Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/2/2017 !!!
Είναι ξεκάθαρο φίλοι μου ότι αυτό που βλέπουμε πρόκειται για σκάφος το οποίο εξέρχεται μέσα από τα σύννεφα. Για άλλη μια φορά το γεγονός έλαβε χώρα κατά την δύση του ηλίου. Παρατηρήστε το σχήμα του. Η φώτο είναι τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Πύλο !!!
Μόλις τώρα με ενημέρωσε φίλος για περίεργα σκάφη τα οποία εθεάθησαν πριν λίγες ημέρες εδώ στην Πύλο μετά τις δώδεκα τα μεσάνυκτα.  Το σπίτι του βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που τις νυχτερινές ώρες μπορεί να δει πολλά τέτοιου είδους αντικείμενα τα οποία πάντα πετούν κοντά στο πείραμα του Νέστωρα. Το πείραμα του Νέστωρα όπως έχουμε ξαναπεί βάση  μηνύματος στον Γεράσιμο Καλογεράκη , δημιουργήθηκε για την απόκρουση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκαφών.
Όσο πλησιάζει ο καιρός της ουράνιας επέμβασης, τόσο και περισσότερο χτυπάν την ΕΛΛΑΝΙΑ με τον τεχνητό οικονομικό πόλεμο που μας έχουν επιβάλει οι ανθέλληνες.
Τελικός σκοπός τους είναι να μας τσιπάρουν με το λεγόμενο R.F.I.D. το οποίο έχει σειρά μετά τις κάρτες πληρωμών που μας επέβαλαν. Προσοχή μεγάλη. Δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να δεχθούμε αυτό το τσιπ πάνω μας γιατί ότι και να κάνουμε θα το γνωρίζουν. Όταν κάτι δεν θα τους αρέσει από εμάς θα έχουν μέχρι και τη δυνατότητα απενεργοποίησής μας .
Βέβαια από ότι έχουν ενημερώσει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ τον Γεράσιμο- Αρισταία εκ Λύρας, με το που θα επιβάλουν το τσιπάρισμα , η επέμβαση θα λάβει χώρα αμέσως. Ο Ελληνισμός προστατεύεται και θα προστατεύεται από τις ουράνιες δυνάμεις Φωτός. Οι αποστάτες και τα τσιράκια τους παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Ιερέας του Χριστιανισμού,  μου είπε το εξής για την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΣ : Γνωρίζουμε πάρα πολλοί ποιοι είναι αυτοί που έρχονται αλλά φοβόμαστε να μιλήσουμε.
Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε γιατί τα ουράνια αδέρφια μας βρίσκονται ήδη εδώ για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Ενημερώστε άπαντες για την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ !

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ΄ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!

ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου