Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25/12/2016 !!!
Εύχομαι σε όλους καλά Ηλιούγεννα και το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ να γεμίζει τις αθάνατες ψυχές μας!!!
Φίλοι  εδώ βλέπουμε για άλλη μια φορά ένα ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος. Το σκάφος φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά στην Πύλο. Έχω να πω σε αυτούς που θα προτρέξουν να πουν ότι το σκάφος είναι γήινης προέλευσης , ότι όταν τραβούσα φώτο δεν έβλεπα κάτι. Αυτό όμως υπήρχε εκεί  κάνοντας αισθητή την παρουσία του στη φώτο.
Θα σας παραθέσω μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη όσον αφορά την επέμβασή τους !!!
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ !!!
Στο τελευταίο του βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 : ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ:, όσον αφορά το πότε θα επέμβουν, του είπαν το εξής. 
<< Έχουμε λάβει ήδη την εντολή από τα ανώτερα πεδία για να επέμβουμε.
Παίρνουμε τους πολιτικού σας ηγέτες στα σκάφη μας για ενημέρωση.
Σε ιδιάζουσες περιπτώσεις τους παίρνουμε στο εσωτερικό της Σελήνης στο Συμβούλιο Των Εννέα Σφαιρών .
Τα επίπεδα που υπάρχουν στο εσωτερικό της Σελήνης είναι Δώδεκα, από τους Δώδεκα θεούς του Ολύμπου !!!
(Εδώ να θυμηθούμε φίλοι μου την δήλωση που είχε κάνει στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γιούνκερ και ως γνωστόν κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν το έδειξε. Είχε πει. Έχω μιλήσει με κυβερνήτες άλλων πλανητών οι οποίοι ανησυχούν με αυτό που γίνεται στην Ευρωπα'ική Ένωση και πρέπει να καθυσηχάσω καί αυτούς αλλά και τους ανθρώπους. Η μετάφραση από τα Γαλλικά , έγινε από καθηγήτρια Γαλλικών).
Συνεχίζουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ λέγοντας ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάση των εντολών από τους ανωτέρους τους  γιατί δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη μαζί τους.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ !!!
ΕΤΟΣ  ΕΚΔΟΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ 2004 !!!
<<Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια τακτική των σποραδικών εμφανίσεων για να δημιουργούμε θόρυβο, αμφιβολίες  και αμφισβητήσεις με αποτέλεσμα να ασχολούνται μ' εμάς. Έτσι θα διατηρούμε το θέμα στην επικαιρότητα , θα ενημερώνονται πιο εύκολα οι άνθρωποι της ΓΑΙΑΣ και από περιέργεια θα ερευνούν την υπόθεση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στη ψυχολογική σας υγεία την κρίσιμη στιγμή της εμφάνισής μας και θα προετοιμάζονται καλύτερα όσοι έχουν επιλεγεί από εμάς, για την ανάληψη της αποστολής τους.
Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας και μετά, τα πάντα θα ανατραπούν. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Η συνειδητοποίηση της ύπαρξής μας , έστω και με μορφή υποψιασμού, είναι αναγκαία για να μετριαστούν οι αντιδράσεις πανικού και αλλοφροσύνης από τους κατοίκους της ΓΑΙΑΣ.
Τα δυσμενή γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι παροδικά  αφού θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. Θα ενσαρκωθούν υπερνοήμονες οντότητες που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την ομαλότητα του ρυθμού της ζωής.
Η υλοποίηση των σκαφών μας θα δίνουν την εικόνα απείρου αριθμού κινούμενων άστρων που θα καλύψουν τον ουρανό.
Ο χρόνος της επέμβασής μας πλησιάζει. Καθένας θα αναλάβει ενσυνείδητα την αποστολή για την οποία έχει ενσαρκωθεί σαν μαχητής του φωτός ή σαν αγγελιοφόρος κοσμικής αφύπνισης. Θα είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σας συμβεί σε αυτή την εκπλήρωση του ουράνιου προορισμού σας.
Η στιγμή όπου ο ουρανός θα αποκαλύψει τα μυστικά του είναι κοντά. Θα βιώσετε τον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας σας. Θα πληροφορηθείτε τα πάντα για το παρελθόν και τις ενσαρκώσεις σας, από που ήρθατε και που θα επιστρέψετε με το τέλος της αποστολής σας στη ΓΑΙΑ.
Τα πάντα είναι καταχωρημένα στα συμβάντα του χρόνου και είναι εύκολο να μελετηθούν από εσάς μετά την συνάντησή μας.
Υπάρχει στη ΓΑΙΑ ένας μεγάλος αριθμός ενσαρκωμένων Ελλάνιων <<Ε>>, που ανήκουν στα πληρώματα των σκαφών  επέμβασης και περιπολίας του ηλιακού σας συστήματος.
Αυτοί θα επωμισθούν όλο το βάρος της υποδοχής μας. Άλλοι γνωρίζουν την αποστολή τους και άλλοι όχι , όλοι όμως είναι προετοιμασμένοι για να αντιδράσουν φυσιολογικά την κρίσιμη στιγμή.
Το μεγάλο όραμα της ανθρωπότητας και των Ελλάνιων για τη σύνδεσή τους με την ουράνια κοινωνία , θα γίνει γεγονός και ορατό από τα πλησίων της ΓΑΙΑΣ αστρικά συστήματα Σειρίου, Αργούς, Κενταύρου και Ωρίωνα>>.

Δεν έχει σημασία τί μπορεί να λέγει ένα μήνυμα, αλλά η δική μας συμπεριφορά και οι υποχρεώσεις των ανθρώπων που ζουν ευτυχισμένοι μέσα στην απέραντη δυστυχία τους. Η απόλυτη αδιαφορία τους , θα οδηγήσει τον πλανήτη στα όρια του αφανισμού.
Πολλοί απορούν , γιατί δεν επεμβαίνουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ώστε να διορθώσουν την κατάσταση αφού είναι τόσο τραγική. Άλλοι απελπίζονται ή απογοητεύονται περιμένοντας το θαύμα από τον ουρανό, που θα λύσει όλα τα προβλήματα , εθνικά, παγκόσμια, ακόμη και προσωπικά τους, χωρίς αυτοί να καταβάλουν καμμία προσπάθεια.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ " ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ" !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου