Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 22/1/2017 !!!
Δείτε φίλοι μου τις νέες φώτο σκαφών της 7ης και 8ης αποστολής ΔΙΟΣ που πετάν συνεχώς στους αιθέρες μας. Οι εξελίξεις είναι μπροστά και θα είναι πολύ μεγάλες.
Θα παραθέσω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη-Αρισταία, στο οποίο αναλύουν τις κινητήριες δυνάμεις των σκαφών τους, τα οπλικά συστήματα που διαθέτουν. τις ταχύτητες που κινούνται και άλλες πληροφορίες.
ΒΙΒΛΙΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
<< Τα σκάφη μας διαθέτουν ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες ώσεως, ισχύος ίσης με 2.000.000 ;;;(Άγνωστος συμβολισμός). ΔΙΑ-θέτουν οπλισμό ταχύτητας εγκλωβισμού στόχου και βολής ανώτερης των ταχυτήτων  2/3.C=200.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο των ιδίων. 
Αρχική ταχύτητα C.5.000 και C.10 εις την 396  με σκάφος και πλήρωμα σε πλήρη αποσυμπήκνωση. 
Το υλικό των σκαφών είναι πυρίτιο , καθαρός σίδηρος δομημένος σε ιστούς, ώστε να γίνεται διαφανής και  ν' αναλύει το φως στις ακτινοβολίες του φάσματος  , και εγκεφαλικοί νευρώνες , το στοιχείων 115 σε συνδυασμό με ζωτικούς ιστούς και βιοενέργεια. Είναι συνδεδεμένοι με τα δικά μας εγκεφαλικά κύτταρα. Το σχήμα των σκαφών είναι μεταβαλλόμενο και διαφοροποιείται ανάλογα με τις χωροχρονικές συνθήκες. ( Την αλλαγή μορφή των σκαφών τους φίλοι μου ,την έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια εδώ στην Πύλο. Δεν χωρά σε ανθρώπινο νου αυτό που συνέβει εκείνη τη νύχτα όταν φάνηκαν πάνω απο τη νήσο Σφακτηρία τέσσερις φωτεινές μπάλες και ξαφνικά μεταμορφώθηκαν σε αεροσκάφη με ήχο και λαμπάκια να ανβοσβήνουν. Δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα).
Έχουμε μικρές συσκευές ακτινών που παραλύουν το ανθρώπινο σώμα.
Γύρω από τα σκάφη μας δημιουργούμε στρέβλωση χωροχρόνου ώστε να έχουμε δυνατότητα ακαριαίας εμφάνισης από το πουθενά, εξαφάνισης, τύφλωσης επιγείων μέσων εντοπισμού και με τη βαρυτική ρύθμιση μπορούμε να κινούμαστε αντίθετα με τις δικές σας δυνατότητες.. Για πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ειδικά βιορομπότ , ανθεκτικού δερματικού ιστού , ισχυρών μυ'ικών και μεγάλης αντοχής οστών.
Το περίβλημα του σώματος αποτελείται από ύφασμα οι ίνες του οποίου παρουσιάζουν ασύλληπτη αντοχή, το ένα μέτρο με τέντωμα, φθάνει τα 55,5 χιλιόμετρα  και τεράστια αντοχή σε ακτίνες, πιέσεις, θερμοκρασίες, ηλεκτρομαγνητισμό. Διαπιστώθηκε η πληροφορία αυτή από το ανθρωποειδές του διαστημοπλοίου του Ρόσγουελ.
Ειδικά φίλτρα φακοί επαφής όπως εσείς ονομάζετε, χρησιμοποιούνται νύχτα για εντοπισμό κινούμενων σωμάτων. Όσο πιο έντονα κινείται ένα ανθρώπινο ον , τόσο πιο φωτεινό  γίνεται. Παράγει πράσινο ή πορτοκαλί ενεργειακό πεδίο.
Έχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας σεισμών, κλιματολογικών αναστατώσεων, αποσυνθέσεως του ηλιακού φωτός ώστε να μη φθάνει στη Γη ή να ενεργοποιούμε το ηφαιστειακό δυναμικό του πλανήτη, τεχνολογία που δόθηκε από τους αποστάτες στις ΗΠΑ και τώρα βρίσκονται στο στάδιο των δοκιμών με το HAARP(πιθανόν να την έχουν εξελίξει αυτή την τεχνολογία γιατί το παρών βιβλίο γράφθηκε το 2000).
Για να είναι άτρωτα τα διαστημόπλοιά μας , κατά τη δική σας ορολογία και για την επίλυση προβλημάτων , όταν συναντούμε μπροστά μας άστρο ή πλανήτη , που θα σήμαινε καθυστέρηση, δημιουργούμε γύρω από το σκάφος πυκνό κέλυφος Οργόνης και διαπερνούμε το άστρο ή τον πλανήτη, όπως το σωματίδιο που εσείς ονομάζετε Νετρίνο χωρίς συνέπειες στο σκάφος και σε μας>>.(Καί αυτό φίλοι μου το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια στην Πύλο. Τη στιγμή που το έβλεπα, το είδα και ένας φίλος με την κοπέλα του. Η κοπέλα περιττό να σας πω ότι φοβήθηκε πολύ. Η άγνοια βλέπετε δημιουργεί φόβο γι' αυτό θα λέω συνεχώς, Ενημερώστε τους δικούς σας και το φιλικό σας περιβάλλον).
Διαβάζοντας αυτά φίλοι μου, μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο μικρή είναι η γήινη τεχνολογία μπροστά στων ΟΛΥΜΠΙΩΝ και πόσο μικροί και μικροπρεπείς γινόμαστε  κι εμείς όταν το παίζουμε εξυπνάκηδες κορο'ιδεύοντας και χλευάζοντας όλα αυτά.
Καλά να περνάτε!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!'ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου