκαλούσαν τρόμο, παράλυση και θάνατο. Αυτό το σύστημα ασφαλείας ήταν αδιάσπαστο από κάθε ανθρώπινη οντότητα , πλην του υπευθύνου της βάσεως Αιήτη και της αρχιέρειας κόρης του Μήδειας.
Ο περιγραφόμενος σαν δράκος , ήταν μεταβαλλόμενου πάχους εύκαμπτος φωτιζόμενος σωλήνας πρόσβασης προς το Χρυσόμαλλο Δέρας. Όποιος πλησίαζε ή προσπαθούσε να εισχωρήσει σε αυτόν χωρίς τους κωδικούς πρόσβασης , ενεργοποιούσε το σύστημα συναγερμού και κεραυνοβολείτο.
Τη βάση αυτή προσπαθούν να φωτογραφήσουν τα γήινα διαστημόπλοια τα οποία τυφλώσαμε και κατεβάσαμε στο έδαφος του Άρη (2 αμερικανικά και 1 ρώσσικο).
Μετά την Αργοναυτική εκστρατεία  δεν γίνεται πλέον καμμιά αναφορά στο Χρυσόμαλλο Δέρας, για τον απλούστατο λόγο ότι το έχει κρύψει ο Ποσειδώνας στο βάθος της θάλασσας της περιοχής των βόρειων Σποράδων.
Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία , οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν "το Χρυσόμαλλο Δέρας" και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων , όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών ... Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ , ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του , θα τους βοηθήσει να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι του πλανήτη σας.
Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις , μή επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα. Μετακίνησή τους ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης , μέσων και ανθρώπων.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ-ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ . 
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.
 ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου