Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

2012 ! Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ! ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ !

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 3/2/2017 !!!
Αυτή την φωτογραφία φίλοι μου σας την έχω ξαναδείξει. Είναι μία από τις καλύτερες φώτο. Είναι τραβηγμένη στην δύση του ηλίου εδώ στην Πύλο ! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ιπτάμενο δίσκο άλλης ΔΙΑ-στάσεως. Πρόκειται για ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος !!!
Θα θυμόσαστε ότι την 21/12/2012 είχαμε υποστεί τέτοια τρομολαγνεία από τα κανάλια για καταστροφή του κόσμου. Η σαχλαμάρα στο μεγαλείο της.
Ο Γεράσιμος- Αρισταίας σε ερώτηση που έκανε στους Ολύμπιους για το εν λόγω θέμα, πήρε την εξής απάντηση.
ΕΡΩΤΗΣΗ : <<Χαίρεστε εν ειρήνη. Μπορείτε να μας ενημερώσετε τί θα περιμένουμε να συμβεί την 21/12/2012; Κυκλοφορούν κάθε είδους φημολογίες καταστροφής και ο κόσμος βρίσκεται σε καθολική σύγχυση . Έρρωσθε (5.5.2009, 6.6.2009, 16.12.2009, 6.2.2010 )
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Χαίρεστε εν ειρήνη . Εντός ολίγων ετών η Γαία θα εισέλθει εις τη νέα ενεργειακή ζώνη του κέντρου του Γαλαξία σας. Οι Ελλάνιοι αλλά και η ανθρωπότητα ολόκληρη θα δεχθεί την διαφοροποίηση των κοσμικών ενεργειακών συνθηκών οι οποίες θα είναι ευνο'ικές .
Με δικές μας επεμβάσεις θα ενεργοποιηθούν οι κυτταρικές μνήμες της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου σας , θα αφυπνισθούν οι μνήμες του DNA σας με ανάταξη των ανενεργών ελικών του  και εφ' όσων τηρηθούν όλες οι προ'υποθέσεις προετοιμασίας , θα μπορέσετε να ανέλθετε σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο όπως απαιτούν οι κοσμικές συνθήκες και η ουράνια κοινωνία.
Θα αφυπνισθούν οι αρχέγονες μνήμες οι οποίες θα ανεβάσουν τον άνθρωπο σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο από τη σημερινή εξέλιξή του. Προετοιμάσατε εαυτούς για συγκλονιστηκές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίσατε τις προσπάθειες ενημέρωσης των Ελλανίων , οι οποίοι πρέπει να εισέλθουν στη φάση προετοιμασίας δι' ανάληψη αποστολής σε περίοδο αλλαγών της ανθρωπότητας . Η αμφισβήτηση και οι επιθέσεις που θα δεχθείτε από διάφορους φορείς , ακόμη και από τα οικεία σας πρόσωπα , δεν πρέπει να πτοήσουν και να τροχοπεδήσουν τις προσπάθειές σας . Η ακριβή αποστολή που σας έχει ανατεθεί θα γνωστοποιηθεί σ'εσάς από τους ενσαρκωμένους Διδασκάλους τη στιγμή που πρέπει.
Στο ανθρώπινο DNA είναι καταχωρημένες όχι μόνο πληροφορίες γενετικής αλλά και οι μνήμες , οι εμπειρίες και η σοφία  των προηγούμενων ενσαρκώσεών σας στη Γαία ή σε άλλα ηλιακά συστήματα ή σε άλλες ΔΙΑ-στάσεις.
Οι αποστάτες των ΗΠΑ προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την πνευματική αναβάθμιση του πλανήτη της Γαίας  με τη δημιουργία παγκόσμιων αρνητικών καταστάσεων-πτωχεύσεις τραπεζών, αύξηση τιμής πετρελαίου , στρατιωτικές επεμβάσεις , ιώσεις, ψεκασμοί από αέρος , μόλυνση θαλασσών και ατμόσφαιρας με βιομηχανικούς ρύπους και ηλεκτρομαγνητικές νεφώσεις. Οι δοκιμασίες της ανθρωπότητας από τις αυθαιρεσίες των αποστατών έχουν φθάσει το χειρότερο σημείο. Ολόκληρο το ηλιακό σας σύστημα οδηγείται από κοσμική νομοτέλεια προς το φως και τούτο τρομάζει τους αποστάτες , οι οποίοι α αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.
'Εχουμε αποκλείσει ολόκληρο το Απολλώνειο ηλιακό σύστημα με σκάφη της 7ης αποστολής . Αναμένουμε μεγάλη επίθεση από δυνάμεις αποστατών την 21/12/2012, για την απελευθέρωση της Λίλιθ. Όλες οι δυνάμεις της 7ης αποστολής ευρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα.
Η 7η αποστολή των ΟΛΥΜΠΙΩΝ του ΔΙΟΣ  εξετάζει το ενδεχώμενο επεμβάσεως για να βοηθήσει την ομαλή πορεία της ΓΑΙΑΣ προς το φως χωρίς προβλήματα.
Βοηθήστε τον εαυτό σας  ασχολούμενοι περισσότερο με πνευματικές αναζητήσεις , που θα σας απαλλάξουν από την δουλεία του υλισμού και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις κοσμικές εξελίξεις, αλλιώς δεν θα αντέξετε και θα παραφρονήσετε . Ενισχύσατε εαυτούς με θετικές σκέψεις και πράξεις. Αναζητήσατε πηγές θετικής ενέργειας στους γνωστούς χώρους. Σταδιακώς ανοίγει η ουδετέρα υπόφυση όλων σας. Η ανάταση πλησιάζει . Σας παρέχουμε προστασία για την εκπλήρωση της αποστολής σας.


Από ότι καταλαβαίνετε φίλοι μου αυτά που μας έλεγαν τα κανάλια βάση των εντολών που είχαν πάρει από τους γνωστούς άγνωστους , δεν είχαν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.
ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΡΘΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου