Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 9/1/2017 !!!
 Δείτε φίλοι μου προσεκτικά τις φώτο. Κάποιοι θα πουν ότι είναι σύννεφο. Εγώ θα πω ότι δεν είναι σύννεφο. Εκεί μέσα κρύβεται κάποιο σκάφος της 8ης αποστολής ΔΙΟΣ. Αυτά τα φαινόμενα λαμβάνουν πολύ συχνά χώρα αλλά δεν τα αντιλαμβάνεται κανείς μιας και δεν έχουμε μάθει να κοιτάμε στον ουρανό.
Θα παραθέσω κείμενο το οποίο αφορά τις Αστρικές Κοινωνίες από το βιβλίο του αγαπητού Γεράσιμου Καλογεράκη : Η Γη Σε Τροχιά Θανάτου :
ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
<<Οι αστρικές κοινωνίες που εποίκησαν τη ΓΑΙΑ , παρακολουθούν την εξέλιξή σας χιλιάδες χρόνια και σε τακτά ΔΙΑ-στήματα επεμβαίνουν για την ομαλή πορεία της ανθρωπότητας. Όταν φθάνουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα εξέλιξης , έπαψαν να επεμβαίνουν και σας άφησαν να εξελιχθείτε μόνοι σας, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να εν-ΔΙΑ-φέρονται και να σας παρακολουθούν , από φόβο μήπως προκαλέσετε αναξέλεγκτες καταστάσεις στον πλανήτη σας λόγω της αρνητικότητάς σας.
Η υπεύθυνη αστρική δοιήκηση της ΓΑΙΑΣ βρίσκεται στον αστερισμό του Σειρίου, η υπεύθυνη ΔΙΑ-γαλαξιακή εξουσία στον αστερισμό της Λύρας και η κοσμική υπερκυβέρνηση στον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Όλες αυτές οι αστρικές κοινωνίες έχουν την ευθύνη της εξέλιξής σας και ΔΙΑ-σωσής σας αν παραστεί ανάγκη και είναι ασυγκρίτως πνευματικότερες από τις κοινωνίες της ΓΑΙΑΣ . Και οι τρεις αυτές αρχές διεξάγουν τις αστρικές κυβερνητικές και πολιτικες τους λειτουργίες , μέσω των προηγμένων συμπαντικών τεχνολογιών της διαστατικότητας.
Οι ηγέτες των αστρικών κοινωνιών είναι ιδιαίτερα προηγμένα όντα , τους οποίους ο ανθρώπινος θαυμασμός ονόμασε θεούς στο παρελθόν  και τους λάτρεψαν για θεούς. Έχουν τη δύναμη και την εξουσία να ρυθμίζουν το πότε πρέπει να αποκαλύψουν στους κατοίκους της ΓΑΙΑΣ τα μυστικά της συμπαντικής πραγματικότητας .
Δεν είναι μόνο η ΓΑΙΑ που βρίσκεται σε αυτή την απομόνωση , υπάρχουν κι άλλοι πλανήτες που έχουν διαπράξει σφάλματα οι υπεύθυνες ηγεσίες και οι επιστήμονές τους.
Το ερώτημα πολλών ανθρώπων της ΓΑΙΑΣ  " Γιτί οι προηγμένοι συμπαντικοί πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα;", είναι ένα αφελές ερώτημα. Αν εμφανιστούμε θα κλονισθούν όλες οι κοινωνικές , θρησκευτικές και διοικητικές δομές της ΓΑΙΑΣ , με ανεξέλεγτες συνέπειες . Κάνουμε διακριτικά αισθητή την παρουσία μας σε όσους πρέπει , σε όσους γνωρίζουν και όσους είναι έτοιμοι να την δεχθούν. Υποβοηθούμε τη νοητική αναβάθμιση και την τεχνολογική σας εξέλιξη, ώστε να αφυπνισθείτε και να ανέλθετε στα ανώτερα επίπεδα πνευματικής συνειδητότητας. Αν συνεχίσετε την σημερινή σας πορεία ,  της βίας , της κακίας , των συγκρούσεων και του αίματος , θα παραμείνετε σε αστρική απομόνωση. Η ΓΑΙΑ θα παρακμάσει και θα αγνοηθεί τελείως η ύπαρξή της μέχρι την τελικλη αναμέτρηση των υιών του Φωτός και των υιών του Σκότους.
Παρά τις αντιδράσεις των αποστατών , το ανθρώπινο πεπρωμένο έχει δρομολογηθεί έτσι ώστε να ενταχθεί ο πλανήτης σας σύντομα στην ουράνια κοινωνία στην οποία ανήκει . Κάθε αργοπορία θα είναι σε βάρος σας . Η ΓΑΙΑ καταστρέφεται και η σωτηρία της είναι επιβεβλημένη και αποκλειστικά έργο δικό σας και εμείς θα έρθουμε αρωγοί στις δικές σας προσπάθειες>>.

Μην απορούμε λοιπόν φίλοι μου για ποιο λόγο δεν επεμβαίνουν.
Φέρουμε εμείς την μεγαλύτερη ευθύνη αυτής της καθυστέρησης.
Αρχικά πρέπει να κλείσουμε για να μην πω πετάξουμε, τις τηλεοράσεις που είναι υπεύθυνες για την πνευματική βλακεία όλου του κόσμου. Τα πάντα εκεί μέσα είναι κατευθυνόμενα. Οι εκπομπές, τα σόου , οι ειδήσεις , τα σύριαλ, είναι όλα για τα σκουπίδια γιατί τα σκουπίδια ανήκουν στα σκουπίδια. Τόσο απλά.
Πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε λίγο και με τον συνάνθρωπό μας και όχι να τον προσπερνάμε.
Το εγώ μας έχει καταστρέψει. Όταν όμως υπάρχουν άνθρωποι που τρών στα σκουπίδια , σύντομα θα τρώμε όλοι μας από τα σκουπίδια και θα λέμε και τί νόστιμα είναι. Δεν ενδιαφερόμαστε αν η πατρίδα μας χάνεται. Εμείς συνεχίζουμε να κυνηγάμε τους πολιτικούς οι οποίοι καταστρέφουν την πατρίδα, και κορο'ιδεύοντάς μας, μας λεν ότι πασχίζουν για να μας σώσουν. Αμ δεν πασχίζουν να σώσουν εμάς. Τον εαυτούλη τους κοιτάν γιατί ο μισθός είναι παχουλός. Βολεύουν και κάποιους με 400 ευρώ το μήνα και είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι. Ε! αφού είμαστε ευχαριστημένοι και δεν αντιδρούμε και επειδή είμαστε ελεύθερα όντα , ο συμπαντικός οργανισμός καθυστερεί τη  επέμβαση γιατί πολύ απλά λέει : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ: 
Αυτή είναι η πραγαμτικότητα φίλοι μου. Έχουμε ξεχάσει το Συν Αθηνά Και χείρα Κίνει.
Ας ξυπνήσουμε και ας ενημερώσουμε όσους μπορούμε για τις αλλαγές που θα γίνουν στον πλανήτη. 
Ας κοιτάξουμε να βοηθάμε και κάνα συνάνθρωπό μας και όχι να τον προσπερνάμε κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου