Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ  ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 7/12/2016 !!! 
Δείτε φίλοι μου τα σκάφη τα οποία φωτογραφήθηκαν πριν λίγες μέρες στην Πύλο. Κάποιος θα πει ότι είναι σύννεφα . Δεν είναι σύννεφα. Οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν πει στα μηνύματά τους ότι παίρνουν την μορφή σύννεφου για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους αποστάτες. Παρατηρήστε τον ιπτάμενο δίσκο σε μορφή σύννεφου και αυτός. Το σχήμα του μαρτυρά από μόνο του το τί είναι. 
 Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας παρουσιάσω άρθρο από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη            "Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ " με θέμα "ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ" !
Αυτά τα άρθρα πρέπει να ΔΙΑ-βάζονται γιατί όλα αυτά τα σκάφη που πετάν στους αιθέρες μας έχουν άμεση σχέση με αυτά τα σκάφη που αναφέρονται στη μυθολογία μας η οποία είναι το Ευαγγέλιο των Ελλάνιων .

" ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ '
Όταν ο Αλκίνοος ετοίμασε το καράβι του για να διώξει τον Οδυσσέα στην πατρίδα του, έβαλε μέσα 52 ναύτες (ο ιερός μυστηριώδης αριθμός).
Η Αθηνά ενημερώνει τον Οδυσσέα για τα καράβια των Φαιάκων.
" Έχουν γοργά και φτερωτά καράβια , που ΔΙΑ-περνούν τα πέλαγα σαν τα πουλιά στην θάλασσα και σαν τη σκέψη τρέχουν"  και αμέσως μετά του λέει ο Αλκίνοος :Για να σε πάνε εκεί με νου και σκέψη τα καράβια. Γιατί τα καράβια των Φαιάκων δεν μοιάζουν με τα άλλα. Ούτε τιμόνια έχουν και ούτε κυβερνήτες. Μονάχα ΔΙΑ-βάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων και ξέρουν όλων τα χωριά και γρήγορα σε πάνε.
Μόνα περνούν της θάλασσας το πλάτος ,κρυμμένα μεσ' την καταχνιά και την πυκνή θολούρα κι ούτε φοβούνται μη χαθούν μήτε κακό μην πάθουν "(η καταχνιά της εξα'ύλωσης του πειράματος της φιλαδέλφειας).
Αυτά τα καράβια αναζητά σήμερα η γήινη τεχνολογία και πειραματίζεται πάνω σε σκάφη και αυτή. Για το ΔΙΑ-βασμα της σκέψης από τα καράβια και ταχύτητες ίσες με την ταχύτητα της σκέψης , μας έχουν μιλήσει κατ' επανάληψη οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ , καθώς και για άφθαρτα καράβια.
Το καράβι των Φαιάκων έτρεχε σαν γεράκι , αναφέρει η Οδύσσεια και στον γυρισμό ο Ποσειδώνας το πέτρωσε με την τρίαινά του , μπροστά στο λιμάνι των Φαιάκων,( ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ), γιατί το θεωρούσε προσβολή που απήλαξαν τον Οδυσσέα από την δική του δοκιμασία . Μάλιστα ήταν τόσο πολύ οργισμένος ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ που ήθελε να κλείσει όλη τη χώρα των Φαιάκων μέσα σε πέτρινο βουνό στην θάλασσα , γιατί με τα καράβια τους ξέφευγαν από την  επιτήρηση και αυτού ακόμη του θεού. Όλα αυτά τα έκανε με το πανίσχυρο όπλο του την τρίαινα.

Σε επόμενη ανάρτηση θα μιλήσουμε για το τί ήταν η τρίαινα του ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ !!!
Αυτά φίλοι μου πρέπει να ψάξουμε με σεβασμό γιατί είναι η ιστορία μας που όλοι έχουμε αποποιηθεί. Μην προσπαθούμε να δώσουμε εξήγηση με την δική μας τριτο-ΔΙΑ-στατική λογική για όλα αυτά τα σκάφη που πετάν ταχύτητα χωρίς θόρυβο και με μορφή σύννεφου τις περισσότερες φορές για να μην γίνονται αντιληπτά. Ας δούμε την πραγματικότητα κατάματα και ας σταματήσουμε τη χλεύη . 'Έχετε την εντύπωση πως ο Όμηρος μιλούσε τυχαία για όλα αυτά. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ την οποία οι σιωνιστές μας έχουν κρύψει ως τώρα. Ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο εάν θέλουμε να ορθοποδήσουμε ξανά στα πόδια μας ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΕΒΕΑΙΑ Ή ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ !!!
Καλά να περνάτε !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


















1 σχόλιο: