Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΕ ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΑΚΑ

Από  ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 6/2/2017 !!!
Φίλοι μου σήμερα ήταν μία ακόμα τραγική μέρα αποστατικού αεροψεκασμού σε ηλιακή στεφάνη. Είναι ολοφάνερη η στεφάνη γύρω από τον ήλιο όπως ολοφάνερος είναι και ο αεροψεκασμός ακριβώς κάτω από τον ήλιο. Έχω τοποθετήσει στις τελευταίες 2  φώτο μία  ηλιακή στεφάνη που έλαβε χώρα πριν 1,5- 2 χρόνια πριν προλάβουν και τότε να την ψεκάσουν γιατί όπως θα δείτε στην τελευταία φώτο την ψέκασαν και τότε. Κοιτάξτε πως φαίνεται το φαινόμενο όταν είναι αψέκαστο.
Αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. Ο σκοπός αυτών των φαινομένων είναι η ενέργοποίηση των ανενεργών ελικών του γενετικού μας κώδικα οι οποίες έλικες απενεργοποιήθηκαν από τον Κρόνο κατά την περίοδο της μεγάλης αποστασίας.
Θα αναρωτιέστε τί ακριβώς συμβαίνει όταν λαμβάνει χώρα μία ηλιακή στεφάνη. 
Όση ώρα διαρκεί η στεφάνη, υπάρχει κάθοδος φωτονίων στην ατμόσφαιρα της ΓΑΙΑΣ. 
Αυτή την κάθοδο φωτονίων την εμποδίζουν με τους αεροψεκασμούς. Με απλά λόγια αλλοιώνουν το φαινόμενο για να μην επιτυχάνεται αυτή η ενεργοποίηση του γενετικού μας κώδικα.
Πραγματικά σήμερα όταν αντιλήφθηκα για άλλη μια φορά ότι ψεκάζουν την στεφάνη εκνευρίστηκα αφάνταστα.
Ξέρουν πολύ καλά τί κάμουν όταν ψεκάζουν. Δυστηχώς όμως εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε ούτε στο ελάχιστο αυτά τα φαινόμενα γιατί με την τεχνητή κρίση που μας φόρτωσαν οι ανθέλληνες, το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά χωρίς να έχουμε χρόνο για τέτοιου είδους αναζητήσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Θα φάν καλά όμως. Ότι και να κάνουν τα ερπετά . το μόνο που καταφέρνουν είναι να επισπεύσουν την επέμβαση των Ουράνιων Αδερφών μας. 
Ενημερώστε άπαντες για όλα αυτά που συμβαίνουν. Η ενημέρωση είναι προς όφελός μας.
Καλά να περνάτε !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
 ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου