Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 13/1/2017 !!!
Δείτε φίλοι μου το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος Νεφέλης που εμφανίσθηκε εχθές το μεσημέρι πάνω από την Ακρόπολη- ΠΑΡΘΕΝΩΝ !!! Οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ θεοί έχουν επιστρέψει και κάνουν πλέον εμφανίσεις πάνω από τους Αρχαιολογικούς Ναούς οι οποίοι τους ανήκουν.
Ευχαριστώ τον φίλο που μου έστειλε τη φωτογραφία.
Ας προβληματιστούμε όλοι μας με όλα αυτά και ας αναλογιστούμε εάν είναι τυχαία γεγονότα ή όχι. 
Ενημερώστε άπαντες και σταματήστε να χλευάζετε κάποιοι γιατί θα βρεθείτε προ μεγάλης εκπλήξεως. 
Αυτό που θέλω να τονίσω σε όσους πιστεύουν στην ύπαρξη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ είναι ότι δεν έρχονται για να σώσουν μόνο τους Έλληνες. Έρχονται για το καλό όλων των ανθρώπων.
Μην μας πιάνει έπαρση ότι είμαστε εμείς και κανένας άλλος γιατί τότε είμαστε χαμένοι από χέρι. Το Ελλάνιο Πνεύμα θα λάμψει ξανά σε όλη την ανθρωπότητα, όχι για να γίνουμε η Έλληνες κυρίαρχοι του πλανήτη με την έννοια των τσαμπουκάδων, αλλά για να μάθει όλη η ανθρωπότητα να ζει με σωστούς Ελλάνιους τρόπους. Εάν ΔΙΑ-βάσετε τα δελφικά παραγγέλματα θα καταλάβετε τί εννοώ. Μην νομίζουμε ότι εμείς ζούμε βάση αυτών των παραγγελμάτων. Έχουμε χάσει το νόημα της ζωής και κάνουμε άλλα των άλλων. 
Λοιπόν. Τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ βρίσκονται ήδη εδώ . Το σχήμα και τον βαθμό υλοποίησής τους των μεταβάλλουν όπως θέλουν οι ουράνιοι που επεμβαίνουν μέσα σε αυτά. Όλα γίνονται με την σκέψη.
Οι περισσότερες θεάσεις γίνονται στην Αμερική γιατί εκεί υπάρχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι αποστατικές ερπετικές δυνάμεις.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου