Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ! ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Την πρώτη φώτο φίλοι μου η οποία είναι εντυπωσιακότατη, μου την έχει στείλει ένας φίλος τον οποίο ευχαριστώ. Είναι εντυπωσιακότατη φώτο. 
Το τί συμβαίνει και τί κινείται μέσα στα σύννεφα δεν μπορούμε να φαντασθούμε. Απλά υπάρχουν εκεί μέσα για κάλυψη. Τόσο απλά.
ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ !
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ .
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !
ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ : 2008 !
Το χειμώνα που πέρασε , δέχθηκα την επίσκεψη μιας καθηγήτριας του πανεπιστημίου της Μπογκοτά της Κολομβίας, και στη συζήτηση που είχαμε μου ανέφερε καταπληκτικά γεγονότα που συμβαίνουν στη μακρινή χώρα της Νότιας Αμερικής. Όμως, αυτό που με συγκλόνησε στην πραγματικότητα ήταν το εξής :<<Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ στην Ελλάδα, όταν ακούνε για εξωγήινους , ψυχανεμίζονται αρνητικά; Στην Κολομβία υπάρχουν επίσημες επαφές με τους εξωγήινους που κατεβαίνουν σε ένα καθορισμένο σημείο των Άνδεων πλησίον της Μποκοτά και συναντιούνται με τους δικούς μας. Είναι ψηλοί - δύο μέτρα-, φοράνε πάντα λευκά ρούχα και η επιδερμίδα τους είναι πιο λευκή από την δική μας>>.
Το γεγονός αυτό μου έδωσε το δικαίωμα να παραθέσω και άλλες απόψεις επιστημόνων διεθνούς ακτινοβολίας για να τονόσω το ηθικό των απογοητευμένων ανθρώπων.
Οι επιστημονικές απόψεις που ακολουθούν δεν είναι ούτε φανταστικές, ούτε υποθετικές.
Είναι αποτέλεσματα πολυετών ερευνών καταξιωμένων αστροφυσικών με πολυετή πείρα παρατηρήσεως των άστρων και επομένως βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, τα οποία τόλμησαν και τα έδωσαν στη δημοσιότητα , χωρίς επιφυλάξεις και περιστροφές, και οραματίζονται την αυριανή πραγματικότητα , την οποία βλέπουν σε συσχετισμό με το πυράνιο πεπρωμένο του πλανήτη μας.
Παγκόσμιου κύρους Ρώσσοι επιστήμονες , εκφράζουν απόψεις οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα μηνύματα που έχουμε πάρει από τις επικοινωνίες με τους ουράνιους συνομιλητές μας και αφορούν το μέλλον του πλανήτη μας. Βέβαι είναο φυσικό να υπάρξουν διαφωνίες πάνω στις απόψεις αυτές, αυτό όμως δεν μειώνει καθόλου την την αξία και την εγκυρότητά τους.
Σε άλλα μου βιβλία έχω παραθέσει τις απόψεις πολλών Δυτικών επιστημόνων σχετικά με τα θέματα των εξωγληινων πλλιτισμών, οι οποίες, αν και τολμηρές, δεν ξεπέρασαν το σημείο αναφοράς που ήταν η παρουσία των εξωγήινων στη Γη , γιατί διατυπώθηκαν κάτω από τρομερές πιέσεις της επιστημονικής κοινότητας , της πολιτικής ηγεσίας , της θρησκείας και των μυστικών υπηρεσιών.
Η σημερινή επιστήμη άρχισε να παραδέχεται ότι το σύμπαν σφύζει από ζωή, αρνείται όμως πεισματικά να παραδεχθεί ότι η Γη δέχθηκε την επίσκεψη εξωγήινων πολιτισμών στο παρελθόν και ότι τέτοιοιπολιτισμοί βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα τώρα, επικαλούμενη τις μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των αστρικών συστημάτων και φέρνοντας σαν επιχείρημα ότι, αν οι εξωγήινοι ταξιδεύοθν με την ταχύτητα του φωτός- η οποία θεωρείται πολύ μικρή για τα συμπαντικά δεδομένα -, θα ήθελαν χιλιάδες και εκκατομύρια χρόνια για να φθάσουν στη Γη. (κούνια που τους κούναγε, μας κορο'ιδεύουν μέσα στα μούτρα).
Αυτό είναι ένα αφελές επιχείρημα , αφού η γήινη επιστήμη θεωρεί ότι η σοφία του δημιουργού τελειώνει στις δικές της γνώσεις.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα  εδώ και εκατοντάδες χιλ΄λιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα-χωρίς διακοπή- και μας βοηθούν όταν απαιτείται διότι έχουν επιλύσει όλα τα προβλήματα των διαστρικών ταξιδιών και κινούνται με την ταχύτητα της σκέψης. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Είναι γύρω από τον ήλιο για να μην φαίνονται από τη Γη και για να παρατηρούν όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Πιστεύω ότι στην εποχή μας ωρίμασε νοητικά ο άνθρωπος, και είναι έτοιμος να δεχθεί τη σύνδεση της Γης με την ουράνια κοινωνία .
Οι εξωγήινες επαφές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο σε όλο τον κόσμο, και τείνουν να γίνουν μια καθημερινότητα όπως και τόσα άλλα γεγονότα της ζωής, αφού το σύμπαν εκφράζει το μεγαλείο της παγκόσμιας διάνοιας που δημιούργησε τον κόσμο και είναι άφθαρτο, όπως άφθαρτη είναι και η ψυχή, απλώς αλλάζουν οι μορφές των όντων μέσα στις αμέτρητες διαστάσεις του.
Ο Ρώσσος καθηγητής αστρονομίας Β. Μιζοργιάν, που εργάζεται στο μεγάλο αστρονομικό παρατηρητήριο του Μπυουρακάν της Ρωσσίας, έχει τις δικές του πρωθημένες απόψεις σχετικά με την ένταξη του πλανήτη μας στη Γαλαξική Κοινωνία.
<<Είμαστε σίγουροι ότι πλησιάζει η ώρα αποκατάστασης επαφής της ανθρωπότητας με τις εξωγήινες κοινωνίες. Δεν έχουμε καμμιά αμφιβολία ότι υπάρχουν εξωγηινοι πολιτισμοί . Προβληματίζονται πως θα αρχίσουμε τον πρώτο ΔΙΑ-λογο μαζί τους. Σήμερα μελετάμε πολύ σοβαρά την ζωή στο σύμπαν , μια πραγματικότητα που παλαιότερα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Αυτό που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε, όταν το πετύχουμε θα επηρεάσει όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου της Γης. Τα σήματα που στέλνονται από άλλους πολιτισμούς του σύμπαντος προς τη Γη  στέλνονται με αυξανόμενη ένταση και συχνότητα καθώς βλέπουν ότι ο πλανήτης μας κατοικείται από λογικά όντα.
Μας παρακολουθούν συνέχεια από τα πανάρχαι χρόνια.
Τα παιδιά μας είμαι βέβαιος ότι θα έχουν μία θαυμάσια ευκαιρία να αρχίσουν ΔΙΑ-λογο με αστρικές κοινωνίες και θα ζητήσουν να ενημερωθούν για τον κοσμο των άστρων.
Βρισκόμαστε στα πρόθυρα σημαντικών ανακαλύψεων που θα ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας μας>>.

Ο Ρώσσος καθηγητής Μιχαήλ Καρντασεφ του πανεπιστημίου της Μόσχας , ειδικός σε θέματα διαστήματος, και ο συναδελφός του Βλαντιμίρ  Σκλόβσκυ, ειδικός σε θέματα διαστήματος , μέλος της <<Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών>> και της <<Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας>> , μιλούν για εξωγήινους υπερπολιτισμούς και διατυπώνουν τις απόψεις τους: (παραθέτω λίγα  γιατί το κείμενο είναι μεγάλο)
Υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί στο σύμπαν. Δεν αποκλείω την πιθανότητανα υπάρχουν πλανήτες που να έχουν ενωθεί με έναν υπερπολιτισμό , τον οποίο θα τοποθετούσμε μέσα στον πυρήνα του Γαλαξία μας , δηλαδή σε μια απόσταση 50.000 ετών φωτός από τη Γη. Αυτός ο υπερπολιτισμός είναι εκκατομύρια ή και δισεκκατομύρια έτη αρχαιότερος από τον δικό μας.

Σχετικά με τα  ΑΤΙΑ οι απόψεις του καθηγητή αστρονομίας της Μόσχας Φ. Ζίγκελ είναι οι εξής :
<<Πρέπει να αποδείξουμε στους δύσπιστους ότι τα ΑΤΙΑ είναι εξωγήινα σκάφη και οχήματα του διαστήματος.
Η τέταρτη διάσταση και πιθανόν επιπρόσθετες διαστάσεις εξετάζονται σοβαρά από τουσ φυσικούς μας και κατά την άποψή μου είναι μια εξήγηση για το πώς τα διαστημικά οχήματα μπορούν να διασχίζουν τεράστιες αποστάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα , γιατί η ταχύτητα του φωτίς είναι πάρα πολύ μικρή για τις αποστάσεις του διαστήματος.
Τα ΑΤΙΑ έχουν διαφορετικό σχήμα , όπως ακριβώς και τα γήινα ιπτάμενα οχήματα, πολεμικά αεροπλάνα, μεταγωγικά, μεταφοράς επιβατών, ελικόπτερα και άλλα.
Η προκατάληψη που υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα , το να θεωρείται απρέπεια κάθε αναφορά σε εξωγήινους πολιτισμούς , τροχοπεδεί την επιστημονική έρευνα. Οι πιο αρνητικοί επιστήμονες είναι αυτοί που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη μελέτη του φαινομένου των ΑΤΙΑ και στηρίζουν τη γνώση τους μόνο σε διαδόσεις. Έχουν πάντα ειρωνική διάθεση και σοβαρεύουν μόνο όταν τουε δίνουν χειροπιαστές αποδείξεις.. Η αρνητική συμπεριφορά τους ωφείλεται στο φόβο της γελοιοποίησης και της διακινδύνευσης της επαγγελματικής τους φήμης.
Οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ όχι μόνο θα συνεχισθούν, αλλά θα αυξηθούν. Η επίλυση του φαινομένου των ΑΤΙΑ μπορεί να λύσει  αμέτρητα προβλήματα του κόσμου μας >>.

Σε απόλυτη συμφωνία με τις απόψεις των Ρώσσων επιστημόνων φαίνεται να βρίσκεται και μια σειρά μηνυμάτων που έχουμε πάρει από τους ουράνιους συνομιλητές μας , με τα οπία δείχνουν το εν-ΔΙΑ-φέρον τους για την κακή πορεία και το αβέβαιο μέλλον του πλανήτη εκφράζοντας την ανησυχία τους για την αδιαφορία και την αρνητικότητα της ανθρωπότητας.

Όπως καταλαβαίνουμε φίλοι μου, δεν βγαίνει να μιλήσει κανείς γιατί ο πλανήτης ελέγχεται από τα ερπετά τις σαύρες και τα γήινα τσιράκια τους οι οποίοι δεν επιθυμούν σε καμμία των περιπτώσεων να μάθει ο κόσμος την αλήθεια γιατί τότε θα αρχίσουν οι άνθρωποι να αναζητούν τους ουράνιους - ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ και η επέμβαση θα λάβει χώρα άμεσα !
Καλά να περνάτε !

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου