Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ !!! - ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 30/1/2017 !!!
Δείτε φίλοι μου για άλλη μια φορά τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ πως καμουφλάρονται μέσα στα σύννεφα.
Θα αναφέρω δύο μαρτυρίες οι οποίες αφορούν την εξωγήινη τεχνολογία που παίρνουν οι Ρώσσοι από τις θετικές δυνάμεις. Η μία έρχεται από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" και η άλλη δόθηκε σε μένα από Ρώσσο που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.
ΒΙΒΛΙΟ " ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ "
"Στις 14 Οκτωβρίου 2015 ο Δρ Πρέστον Τζέιμς του <<Major Midwest Big Ten University>>, σε άρθρο του στους <<Ημέρα Των Βετεράνων>>, με τίτλο <<Ο Πούτιν Αγριεύοντας Στη Συρία >>
γράφει :<< Η Ρωσία χρησιμοποιεί προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μετά από μια μυστική συμφωνία με θετική ομάδα εξωγήινης δύναμης>>. 
Κι εγώ συμπληρώνω(ο Γεράσιμος) ότι αυτή η συγκεκριμένη εξωγήινη ομάδα έχει μια μακρά ιστορία συγκρούσεων με την εξωγήινη ομάδα των <<Δράκων>> ή <<Δρακονιανών>>και των <<Οφιτών>>, η οποία συμβουλεύει και προστατεύει την κορυφή της μαφίας των Σιον...... και της Καμπάλ, οι οποίοι λειτουργούν ως όργανα τους για την κατάληψη του πλανήτη .
Οι Δρακονιανοί είναι μια απίστευτα εγκληματική φατριά  κοσμικών αρπακτικών , που είναι ενσαρκωμένοι στη Γη και παρασιτούν σε βάρος της ανθρωπότητας την οποία αρέσκονται στο να την ελέγχουν, να τη δολοφονούν , να την βασανίζουν και να καταναλώνουν γενικά την ανθρώπινη ενέργεια.
Στις 6-16 Μαρτίου 2015 , ο Ρώσος πρόεδρος είχε εξαφανισθεί επί δεκαήμερο και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είχε πεθάνει όπως ανέφερε η δυτική προπαγάνδα η οποία ισχυριζόταν ότι είχε μαρτυρίες της πρώην συζύγου του. Στο εσωτερικό της Ρωσίας και σε κυβερνητικούς κύκλους , ψυθιριζόταν ότι ο πρόεδρος, το δεκαήμερο αυτό συμμετείχε  στη ΔΙΑ-σκεψη της <<Συμμαχίας Των Εννέα Σφαιρών >> που έλαβε χώρα στη <<Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων>>- που είναι σε μία μυστική  Σεληνιακή βάση του πρώτου επιπέδου(τα επίπεδα από ότι έχουμε ξαναπεί είναι 12 από τους 12 θεούς του Ολύμπου), μαζί με άλλους ηγέτες της Γης και αντιτίθενται στα σχέδια της σιον...... μαφίας.
Δεν προσκλήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ διότι δεν συμμορφώθηκε με την εντολή τους να περιορίσει τις δραστηριότητες των σιον...... οργανώσεων των ΗΠΑ".

Σε αυτό το σημείο φίλοι μου θα σας αναφέρω την μαρτυρία που έδωσε σε μένα προσωπικά Ρώσος ο οποίος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά.
Μου είπε κατά λέξη :Στη Ρωσία υπάρχει μία πόλη η οποία είναι οχυρωμένη. Σε αυτή την πόλη δεν επιτρέπεται να μπεί κανείς από τους κατοίκους της Ρωσίας αλλά δεν επιτρέπεται να βγει και κανείς από αυτούς που κατοικούν εκεί.
Σε αυτή την πόλη κατοικούν κάποια όντα τα οποία δεν είναι άνθρωποι.
Αυτά τα όντα μας δίνουν τεχνολογία.
Αυτά , απαγορεύεται να τα μάθει ο κόσμος.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν φίλοι μου ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καταλαβαίνουμε ότι όχι δεν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν αλλά στον πλανήτη ήδη υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί. Οι θετικοί ( ΟΛΥΜΠΙΟΙ και άλλες συμμαχικές δυνάμεις φωτός)οι οποίοι θέλουν να βάλουν τον πλανήτη σε τάξη και οι αρνητικοί (Δρακονιανοί, Σαύρες, Οφίτες) οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν την κυριαρχία του πλανήτη και επιπλέον θέλουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα γι, αυτό και υπάρχει όλο αυτό τα χάος αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη.

Καλά να περνάτε !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου