Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 7/2/2017 !!!
Δείτε το αιθερικό όχημα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων ΔΙΟΣ που φωτογραφήθηκε σήμερα το πρωί στην Πύλο. Εκεί που φωτογραφήθηκε το όχημα είναι η Δύση, άρα ο ήλιος ανατέλει στην ακριβώς αντίθετη πλευρά. Η φώτο είναι τραβηγμένη στις 8:00 το πρωί άρα όπως καταλαβαίνετε ο ήλιος δεν έχει σηκωθεί αρκετά για να υπερφωτίσει το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το όχημα. Πρόκειται για σκάφος ανώτερης ΔΙΑστασης.
Υπάρχει λόγος φίλοι μου που θέλουν ο κόσμος να βρίσκεται στην άγνοια της υπάρξεως ζωής στο σύμπαν. Ποιός είναι ο λόγος θα ρωτήσουν κάποιοι ;
Απαντούν σε μήνυμά τους οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Γεράσιμο Καλογεράκη.
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΓΗ ΣΕ ΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ .
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ! ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ : Ηγέτες - Επιστήμονες .
ΜΗΝΥΜΑ !
" Το σύμπαν είναι γεμάτο από αναρίθμητους οργανωμένους πολιτισμούς , οι οποίοι στο παρελθόν οργάνωσαν και τον δικό σας πολιτισμό σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα . Είναι πολύ ανώτεροι από τον δικό σας.
Η επιμονή των επιστημόνων της Γαίας να σας πείσουν ότι είναι αδύνατα τα αστρικά ταξίδια λόγω των μεγάλων αποστάσεων και των μικρών ταχυτήτων των γήινων μέσων , αποτελεί προσπάθεια εξαπάτησης για να σταματήσετε τις έρευνες γύρω από το ουράνιο παρελθόν σας και τους εξωγήινους πολιτισμούς. Αυτά που σας παρουσιάζουν ως εμπόδια των ΔΙΑ-στρικών ταξιδιών , πολλές ουράνιες κοινωνίες τα έχουν επιλύσει πριν πολλές χιλιάδες χρόνια.
Το ότι αντιδρούν σε κάθε αναφορά των ανθρώπων για τους εξωγήινους πολιτισμούς και τις ουράνιες κοινωνίες , το κάνουν γιατί φοβούνται μήπως αφυπνισθεί η ανθρωπότητα και αποκτήσει παγκόσμια συνείδηση για το ουράνιο πεπρωμένο της, και απολέσουν αυτοί την εξουσία.
Οι θρησκείες των αποστατών σας εξαπατούν με αιώνιους παραδείσους και αιώνιες κολάσεις , πολεμούν κάθε αναφορά στην έννοια της μετενσάρκωσης και της αιωνιότητας της ζωής , και εξυμνούν τον θάνατο για να μπορούν να σας ελέγχουν καλύτερα .
Βρίσκεστε στην απόλυτη άγνοια για το πως βρεθήκατε στην Γαία , με το τι συμβαίνει στους ουρανούς και στο απόλυτο μηδέν, για τα μυστικά του σύμπαντος , τις προηγμένες τεχνολογίες των ουράνιων και την ανώτερη ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι κάτοικοι των άλλων πλανητών.
Οι γήινοι αποστάτες δεν επιθυμούν την ουράνια σύνδεση της Γαίας με την ουράνια συμμαχία και γι' αυτό δημιουργούν συνεχώς εμπόδια και καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί αυτή η σύνδεση. Έτσι πέτυχαν την απόλυτη πλανητική απομόνωση της Γαίας, η οποία τείνει να γίνει μόνιμη κατάσταση , καθώς επέβαλαν την πνευματική οπισθοδρόμηση των ανθρώπων(κοινώς αποχάβνωση), την ιστορική αμνησία και τα συμπτώματα βίας και καταστροφής που παρουσιάζουν.
Βιώνετε την κατάρα της αποστασίας , του πολέμου , της βίας , της φτώχειας, της άγνοιας και του θανάτου, γεγονότα που σας οδήγησαν σε ακραία σημεία παρακμής και αρνητικής εξέλιξης . Σας δύνεται η δυνατότητα να γίνετε ισότιμα μέλη με τις άλλες ουράνιες κοινωνίες , αρκεί να αποτινάξετε τους κάθε είδους πνευματικούς περιορισμούς.
 Φίλοι μου ας πάμε κόντρα σε όλα αυτά που μας έχουν επιβάλει και ας αρχίσουμε με το να ενημερώνουμε όσους περισσοτέρους μπορούμε εάν βέβαια επιθυμούμε αυτήν την κοσμική σύνδεση.
Μην διστάζετε να μιλήσετε όσοι πλέον είσαστε πεπεισμένοι για την ουράνια παρουσία των προγόνων μας. Βρίσκονται εδώ και περιμένουν να τους ζητήσουν να κατέβουν όσο περισσότεροι γίνεται. Αυτό το έχουν πει και σε άλλο μήνυμά τους, ότι δηλαδή πως θα κατέβουν αφού για τους περισσότερους δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Όποιος πιστεύει ότι είμαστε μόνοι και ότι το νόημα της ζωής είναι αυτό που ζούμε σήμερα , είναι βαθειά νυχτωμένος.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου