Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ! ΦΩΤΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 24/1/2017 !!!
Φίλοι μου αυτή η φώτο είναι ιδιαίτερη. Προσέξτε το σχήμα του νεφελωειδές σκάφους. Επίσης προσέξτε μία ακτίνα που υπάρχει στην αριστερή γωνία του σκάφους που εκτείνεται μέχρι το έδαφος. Καταρχήν να πω το εξής : 1ον .Μην περιμένετε όλα αυτά να φαίνονται πεντακάθαρα, λόγω της ΔΙΑ-φορετικής ΔΙΑ-στάσεως που υπάρχουν αυτά τα σκάφη. Και 2ον. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα στη μεγέθυνση να υπάρχει αλλοίωση.
Το περίεργο αυτής της φώτο πέρα από το σκάφος που το σχήμα του και μόνο μαρτυρά  τί είναι, το περίεργο λοιπόν είναι αυτή η ακτίνα που εκτείνεται μέχρι το έδαφος. Στη δεύτερη φώτο θα καταλάβετε με τον πρόχειρο σχεδιασμό που έχω κάνει τί εννοώ λέγοντας ακτίνα.
Δύο είναι οι περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνουν. 
1η. Το σκάφος να αντλεί ενέργεια από την περιοχή.
2η. Να χτυπά κάτι. Τί μπορεί να χτυπά τώρα. Τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκανάρουν τη Γαία και όπου βρίσκουν εισόδους και εξόδους γκρίζων δούλων τους χτυπάν.
Έχω τοποθετήσει τρεις φώτο γκρίζων-grey που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο τον Οκτώβρη του 2015.
Το έργο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ ήδη έχει ξεκινήσει και ας μην το καταλαβαίνουμε. 
Κάποιος θα πει ότι πρόκειται για σύννεφο. Δεν πρόκειται για σύννεφο γιατί όπως έχουμε ξαναπεί τα σκάφη τους παίρνουν τη  μορφή Νεφέλης για να μην γίνονται αντιληπτά από τους αποστάτες με αποτέλεσμα να τους πιάνουν στον ύπνο.
Σήμερα μου έστειλαν τα ονόματα των παρουσιαστών γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού που μίλησαν σε πρωινή εκπομπή πριν λίγες μέρες για την κάθοδο των ουράνιων δυνάμεων λέγοντας ότι έρχονται οι Αρχαίοι Έλληνες προς βοήθειά μας. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά θα συμβούν και θα τα ζήσουμε.
Θα προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που μίλησε για την έλευση των ουράνιων δυνάμεων του Διός.
Εάν καταφέρω να μιλήσω μαζί του, θα σας μεταφέρω τί ακριβώς συζήτησα.
Το ότι μίλησε σε εκπομπή για το εν λόγω θέμα είναι πολύ θετικό. Ευελπιστώ ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μιλάν και άλλοι.
Καλά να περνάτε !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου